ale transfery mozna przeprowadzac dopiero zima... wiec dlatego uwazam ze powinnismy poczekac z ocenami pepicka do 3 spotkan rundy wiosennej ]] zgadzasz sie ze mna Tomaszu?
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 20:38
Też nie było kogo lepszego zatrudnić... przecież ten Palik wszystkie mecze w Lechu przegrywał... z drugiej strony aktualnie nie ma w naszej lidze wolnych , dobrych trenerów :-/
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 20:56
Stało sie jak sie stało mam tylko nadzieje ze Baniak zostanie w Pogoni i bedzie dyrektorem sportowym i ze jednak zrezygnuja z Malury jako asystenta Panika.Choc osobiscie zastanawiam sie czy nie lepszym wyborem byłby Pietrzak jako trener
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 22:26
Panik czy nie on, ktokolwiek inny z naszego zasięgu kto nie znalazłby się na funkcji trenera i tak czy siak sporo nie zadziała, bo skład i tak ustala Dawidek...Trener jest tu tylko marionetką...
Astro chyba coś ci się pojebało, że z takim tekstem wyskakujesz do kogoś kto jest dużo bardziej ogarnięty niż ty!!! Co do tego nowego trenera do będzie kicha No, ale co poradzić!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 09/10/2004 08:54
Na forum Miedzi kibice płaczą po nim jak po stracie najlepszego trenera w historii. Myślę, że jest szansa aby po raz kolejny konsekwencja Ptaków przyniosła właściwy efekt. Dotychczas większość ich posunięć wychodzi Pogoni na dobre a dowodem tego miejsce, w którym się dziś znajdujemy (nie chodzi mi o miejsce w tabeli a o to, że gramy w I lidze).
Przyznam, że przed sezonem nie byłem zwolennikiem Bogusia Baniaka. Owszem, to Szczecinianin ale w Poznaniu był Pyrą wychwalającą pyrlandzkich kibiców a całkowicie stracił u mnie szacunek zachowaniem w sprawie www.pogon.v.pl.
Pewnie, że wolałbym również aby trenerem został Mario Kuras. Miałby okazję w końcu odnieść znaczący sukce bo z jego umiejętnościami i miłością do Szczecina mógłby osiągnąć wiele.
Nie skreślam jednak Panika zanim nie zobaczę go w akcji. Zostało jeszcze kilka kolejek do końca rundy więc ma okazję. Na oceny przyjdzie jeszcze czas.
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 09/10/2004 09:40
Wróciłem z Czech i już musze sie denerwować. NIe podoba mi sie ta sytuacja ale to dla tego że strasznie szanuje trenera Baniaka znam go bardzo długo i naprawde jest rewelacyjnym człowiekiem a zarazem dobrym trenerem, mam nadzieje że przyjmie propozycje i będzie równie dobrym fachowcem na pozycji dyrektora do spraw sportowych. Może Panik nam zaimponuje..?
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 09/10/2004 15:14
Ja tu nie widze zadnej afery....i nie rozumiem gadek typu "trzeba dac mu szanse"...Zarzad podjal decyzje,mamy zmiane trenera i teraz chuj w niego....przeciez my i tak nie mamy na to wplywu,a nikt na starcie nie zbluzga typka za to,ze po prostu jest...bedzie pracowal,mial szacunek do kibicow to moze kiedys zostanie terenrem,ktory bedzie powazany w Szczecinie i bedzie mozna powiedziec,ze jest nasz...a tymczasem my swoje...Mariusz Kuras
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 09/10/2004 16:44
Według mnie trzeba dać szansę temu trenerowi, ponieważ w grze naszych portowców brakuje świeżości. W Lechu śmiali się z niego, że za dużo decyzji opiera na wynikach fizycznych.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640456 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.