Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Arek87
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8219 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 22:53

R0b3rt napisał:  
W pierwszych 15 min Kuchar (Kucharz - kurwa pierdoleni komentatorzy canal + )

Jak bys nie wiedzial to czeskie r wymawia sie jako rz. Mynar czy Mynarz mowisz?

Zoe napisał:  
Szczerze nawet nie wiedzialem zeby Adriano był przy piłce.

A o swietnym prostopadlym podaniu do Diveckiego zapomniales? Poczekajcie z ocenami Brazylijczykow. Wedle mnie maja ogromne mozliwosci i za kilka tygodni bedziecie ich na rekach nosic.

Obrazek jpg wstawiony na forum
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7700 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 22:56
Na wygrana mogli liczyć tylko wielcy optymiści lub ci, którzy uwierzyli w zapewnienia Ptaków, że teraz po wzmocnieniach to nikt nam w lidze nie podskoczy. Ja Ptakom za bardzo nie wierzę tak więc wynik przyjąłem spokojnie bo podobnego oczekiwałem.
Wkurza mnie co innego. Kompletny brak zaangażowania i pomysłu na grę w drugiej połowie. Kiepski wynik można wybaczyć- braku zaangażowania, walki- nigdy.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
eF^
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 22:57
Jakbys nie wiedzial, nie wiedzialem

A co do Brazylijczykow - to rozumiem bardzo dobrze oni przeciez musza miec +30 stopni ciepla i ladna zielona trawke w innym wypadku nawet nie zabieraja sie do gry bo nie ma sensu, tak?

fan57
Kibic
Na forum od 8063 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:00

Pogon v Wieden napisał:  
c tak pieknie na poczatek ,no ale warszawa to nie brazylia tu niestety jest zima
czekamy na nastepny mecz
pozdro

Cieszy mnie Twój optymizm, i przyłączam się do niego a że w Warszawie nie było brazylii to Panik dobrze o tym wiedział, więc jeżeli wprowadził dwóch brazylijczyków którzy sobie nie dawali rady ( choć w I połowie?) to po jaką cholerę wprowadził jeszcze urugwajczyka???????????????????????????????? który pierdolił każdą piłkę!!!!!!!!!!!

Pozdro

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:01
teraz beda tlumaczenia, ze brazylijczycy nie sa przyzwyczajeni do sniegu, zimna, deszczu itd. no to po chuj nam ktos, kto w kilku ostatnich meczach jesieni i pierwszych wiosny nie bedzie sobie radzil? Divecky dawal rade... szkoda,ze go sciagnal, moze by cos pokazal jeszcze dobrego.

Orło
Kibic
Na forum od 8195 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:06
A o swietnym prostopadlym podaniu do Diveckiego zapomniales? Poczekajcie z ocenami Brazylijczykow. Wedle mnie maja ogromne mozliwosci i za kilka tygodni bedziecie ich na rekach nosic.[/cytat]

Ja ich napewno nosię na niczym nie będę, najwyżej wynosił na taczce :D:D:D

Babilon Team
Boberek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:06
o ile jeszcze w pierwszej polowie gra Pogoni a w szczegolnosci gra Diveckego mogla sie podobac o tyle w drugiej polowie dominacja Legii nie podlegala dyskusji i wygrali zdecydowanie zasluzenie zreszta co mozna zdzialac jesli sie wychodzi tylko 3 czy 4 krotnie z wlasnej polowy. to by bylo na tyle na chwile obecna.
moim zdaniem wszelkie oceny postawy naszych zawodnikow nalezy odlozyc do meczu w ktorym beda panowaly wreszcie normalne warunki...

na plus jedynie Divecky i sprzedawdzykowy konfident Peskovic ktory zapobielg wiekszemu pogromowi ...

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Arek87
Kibic
Na forum od 8219 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:15
Jedna sprawa mnie interesuje. Kto stracil pilke przy utracie drugiej bramki? Kuchar? Ktokolwiek to byl nalezy mu sie niezly opierdol. Ta sytuacja byla blizniaczo podobna, to bledow popelnianych przez barce w meczu z Chelsea.

Obrazek jpg wstawiony na forum
L.
Kibic
Na forum od 7916 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:16
Ja chcialbym powiedziec tyle , ze porazka byla jak najbardziej mozliwa ale nie podejrzewalem ze w takich rozmiarach...
Jeżeli chodzi o nowych grajków to tak:
Peskovic - mial z dwie dobre interwencje ale mi sie nasowa jedno...ile ci dali ?
Poledlica- dobrze choc moglo byc lepiej
Kuchar - ogole niewidoczny wiec poczekam do gornika
Divecki - najjasniejszy punkt Pogoni
Edi - staral sie na tym sniegu ale poczekajmy do prawdziwej wiosny:]
Adriano - napewno nie to co ten z Interu:P takze nie byl zbyt widoczny ale tak jak u Ediego

MW'03
Adriano
Kibic
Na forum od 8001 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:18

Zoe napisał:  
A reasumując wszystkim zabarkło ambicji i zaangazowania... ale czego sie spodziewac po grajkach którzy Szczecin traktuja jak odskocznie.

Niestety zgadzam się z Tobą... Przystanek...

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
kibic79
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:27
dlugo nadmuchiwany balon pekl ale bedzie dobrze

http://e-dieselservice.pl/
olo84
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:32

Arek87 napisał:  
Jedna sprawa mnie interesuje. Kto stracil pilke przy utracie drugiej bramki? Kuchar? Ktokolwiek to byl nalezy mu sie niezly opierdol. Ta sytuacja byla blizniaczo podobna, to bledow popelnianych przez barce w meczu z Chelsea.

To był Grzelak ;)
Pozdro dla ekipy z Kontrastow ;)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
bos_man
*uciszony
Na forum od 7512 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:34
SZKODA:(

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
kawek
Kibic
Na forum od 8061 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:36
Szkoda słow.Ptak miał racje ze bedziemy mieli "najlepszy" atak w lidze jedynie Divecky pokazał sie z dobrej strony.Nie ma co komentować wystepu Ediego i Adriano poza tym jednym strzałem z wolnego.Poledica wykopywał każda piłke do przodu albo na aut a Peskovic musi nauczyć sie wykopywac piątki.Oby w meczu z Górnikiem było lepiej.......

Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 11/03/2005 23:45
Kilka spraw...
Po pierwsze, moim zdaniem w normalnych warunkach pogodowych byśmy Legię ograli. Technicznie jesteśmy znacznie, znacznie lepsi od nich i było to widać w pierwszych minutach. Potem zaczął coraz mocniej padać ten pierdolony śnieg, temperatura na plusie, zrobiło się niesamowite grzęzawisko i kompletnie zgłupieliśmy, z minuty na minutę graliśmy coraz gorzej, proporcjonalnie do ilości leżącego błotośniegu.
Po drugie, dobrze kombinowaliśmy z Luigim i kimś jeszcze, niestety Panik nie dostrzegł rzeczy oczywistej. Na śnieg najlepsi są gracze silni fizycznie, a nie dobrzy technicznie. Nieprzypadkowo najlepszym naszym graczem był Divecky, a najgorszym Adriano (Edi trochę lepiej, bo chociaż jest masywny i lepiej się trzyma na nogach). Jeżeli warunki w meczu z Górnikiem będą podobne, Adriano ABSOLUTNIE nie powinien grać!!
Po trzecie, pierdolony sędzia!! Dziwię się, że nikt z Was o tym nie wspomina - obejrzyjcie sobie powtórkę nieuznanej bramki! Dlaczego liniowy podniósł chorągiewkę dopiero wtedy gdy piłka wolniutko wtaczała się do bramki???? Miał dobre 3-4 sekundy na reakcję, dlaczego zareagował tak późno? Ta sytuacja to moim zdaniem jedna z najbardziej skandalicznych decyzji w tym sezonie ligowym, ten chuj z chorągiewką powinien zostać zdyskwalifikowany - albo dlatego że jest ułomny i potrzebuje 3 sekund na podjęcie decyzji, albo dlatego że przekręcił z kolegami mecz. Pomijam inne idiotyczne decyzje - wydumane faule itp., to się zdarza. Ale czegoś takiego jak przy tej bramce to dawno nie widziałem.

Co do zawodników (1-10):
Peskovic 8 - Co tu dużo mówić... Uratował nam dupę w drugiej połowie. Nie miał żadnych szans przy bramkach, grał zdecydowanie pewniej na przedpolu od Pilarza, nie odbijał strzałów, wszystko spokojnie łapał. W drugiej połowie nie wychodziły mu wykopy i tylko to mnie wkurwiało.
Michalski 5 - Poprawny w defensywie, katakurwastrofalny w ofensywie, podanie na odległość >5 metrów to problem chyba nie do przeskoczenia dla Krzyśka.
Julcimar 6 - Najlepszy z obrońców, jako jedyny nie posiada żadnej winy przy straconych bramkach.
Magdoń 4 - Pierwszy gol jego (spóźnił się, a gdyby tego nie zrobił, byłby spalony). Drugi gol w dużej części także jego. Generalnie bardzo niepewny, żegnam.
Poledica 3 - Pierwsza połowa nawet niezła, ale w drugiej to była paraolimpiada. Na odległość >5 metrów potrafi podać, niestety na >10 metrów już nie. Panie Mirko, wypierdalaj.
Andradina 5 - Bardzo dobry w pierwszej połowie, dynamiczny, regularnie ogrywał Kiełbowicza, wspaniały strzał z wolnego. W drugiej zniknął z pola widzenia.
Kaźmierczak 2 - Prawdopodobnie najgorszy występ Kazika od kilkunastu miesięcy. Jest mało zwrotny z natury, a na tym śniegu przypominał swoimi ruchami słonia. Tragedia i poważnie trzeba się zastanowić, czy z Górnikiem (jeżeli będzie śnieg) nie powinien przypadkiem zagrać Łabędzki.
Kuchar 3 - Jeżeli już wyszedł z cienia, to podawał celnie, nie popełniał błędów. Problem w tym, że z tego cienia wyszedł ledwie kilka razy.
Adriano 2 - Wystawianie tego piłkarza na śnieg ma podobny sens co pływanie w oceanie w glanach i bez kamizelki ratunkowej. Wiedzieliśmy o tym my, ale Panik jakoś nie.
Matlak 5 - Starał się jak mógł, wychodziło różnie, kilka świetnych podań, kilka niepotrzebnych strat. Zdziwiło mnie, że po 65-70 minutach wyglądał na bardzo zmęczonego, co się u niego raczej nie zdarza i to niepokojący objaw.
Divecky 7 - W najśmielszych oczekiwaniach nie spodziewałem się takiego występu. Dopóki był na boisku, terroryzował obrońców Legii i gdyby tylko skuteczniej wykańczał akcje... Wspaniały gracz.
Rezerwowi - Milar kilka razy szarpnął, Parzy także. Grzelak kompletnie zawiódł, nie jestem pewien ale chyba miał udział przy drugiej bramce, poza tym chamsko faulował. Ehh, z tego chłopaka chyba nic już nie będzie...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 12/03/2005 00:03
Wiecie co jednak skusilem sie cos skomentowac.....Wedlug mnie ten serial brazylijsko-urugwajsko-czesko-slowacko-polski nie skonczy sie dla nas dobrze.Rezyser tego filmu chyba powinien wziasc sie w garsc (Dawidek)i wraz z sponsorem filmu(Antonim)dac sobie spokoj z aktorami z brazylii przynajmniej na razie gdzie musza sie zgrac z druzyna po drugie zeby zibaczyli ze snieg to nie jest tylko biala wata ktora lezy na trawie ale na tym mozna sie posliznac........Ale zeby bylo pozytynie 1 sza polowa w miare .a pozwolcie o 2 nie napisze.......

Ostatnio edytowany przez: tomekwoj111, 12 marca 2005, 00:10 [1 raz(y)]

Pogon to my!!
Ziomall
Kibic
Na forum od 8067 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 12/03/2005 00:37
Nie ma czym sie cisnieniowac:D Pogon przegrala bo miala przegrac:P No moze za duza iloscia bramek , ale sami to spowodowali swoja gra.
Prosty uklad - Legia nam PP , a my im potrzebne punkty w lidze:D
Pogon zajmie miejsce w srodku tabeli spokojnie.Na puchary patrzac od strony liczby punktow w lidze nie ma szans.Legia natomiast walczy o UEFA i zachowuje cien szansy na mistrza:)Potrzebowala tych punktow i je dostala.Warszawiacy wykladaja na PP i dlatego Pogon wyszla z pierwszego miejsca:) , gdyz Legia grzecznie nam pomogla oddajac swoje punkty.Taka wiazana transkacja. Dla Pogoni to jedyna szansa.Ptak wiaze z gra w PP duze nadzieje i na tych rozgrywkach sie skoncentruje:)
To bylo do przewidzenia ze Pogon dostanie baty , patrzac nawet na typy u bukow:) Kosmiczne stawki na Pogon nie wziely sie z tego ze Portowcy tak odstaja umiejetnosciami:P , tylko z wiadomych wzgledow:)

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
wski
Kibic
Na forum od 8819 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 12/03/2005 00:45
mimo wszystko jednak 1 polowa napawala optymizmem
podobal mi sie ten divecky
w calym meczu zawiodl kazmierczak
mam nadzieje jednak ze i gdy bedzie cieplej lepiej zagraja brazylijczycy, bo co oczekiwac od nich, kiedy sa tydzien w Polsce a do tego mroz maxxx
pozdroo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
Majcher
Kibic
Na forum od 7873 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 12/03/2005 01:16
Nie oszukujmy sie mecz sprzedany....Pogon wygrala w Warsawie wiec teraz musiala oddac 3 pkt ktore Legi sa bardzo wazne...w walce o mistrza

UKLADY UKLADY UKLADY

Pogoń Szczecin
Qcu
Kibic
Na forum od 8290 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 12/03/2005 02:41
Jestescie pojebani! W wiekszosci! Ja pierdole, czytac sie tego nie chce (i wiekszosci nie przeczytalem!) Wy sie znacie na pilce? Tak? To ja wam powiem: puknijcie sie w glowe (albo z rozpedu przypierdolcie w mur) czego sie spodziewaliscie? Ze rozjebiemy Legie? Ze nie damy im dojsc do slowa? Brak slow!

Pierwsza polowa naprawde ladna (o ile mozna mowic "ladna" o grze w takich warunkach), ale co sie stalo w drugiej? Gdzie byla Pogon? Zero jakiejkolwiek walki :( Nie przejmowalbym sie tak za bardzo wynikiem. Z Legia duzo zespolow oberwie dobre ciegi, i to nie dlatego ze Legia ma zajebistych zawodnikow, ale dlatego ze ci zawodnicy sie rozumieja na boisku (czyt. sa zajebiscie zgrani!) My tez mamy na to szanse, ale nie w pierwszym meczu! Pierdolenie o "nieudanych transferach" to gadki malolatow ktorzy gdzies uslyszeli ze Ptak jest zly! Ja go nie bronie, ogolnie go nie lubie (bo i za co?) ale moze sie okazac ze naprawde dobrych zawodnikow sciagnal. A czy tak sie stalo czy nie to sie okaze dopiero do konca sezonu. Nie takie gwiazdy jak Adriano i Edi sie nie mogly zaaklimatyzowac w nowych druzynach (Owen w Realu dalej nie istnieje mimo ze to zajebisty napastnik)

Krotko o "nowych":
Peskovic : zaskoczyl mnie na plus. Duzo widzial i odwaznie wychodzil do prostopadlych pilek (przy bramce Wlodarczyka nie mial szans)
Kuchar : Szczerze to nie widzialem go chyba przy pilce, zero kreatywnosci...
Poledica : Dobrze przerywal akcje Legii (szczegolnie w pierwszej polowie) ale z wyprowadzeniem pilki to sprawial wrazenie jakby nie wiedzial o co w tym chodzi (albo nawet co to okreslenie oznacza...)
Edi : Po za strzalem z wolnego w pierwszych minutach to tez niewidoczny. Moze to dlatego ze gral na prawej stronie...
Adriano : Mial kilka dobrych zagran z Diveckim, ale ogolnie niewidoczny.
Divecky : Jak dla mnie dobry (moze nawet bardzo dobry) wystep. Moge sie przyczepic tylko do tego ze za dlugo zwlekal ze strzalem (a moze "az"? w koncu jest napastnikiem i powinien wykanczac takie akcje jak mial...)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758567264 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005