Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Moskalewicz ma odejść czy nie !?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Portowiec 1986
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7614 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 20:46
no tak.zgadzam sie w zupelnosci . nie ma przywiązania do barw tylko do pieniedzy.za zaslugi w tych czasach sie nie gra i taka jest prawda, jednak szkoda mi Olgierda bo w sumie sami zawodnic podkreslili jego klase wybierając go na kapitana....pilka nozna to jednak jest biznes i nie ma czasu ani miejsca na sentymenty....jeszcze tylko dopowiem : PTAK rob co chcesz ale uwazaj co robisz bo z ŁkS tez miales mistrza a zniszczyles klub (huj im w dupe ale takie są fakty) pozdro dla kibiców starej Pogoni..

21.04.1948 - 29.07.2003 NA ZAWSZE POGOŃ
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8160 dni

**

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 21:31
Zostawic nam OLA!!

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 21:37

Vaginaler Krebs napisał:  

Jay-J napisał:  
A ja mam w dupie Shawn czy jest obercnie najsłabszy czy najlepszy. Walczy, stara się i moim zdaniem gra dobrze. A poza tym to jest Portowiec, praktycznie jedyny w Pogoni (judasza Matlaka nie liczę). Jak on odejdzie to kto nam zostanie? Ja nigdy nie zapomnę jak nie chciał przez dłuższy czas odejść do Wisły bo tu czuł się naprawdę dobrze. Gdyby to ode mnei zależało to wziąłbym do ataku, zamiast Bugaja, Dymka, a jak już przestaną grać w Wiśle to jeszcze Stolara i Majdana.

Jay-J, bez obrazy, ale zupełnie Cię nie rozumiem. To jest pierwsza liga, a nie kółko wzajemnej adoracji. Ja nie odmawiam Olowi waleczności, podobnie jak Bugajowi zresztą, ale to naprawdę za mało na pierwszą ligę... Że Pogoniarz? Walburg ostatnio nie może znaleźć klubu, może go przygarniemy? W końcu też Pogoniarz i "mam w dupie jak gra".
Nie może być tak, że zawodnik gra na kredyt i jeszcze należy do najlepiej zarabiających graczy w drużynie - to trochę tak, jakby sekretarka zarabiała więcej od prezesa - to prędzej czy później spowoduje podziały i konflikty wewnątrz drużyny, drużyna skonfliktowana nigdy nie gra dobrze, pomyślcie od tej strony...
Olo jest zbyt dobry, aby go wywalić (może z powodzeniem pełnić rolę jokera) i tutaj się zgadzamy. Powinien jednak zgodzić się na obniżenie zarobków, do poziomu przeciętnego gracza pierwszego składu (Łabędzki, Masternak) - wtedy cała sytuacja się uzdrowi.

A co takiego Walburg zrobił a Olo? Chyba jest różnica. Nie mogą się przestać liczyć inne wartości. A Olo gra obecnie dużo lepiej od Grzelaka, więc Panik zaczął na niego stawiać. Ptak się teraz boi bo jego człowiek moze nie grać. Zresztą, Olo do niedawna była na pierwszym miejscu w rankingu Głosu a tam trenerzy oceniają, więc nie rozumiem tych co mówią że jest za słaby na 1 skład u nas...

Obrazek gif wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 21:40

Graciano napisał:  

tomekwoj111 napisał:  
Sprzedajcie Moskalewicza i Matlaka.I witamy w takiej samej druzynie jak Wisla Plock!!!Gdzie pilkarze nie maja zadnych przywiazan do druzyny i regionu i byle tylko om placili a oni maja w dupie gre!!!!!Panie Ptak juz w LKS robiles WIELKA PILKE pamietaj ze przywiazanie do barw druzyny to okolo 50%sukcesu!!Pozdrawiam kibicow starej Pogonii!!,bo przykro ale nie wiem co z ta bedzie......

EEE co tam Wisła Płocka... weź ...Real Madryt tam jest przywiązanie do barw ??
Figo przyszedł z Barcelony . Zastanów się przyszedł bo zaczął kochać Real czy może dla kasy?? W dzisiejszej piłce NIE ma takiego czegoś jak przywiązanie do barw ...jest przywiązanie do pieniędzy.

Taka jest PRAWDA

Real? Casillas, Helguera, Guti, Raul, Morientes, Raul Bravo... długo by wymeniać :] a Pogoń? Moskalewicz... Matlak i... yyy kto dalej?

Ostatnio edytowany przez: Jay-J, 18 listopada 2004, 22:08 [1 raz(y)]

1973
Kibic
Na forum od 7706 dni

*

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 22:22
nie ma sie co rozwodzic nad tematem,Olo powinien zostac i wszycho!!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8504 dni

**

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 22:23
I qrwa niech ktos mi powie, że ptak sam sobie nie pracuje na nieprzychylność kibiców ...

Cz
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 23:37
Jak Olka wywala to nikt nie zostanie z prawdzwej starej gwardii(Matlaka nie licze...)hmmm niektorzy mowia ze w dzisiejszych czasach nie ma przywiazania do barw a Jacek Zieliński? Pamietam jak Dymek nie przeszedl do Lecha bo zobaczyl co kibice o tym sadza a mogl jak judasz Drumlak.Olek musi zostac!

www.sectorshop.net
P.
Do końca!
Na forum od 8010 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 00:02
Ja do tej dyskusji moge tylko dodac,ze paru zawodnikow staje sie Portowcami...zeby za duzo nei wymieniac Kazmierczak,Pilarz,Tralka- miejmy nadzieje ze to co ostatnio pokazuja na boisku walczac i poza nim(jescze raz dziekowa Chlopaki) bedzie ukoronowane dluga gra w Pogoni i wielkim przywiazniem do barw....Olo jest prawdziwym Pogoniarzem od zawsze, wiec tu dyskusji nie ma...a pan Matlak dla mnie niech wypierdala do Poznania(moje prywtane zdanie,prosze nie komentowac ;) )
ps.nie zawsze musicie wygrywac,bylebyscie ZAWSZE ZAPIERADALALI NA 100% SWOICH MOZLIWOSCI....

Sami przeciw wszystkim!!!
Szołn
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 01:03

Jay-J napisał:  
A Olo gra obecnie dużo lepiej od Grzelaka, więc Panik zaczął na niego stawiać. Ptak się teraz boi bo jego człowiek moze nie grać.

Zazwyczaj rozsądnie prawisz, tym bardziej nie powinieneś pakować się w kajdany głupich spekulacji. Skąd możesz wiedzieć, czego boi się Ptak? Skąd możesz wiedzieć, czy Ptak bardziej lubi Grzelaka, czy Moskalewicza?
Zauważ, że ostatnio Ptak powiedział o Grzelaku, że "nadaje się co najwyżej do rezerw". Zauważ, że Ptak wywalił już kilku "swoich ludzi". Jak na razie robi więc odwrotnie w stosunku do tego, o co go posądzasz.

Jay-J napisał:  
Zresztą, Olo do niedawna była na pierwszym miejscu w rankingu Głosu a tam trenerzy oceniają, więc nie rozumiem tych co mówią że jest za słaby na 1 skład u nas...

Ranking Głosu od dobrych kilku lat jest kpiną, na którą można powoływać się co najwyżej w kategoriach satyrycznych. Ja natomiast zapytam, ile goli strzelił Olo w tej rundzie? 0. Powiesz pewnie, że gra w pomocy i jego zadaniem nie jest strzelanie bramek (co notabene wcale nie przeszkadza w zdobywaniu goli Parzemu i Grzelakowi). To ja zapytam, ile asyst miał Olo w tej rundzie? 2?
Mam więc rozumieć, że zadaniem Ola w tej drużynie jest bezproduktywne bieganie i on z tej roli wywiązuje się znakomicie? Ja wolałbym, gdyby biegał mniej i rekompensował to zdobywaniem goli.

All in all, Olo jest ciągle przydatnym graczem i powinien zostać (niech Wam będzie, że także z powodu przywiązania do barw - choć do mnie ten argument nie trafia), ale nie róbcie z niego bohatera, nie gadajcie że gra wspaniale, gdy gra chujowo.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 07:44

Vaginaler Krebs napisał:  

Zazwyczaj rozsądnie prawisz, tym bardziej nie powinieneś pakować się w kajdany głupich spekulacji. Skąd możesz wiedzieć, czego boi się Ptak? Skąd możesz wiedzieć, czy Ptak bardziej lubi Grzelaka, czy Moskalewicza?
Zauważ, że ostatnio Ptak powiedział o Grzelaku, że "nadaje się co najwyżej do rezerw". Zauważ, że Ptak wywalił już kilku "swoich ludzi". Jak na razie robi więc odwrotnie w stosunku do tego, o co go posądzasz.

No fakt, może przesadziłem, choć na pewno wolałby by grał Grzelak niż Olo. Rafał to jego zawodnik.I wcale nic do Grzelaka nie mam, bo jestem wielkim zwolennikiem jego talentu. Po prostu uważam że Olo wykonuje wielką pracę jeśli nie z przodu to z tyłu. A ten cytat to cytat Dawida, nie Antosia. Przypomina mi to trochę sytuacje sprzed roku. Drumlak był jednym z lepszych piłakrzy Pogoni (o ile nie najlepszym) w rundzie i jak tylko Kazek wyleczył kontuzje Drumi poszedł na łąwke (patrz mecz z Cracovią). Szybko udowodnił że jego miejsce jest na boisku, więc Ptaszek się z nim rozstał.... i boje się że to się znów powtórzy.

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 10:29
A mi sie podoba to co Patyk napisal-ze paru graczy staje sie portowcami. I o to w tm wszystkim tez troche chodzi.Odchodza starsi-rodza sie mlodsi.Ja do tej grupy Patyka dodal bym chyba jeszcze Batate i moze Magdonia. Tyle w temacei i zgnam:P

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
P.
Do końca!
Na forum od 8010 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 11:26
Batataaaaa

sledz
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 13:06
Taki oto ciekawy komentarz trenera Pogoni Bohumila Panika pojawił się na oficjalce:

- Nie można przed zakończeniem gry w lidze i Pucharze Polski takimi dywagacjami rozklejać drużyny, stwierdził Panik. - Wszelkie sprawy personalne będą dokładnie analizowane i nie wyobrażam sobie pochopnych ruchów. Z postawy Pilarza jestem zadowolony, podobnie oceniam grę kapitana Pogoni Olgierda Moskalewicza, który wnosi wiele dobrego do drużyny i jest ważnym w niej ogniwem.

Panie trenerze, teraz to samo do prezesa klubu, jeśli nie czyta oficjalnej strony.
Pozdrawiam

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 14:14
Uuuu Panik chyba nie wie u kogo pracuje ;) Długo u nas nie posiedzi jak będzie częściej podważał uwagi Antosia...

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8037 dni

**

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 14:49
Przynajmniej Panik (dobrze nie wiem jak sie nazywa) stawia sie po stronie piłkarzy, nie raz bywa odwrotnie... jak ktoś chociaz miał stycznać z drużyną Piłkarską gdziekolwiek gdzie się o punkty gra zaufany trener to skarb :P Brawo Dla Panika za tą wypowiedz ;)

Z daleka nie będzie widać.
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 15:34
Olo stał sie symbolem Pogoni, jej żywą legenda.Posiada takze duze mozliwości. Jeżeli pieniądze są przyczyną jego odejscia. To może problem jest z drugiej strony.....

MKS !
dziki
Kibic
Na forum od 8416 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 16:46

Inż. S. napisał:  
A mi sie podoba to co Patyk napisal-ze paru graczy staje sie portowcami. I o to w tm wszystkim tez troche chodzi.Odchodza starsi-rodza sie mlodsi.Ja do tej grupy Patyka dodal bym chyba jeszcze Batate i moze Magdonia. Tyle w temacei i zgnam:P

no teraz to przesadziles troszke:D Batata dobrze gra w miare....sory ale dla mnie czarny nigdy nie bedzie prawdziwym Portowcem tak jak olisadebe Polakiem

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 17:38
Hehe.... W sumie... od tej strony nei popatrzylem-odnosnie koloru skory, a powinienm:/

panik dobrze zrobil ze sie stawil Paczkowi. I mniejmy nadzieje ze nei straci za to pracy.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Arek87
Kibic
Na forum od 8220 dni

*

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 17:49
Dymka stracilismy
Majdana stracilisy
Stolarczyka stracilismy
...został nam tylko Olek...

a jak odejdzie to az zrobie transparent antyptakowy Obrazek gif wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum
P.
Do końca!
Na forum od 8010 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 19/11/2004 17:51
KKK ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758624751 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005