Mecz zostal przerwany,bo chloapki ze Szczecina chcieli uczcic melanz z Legia...i powiesili flage turystow na bramce Pogoni...po prosbach ochrony wroclio wszytko do normy...NIe wierzcie we wszytko co jest napisane w necie, zandego ataku ze strony Grojczan nie bylo
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 09/11/2004 14:40
POGOŃ GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STRZELCIE PROSZE WAS DO BOJU!!!! WALCZYC POGOŃ WALCZYĆ!!!!!!! JA KOCHAM POGOŃ OOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiecie co sie dzieje na boju na oficlalce klapa!
Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
po 3 ligowych zwyciestwach i remisie w Lubinie przyda sie kubelek zimnej wody dla tych co mysleli ze Pogon bedzie sie teraz wspinala szybko w gore tabeli
Walczyc trzeba do upadlego w KAZDYM meczu + nawet z teoretycznie slabym Mazowszem
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 - 09/11/2004 15:02
hehe ale wstyd tera znas beda sie smiac ze niepotrafili z jakimis wiochmenami wygrac no coz takie zycie mam nadzieje ze ten mecz odpuscili bo w sobote sraxa oby tak bylo lol
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758624749 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.