Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 1:3 trwa II połowa - 05/12/2004 16:52
no by było wiecej dla nas gdyby nie błedy piłkarzy...ale nienarzekajmy jestdobrze a nawet BARDZO DOBRZE...jeszcze tylko pare minutek......
|
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 1:3 trwa II połowa - 05/12/2004 16:57
Kapitalny mecz, a szczegółnie druga połowa !!!!!!! Szkoda że Matlak niepotrzebnie faulował, ale tak kapitalnie grającej Pogoni dawno nie widziałem. Zmieniam całkowicie zdanie- ludzie którzy chcą sprzedać(wypożyczyć ) Pilarza są nienormalni. Bohater- Magdoń. Antybohater-Silvera, zupełnie nie wracał i przez to Legia miała przewage w środku pola, niech lepiej szybko wyleci. Olbrzymi plus także dla Kaźmierczaka i Mialra, a przedewszystkim dla kapitalnie grającej obrony. Legia chce z takim składem walczyć o mistrzostwo i z takim trenerem. Nie da się ukryć że wprowadzenie Rzezniczaka było ogromnym błędem. (patrz dwie kapitalne sytuacje Parzego w końcówce to jego zasługa).
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 16:57
Na goraco po ch... nam nowy srodkowy obronca jak mamy MAGDONIA!!! Zero baboli w obronie i dwie kapitalne bramy!!! Najlepsze 30 minut POGONI od kilku lat. Ludzie straly, swietne dosrodkowania! Ide chlac Bosmana!!!
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 16:58
To co Portowcy wyprawiali w 2 polowie to po prostu nieporozumienie - wysmienity mecz !! Magdon swietnie 2 bramy , Kazmierczak swietny mecz , Grzesiu Matlak swietny mecz , Julcimar , Pilarz , Masternak - cala druzyna zagrala kapitalnie !!
Puchar Polski Dla Portowcow !!
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:00
Powiem jeszcze jedno- według mnie na pewno byłoby nam łatwiej grać u siebie z Górnikiem niż z Podbeskidziem na wyjeżdzie. Może to być bardzo cięzki rywal, nie myślcie że tak łatwo będzie że już wygraliśmy puchar
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:00
Kapitalna 2 polowa w wykonaniu portowcow.Brawo Matlak za rehabilitacje za karnego. Brawo Magdon za 2 bramki. Brawo caly zespól. Dzisiaj zespol Legii wogole nie istinal.Gdyby nie Boruc to dzis bylby pogrom!!!!!!
Pozdro
|
MKS !
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7