Odp: Zagłębie - Pogoń 2:2 trwa II połowa - 06/11/2004 20:16
Wielkie congratulions dla całej drużyny za ambitną walkę do końca i słowa uznania dla strzelców bramek dla Trałki to bodajże pierwszy gol w ekstraklasie a Kaźmierczak brameczką potwierdza swój wielki potencjał, nareszcie drużyna nabiera charakteru i gra z haryzmą nie wiem co Panik powiedział im w szatni podczas przerwy ale podziałało, jestem pod coraz większym wrażeniem posunięć Dawida: zatrudnienie Panika, wywalenie Giuliano i ściągnięcie Milara to jak na razie piłkarskie strzały w 10 jeśli Cesar Fernando okaże się równie dobrym graczem uznam go za menadżera roku w Polsce i jeszcze jeden bardzo wielki plus dzisiejszego meczu Pogoń jest na fali i po raz kolejny nieprzegrała meczu więc frekwencja na sraksie powinna być przyzwoita osobiście liczę na rekord
PS
Wielkie pozdro dla obecnych kibiców (tych na i tych przed stadionem)
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Zagłębie - Pogoń 2:2 - 06/11/2004 20:16
Panik ma dobrą passe mam nadzieje że ze srakowią ją podtrzyma... Jestem bardzo szczęśliwy że wkońcu się udało bo naprawde się udało !!! Przegrywać 2-0 na wyjeździe i wyrównać to jak na POGOŃ bardzo dużoooo
Ostatnio edytowany przez: Żyleta, 7 listopada 2004, 01:21 [1 raz(y)]
Odp: Zagłębie - Pogoń 2:2 - 06/11/2004 20:26
Bardzo cenny wynik, chociażby dla tego że z 2:0 wyjść na 2:2 to trzeba być mistrzem, żadko takie przypadki się zdarzają!!!!
A Trałka potwierdził swoją przydatność w I lidze!!
Odp: Zagłębie - Pogoń 2:2 - 06/11/2004 20:51
Najwazniejsze wg mnie jest to ze przy wyniku 0:2 Pogon nie zlala na caly mecz ale wrecz przeciwnie ruszyla do przodu i wyrowanala - brawo za ambicje , ale nawet w przypadku przegranej nic bym zlego nie powiedzial ... BRAWO
Najwazniejsze wg mnie jest to ze przy wyniku 0:2 Pogon nie zlala na caly mecz ale wrecz przeciwnie ruszyla do przodu i wyrowanala - brawo za ambicje , ale nawet w przypadku przegranej nic bym zlego nie powiedzial ... BRAWO
A co ja tutaj napisałem?: >Bardzo cenny wynik, chociażby dla tego że z 2:0 wyjść na 2:2 to trzeba być mistrzem, żadko takie przypadki się zdarzają! A Trałka potwierdził swoją przydatność w I lidze!!
A jeżeli śledzisz dokładnie forum to powinieneś wiedzieć o tym że Klocek zwrócił mnie uwagę że takich rozwiązań w tej kolejce było kilka, oczywiście pisząc bzdury, bo sam sprawdź ile meczów w tej kolejce zakończyło się wynikiem 2:2!!
Odp: Zagłębie - Pogoń 2:2 - 06/11/2004 21:21
chlopaki pokazali ile sa naprawde warci ze stanu 2-0 zremisowac 2-2 i to jeszcze na wyjezdzie to super wynik POGON WALCZACA POGON WALCZACA DO KONCA
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758635758 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.