Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 23:18
[cytat=machine]Super ale te dwie idiotki co siedziały na piekielnym płocie bym z chęcią strącił z wiatrówki.............. kurwa minuta ciszy to minuta ciszy.........
juz z Legia mnie wkurwiały ale teraz przeszedły same siebie.......
Tu sie zgodze z tobą. Glupie mlode cipy morde darly.Co do meczu to bramka uznana prawidlowo . Michalski zanim wpadl na Malarza strącił piłkę i dlatego została uznana. Jakby pierwszy kontakt z nią mial Malarz to sędzia gwizdnął by faul. nawet Malarz cwaniak jak zobaczyl że piłka wpadła do bramki to najpierw się za głowe złapał a dopiero później połorzył na murawie udając umierającego. Karny dla nas ewidentny w narożniku pola karnego. Decyzja bez komentarza. Pare razy obrona mnie przerazila kiedy to kilka razy ktoś z kuchenek pokręcił naszych obronców jak pachołki i na szczęscie nie strzelił bramki. Rodrigo- wydaje mi się że ten zawodnik gra powoli coraz lepiej ale nadal ma swoje klasyczne przypały że nie trafia w piłke i dlatego dużo ataków przedzierało się właśnie lewą stroną. Myśle że lewa obrona to na dziń dzisiejszy nasz słaby ppunkt. Czekam na powrót Matlaka
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 23:21
W ŁĘCZNEJ DZIS 5,5 OJ CHŁOPAKI BYLI BLISKO ŻEBY WAS PRZEBIĆ JESZCZE PARE KOLEJEK A WRONKI CZY GRODZISK PRZEBIJĄ WAS W ILOŚCI KIBICÓW ZA PARE DNI NA LEGII BĘDZIE KOMPLECIK
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 23:31
Doping wyszedł całkiem nieźle ale można dać z siebie wiecej... Jezeli juz sie ktoś decyduje przyjść na młyn to kur** ŚPIEWAĆ... uszanujcie to że ktoś sie produkuje i próbuje zmobilizować do śpiewania... pozdro dla kumatych
Ostatnio edytowany przez: Łabek, 30 października 2004, 23:37 [1 raz(y)]
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 23:44
Brawo K.Pilarz,Panik 3 mecz=3zwyciestwo...Doping dobry ale zawsze moze byc lepiej,na Cracovii trzeba zaczac zwracac uwage osoba co stoja obok nas a nie spiewajaNajlepszy byl karateka udana akcja przeciwko Dudce.
A teraz tak trochę nie na temat, ale mam pytanie, dlaczego tolerujemy takie akcje, jak rzucanie serpentynami w ALKON. Przecież nie po to są pieniądze na oprawy, aby były używane, jako zakup pocisków na ochronę. Dobrze, że ludzie dali kasę na Cracovię przed tym incydentem, ponieważ mogli dojść do wniosku, że to będzie marnotrawstwo.
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 31/10/2004 00:20
akcja przeciw alkonowi jak najbardziej sluszna i udana nie beda k**** nam flag zrywac.a tak beda na przyszlosc mieli nauczke,chyba chlopak sam pozniej tego zalowal co zrobil
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 31/10/2004 00:52
Byłem na meczu i mecz dzisiejszy był nudnym i mało porywającym widowiskiem.Były momenty kiedy było śmiesznie jak np. 11 i 12 szykowała sie do zbombardowania Alkonu a jeden z ochrony to tak wywijał łapami przed dostaniem jak Jerzy Kulej za swoich młodych lat.Brechy były też jak był konkurs w czasie przerwy i chłop tak się namachał nogami żeby trafić piłką do bramki że nie mal nie pękłem ze śmiechu.Ogólnie nudaaa i sporo szczęscia Pogoni.Sędzia jakiś przybity i ślepy,mylił się non-stop.Ważne 3 pkt. mimo nie najlepszej gry naszej drużyny.
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
Buehehe brawo Vaginal....nie daj sie...
Odwalcie sie od Rodrigo bo dzisiaj zagrał całkiem dobrze
O Pilarzu nie wspomnę bo kazdy widział jak chłopak fruwał przed bramką;D
Zgadza sie Rodrigo zagral w sumie bardzo dobry mecz. Niestety nie ustrzegl sie jak zwykle zreszta wpadki, tylko ze tym razem ta wpadka uszla mu plazem.Na szczescie....
Pozdro dla wszystkich obecnych ...i tych ktorzy umarli dopiero na drugiej rundzie melanzu
A podobno niebuszewwo to taka groźna dzielnica, a ty wogóle człowieku tam nie pasujesz. To może jeszcze po cracovii zobacze twojego posta z wielkim oburzeniem dlaczego Ci kibice przeklinają hmmm.
Co do meczu to pare razy groził mi zawał przez zagrania Rodrigo ale na szczęście trzeźwy był Krzysiu Pilarz. Pozdro
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758624678 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.