my zauwazylismy ale baniak a pozniej panik chyba nie za duzo kombinowania tym ustawieniem, jak tak slucham tego radia dzisiaj to wyrozniajacym zawodnikiem Pogoni jest tylko (znów) Pilarz. chyba za duzo nasi zarabiaja
Odp: Odra - Pogoń 1:0 trwa I połowa - 20/11/2004 16:24
na sektorze 70 kibicow Pogoni,wpuszczeni nawet bez czipow Brawo dla dzialaczy Odry.Po przerwie nasi zaatakuja i remis padnie a moze nawet zwyciestwoMoze Olek cos strzeli.
Bez zbędnych emocji... na podstawie jednego komentarza z radia nie można wyciągać pochopnych wniosków ! Ja i tak wierze w Grzelaka i uważam że jest jednym z lepszych piłkarzy Pogoni ! Jeszcze pokaże co potrafi !!! Oby po przerwie coś zaczęli grać....
ale grzelak jest bez formy i nie chce mu sie grac dla Pogońi. dobrze gral tylko z herta i Legia bo musial sie pokazac menadzerom
przemysl najpierw to co chcesz napisac
niby z jakiej racji nie chce mu sie grac dla Pogońi moze dlatego bo jest bez formy tak??nierozumiem twojego zdania. niewiem czy zzauwazyłeś ale np batata przez ta runde nic nie pokazał i jakoś grał. To ze zawodnik nie ma formy nie znaczy od razu ze nie chce mu sie grac albo jest "gwiazdorkiem"jak to wyzej napisałeś
na sektorze 70 kibicow Pogoni,wpuszczeni nawet bez czipow Brawo dla dzialaczy Odry.Po przerwie nasi zaatakuja i remis padnie a moze nawet zwyciestwoMoze Olek cos strzeli.
i podbiegnie do sektora vipow i pokarze gest drumlaka
Bez zbędnych emocji... na podstawie jednego komentarza z radia nie można wyciągać pochopnych wniosków ! Ja i tak wierze w Grzelaka i uważam że jest jednym z lepszych piłkarzy Pogoni ! Jeszcze pokaże co potrafi !!! Oby po przerwie coś zaczęli grać....
ale grzelak jest bez formy i nie chce mu sie grac dla Pogońi. dobrze gral tylko z herta i Legia bo musial sie pokazac menadzerom
aaaa to dziwne... bo jakby chciał się pokazać menadzerom to właśnie cały czas by dobrze grał... starałby się jeszcze bardziej żeby go zauwazono i to bez względu na przeciwnika... no ale może sie myle bo nie jestem kumaty
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: Odra - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 20/11/2004 16:50
Ehhh... Nic nie gramy, kompletnie nic... Grzelak gra piach, Silvera ledwo się rusza, jeszcze ta zmiana Magdonia za Matlaka...
Jeżeli tego nie zremisujemy, to chyba nic nie ugramy w tym sezonie na wyjazdach, nawet w Katowicach...
Odp: Odra - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 20/11/2004 16:57
No ja się kurwa nie dziwię, że są niezadowoleni - Milar jako jedyny może indywidualną akcją odwrócić wynik meczu, a zostaje zmieniony, podczas gdy Grzelak i Silvera dalej człapią po boisku w najlepsze...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758613718 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.