Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 21:48
julcimara dlatego bym wyjebał bo nienadaje sie na obrońce zaduzo piłek traci ! a rodrigo to mieliscie przykład dzis gdzie kazde jego podanie dochodziło do amiki zamiast do Pogońi
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Odp: No to po Giuliano - 31/10/2004 09:48
Guliano i Terlecki hm z całym szacunkiem do nich niepograli by sobie za dużo w Pogońi a zarazem by jej w zadnym stopniu nie pomogli, ale Olo to jedna z najważniejszych postaci w klubie !!
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: No to po Giuliano - 31/10/2004 10:15
Co do kwestii Giuliano - słuszna postawa Klubu, szkoda że wcześniej nie uświadomiono sobie faktu bezproduktywnego bycia tego piłkarza w Klubie. Kasa sobie poszła i znowu klub traci kasę. To samo dotyczy Terleckiego, który chyba bramki będzie strzelał w III lidze tylko. A więc płakać za tymi ludźmi nie będe. Co do Ola to taki straszak między wierszami wobec kapitana drużyny nie wyjdzie nikomu dobrze jeśli chodzi o atmosferę. Cały czas stoję na stanowsku, że to wcale nie jest redukcja kosztów w Klubie w związku z brakiem pomocy ze strony miasta lecz naprawa nietrafionych decyzji Zarządu Klubu, który ściągnął pokaźną ilość nieprzydatnych piłkarzy - istnieją wyjątki ale to są wyjątki od złej reguły, która miała miejsce przed sezonem.
nie omieszkam zapytać o to (potem napisać) na konferencji po meczu z Amiką, pewno będzie to gorący temat
Obiecałeś, obiecałeś !!! !!! !!!
no cóż obiecałem
jak widać w wypowiedzi trenera po meczu nie padło ani słówko na ten temat
P. Baranowski też oficjalnie milczał jednak mimo braku oficjalnego stanowiska jest to prawda (artykuł PS)
konferencja przebiegła bardzo szybko co widać po wypowiedzi Panika
z rozmów za kulisami nikt nie pytał o Terleckiego, ale tylko o Ola - czy to prawda?
decyzja nie zapadła co do jego osoby, czy będzie to ewentualnie rozwiązanie kontraktu (szukanie oszczędności!), może również zostać mu przedstawiony nowy kontrakt?
nikt tak naprawdę nie mówił o tym głośno i nie wiadomo kiedy to się wyjaśni
na pewno to co napisali PS nie mija się z prawdą!
jak widać dużo nie wniosłem w tą sprawę :/
może w wtorek coś nowego wrzuce
Odp: No to po Giuliano - 31/10/2004 17:07
No więc za Guliano i Terleckim to ja płakać nie będe. Nawet nie mam pojęcia po co oni do Pogoni byli ściągani... Co do Ola to niech się od niego odpierdolą!! On jest Pogoni potrzebny!! Wydaje mi się, że zapowiada się coś w stylu "Andruszczak, Wyparło, Biliński".
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: No to po Giuliano - 31/10/2004 18:46
Ciekawe posunięcia... Probierz, Giuliano i Terlecki to były transfery które mialy nam pomóc zawojować ekstraklasę. A teraz co? Wywalają ich jak gdyby nigdy nic. Nie żebym miał coś przeciwko, ale któś tu chyba dał nieźle dupy...
Odp: No to po Giuliano - 31/10/2004 21:04
NO I CO NO I CO NO I CO!!! Guliano i Terlecki mogą sobie odchodzić, nawet nie zauważe ich braku, no przesadziłem, przecierz zrobi się znacznie luźniej na ławce rezerwowych Pogoni, bo kebab 2 miejsca zajmowal!! Ale i tak wydaje mi sie że Ptak wyrzucił Guliano, aby zrobic miejsce dla tego urugwajczyka, co ma przyjść!! Przecierz może grać tylko 5 obcokrajowców a z obecnych ktorych mamy Guliano byl najslabszy!! No może Roger z nim konkurował o miano najsłabszego, ale ten chociarz gra coraz lepiej a zreszta na lewej obronie mamy tylko go i Matlaka!!
Odp: No to po Giuliano - 01/11/2004 00:50
Olo nie poleci tak jak to napisał Cobra jeśli już to zaproponują mu inny kontrakt,no chyba ze nie przystanie na nowe waruki (wątpie) to się pożegnamy z jedym piłkarzem który jest w jakiś konkretny sposob powiazany z POGONIĄ SZCZECIN... mam nadzieje że tak się nie stanie
słowo prawda jakiego użyłem odnosiło się w pełni do tego, co napisane było w PS
co do Olka użyłem zdania:
decyzja nie zapadła co do jego osoby, czy będzie to ewentualnie rozwiązanie kontraktu (szukanie oszczędności!), może również zostać mu przedstawiony nowy kontrakt?
nikt tak naprawdę nie mówił o tym głośno i nie wiadomo kiedy to się wyjaśni
to tak dla sprostowania
mam nadzieję, że osoba ta nie obrazi się na naszą stronę (jeśli to prawda??) i potraktuje to tylko w sensie informacyjnym, ale na trybunie VIP mecz z Amicą oglądał Pavel Malura - pozdrawiam
tu mogę powiedzieć tylko to:
po 1. była to tylko wizyta towarzyska!!
po 2. wszystko może się zdarzyć (ale po sezonie jak już?)
też mi się wydaje że ta decyzja jest słuszna, może jak OLO zobaczy że jego też mają na oku to zacznie lepiej grac,ale nieradził bym go się pozbywać bo dobrze grał igra!! a Terleckiego trzeba wyjebac w pizdu takie błędy jaki on robi to kataklizm!!! nawet chyba na ostatnim meczu czy przed ostatnim speniał się a prawie mógł brame zdobyc!!!!
czemu caly czas uzywasz wykrzyknikow?? krzyczysz i krzyczysz tylko na forum...przystopuj troszke...
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
też mi się wydaje że ta decyzja jest słuszna, może jak OLO zobaczy że jego też mają na oku to zacznie lepiej grac,ale nieradził bym go się pozbywać bo dobrze grał igra!! a Terleckiego trzeba wyjebac w pizdu takie błędy jaki on robi to kataklizm!!! nawet chyba na ostatnim meczu czy przed ostatnim speniał się a prawie mógł brame zdobyc!!!!
Na jakie ty mecze chodzisz, gdzie Olo kiepsko gra?? Jakoś zawsze widze, że przyklada sie i walczy.. Zaś twoje wybryki zaczynają mnie już, żenować. Powtarzam Ci mniej alkoholu więcej mleka, ostatnio walisz większe betony odemnie, a to podobno ja jestem piknik (Pozdro Wasiel). Pozdrawiam
Odp: No to po Giuliano - 02/11/2004 13:13
jutro wybieram sie do Ptaka w celu przeprowadzenia rozmowy. na pewno zapytam go o sprawe Guliano, terleckiego i Olka. wiecej w Studio Pogon w czwartek o 18. pddfm.univ.szczecin.pl . zobaczymy jak odpowie pan prezes.
Odp: No to po Giuliano - 02/11/2004 15:15
newsik na głównej (wieści z Twardowskiego) coś nowego wnosi!
pojawia się znów nazwisko Moskalewicz, oprócz Terleckiego z kolej są nowe nazwiska
jedno mnie zaciekawiło - brak brazylijczka/ów, ale to dziwić nie powinno
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758629663 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.