Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
barcish
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7803 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 22:12
czapla proste :D i jajka wsadzcie dzis do piekarnika :D zbukami w dziadow :D

POGOŃ SZCZECIN!
jano
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 12:01
Ten happening wygląda mi na prowokacyjną ustawke w centrum miasta.

Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7660 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 15:09
No coż, byłem już tam dzisiaj, to wszystko to jedna wielka LIPA, poza tym, że jest pełno psów spisujących każdego kogo popadnie. Żenada!

Good night left side !
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8837 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 15:37
bylem, zobaczylem...
komentarz: SMIECH! :D hehehe

przesada

Przemek
Kibic
Na forum od 7998 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 15:46
Też byłem zobaczyć.
Totalna ŻENADA

PS
BJK
Kibic
Na forum od 8835 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 16:03
jakas awantura byla?:)

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
ekil
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 16:19
Z tego co wiem to ta akcja to totalna pomyłka :) hehe w kazdy msensie :D

K M
Kibic
Na forum od 8831 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 16:36
"ssij kutasa ... spotkamy się wieczorem" :D

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7922 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 16:46

K M napisał:  
"ssij kutasa ... spotkamy się wieczorem" :D

hasło przewodnie całej akcji :D

AidenMks
Kibic
Na forum od 7926 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 16:47

Krisu napisał:  
No coż, byłem już tam dzisiaj, to wszystko to jedna wielka LIPA, poza tym, że jest pełno psów spisujących każdego kogo popadnie. Żenada!

a może to psy są organizatorem :) a pod pretekstem spisania danych zbierają podpisy ??? :)

Pogoń Szczecin
Paulinus
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 17:08
To było bardzo żałosne i ten facet...który tak na serio nie wiedział po co tam jest:)

"CSWD" i to się nie zmieni....
.
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 17:14
niestety niebylo mnie ale jak czytam wasze posty to sie ciesze ze czasu nietracilem na glupote :D

.
barcish
Kibic
Na forum od 7803 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 19:14
ogladaliscie kronike ? :)))

POGOŃ SZCZECIN!
tribu
Kibic
Na forum od 7817 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 19:21
jak dla mnie totalna glupota. ten ziomus co to zorganizowal by wolal zeby te pieniadze poszly do jego kieszeni albo jego partyjnych kolegow a nie na sluszny cel :P tak samo nie chca dac Antosiowi terenow przy stadionie. mysle ze jakby zachodni inwestor przyszedl jakis konkretny, dal im pewna konkretna sumke w lape to by happening zorganizowali zeby mu dac te tereny:P:P:P jak ja widze jacy ludzie nami rzadza to mi zal dupe sciska:P

100% PD
kawek
Kibic
Na forum od 8062 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 19:31

BarcisH ver.2.0 napisał:  
ogladaliscie kronike ? :)))

Ogladałem kronike skad w ogóle wział sie ten Muszyński czy to jakis zdesperowany rolnik czy moze bazarowicz z Manhatanu on sam plątał sie podczas wywiadu do kamery,smiechu warte Diabełek

barcish
Kibic
Na forum od 7803 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 20:06

Cytat:  
Protest przeciwko dofinansowywaniu klubu piłkarskiego Pogoń z budżetu miasta odbył się w środę przed gmachem Urzędu Miejskiego w Szczecinie. Na jednej z ostatnich sesji radni zdecydowali o częściowym dotowaniu działalności tego klubu mimo, że jego właścicielem jest osoba prywatna.

Głównym bohaterem happeningu, zorganizowanego pod hasłem "Cały Szczecin karmi Ptaka" była czarna figura ptaka, którego karmiono pieniędzmi.

Nawiązano w ten sposób bezpośrednio do nazwiska właściciela Pogoni - łódzkiego biznesmena Antoniego Ptaka - do którego należy 98 procent udziałów klubie.

Happening rozgrywał się na miniaturowym boisku piłkarskim, którego murawę stanowił zielony chodnik. Ustawiono na nim dwie bramki. Szczecinianie mogli własnoręcznie nakarmić ptaka monetami, które można było wyjąć przygotowanego przez organizatora woreczku.

- Jeśli ktoś chce mieć nowy stadion lub nowych piłkarzy to niech nakarmi ptaka - nawoływano podczas happeningu.

Od pewnego czasu postać Antoniego Ptaka i jego sposób działania wobec klubu oraz rady miasta budzi wiele kontrowersji. Ptak, w zamian za finansowanie Pogoni, domagał się od władz miasta m.in. przekazania mu terenów wokół stadionu pod inwestycje. Kilkakrotnie też groził wycofaniem się z klubu, jeśli miasto nie będzie współfinansować klubu. Wymieniał kwotę kilku milionów złotych. Ostatnio radni ugięli się przed jego żądaniami i zgodzili się, by prawie połowa opłat targowych przekazywana była na dofinansowanie MKS Pogoń. Szacuje się, że będzie to kwota około miliona złotych.

Happening zorganizował Piotr Muszyński - jeden z członków nieistniejącego już komitetu ds. referendum o odwołanie prezydenta Szczecina Mariana Jurczyka.

(PAP)

tresc komunikatu na www.interia.pl ... bez komentarza nie ma jak dziennikarska bezstronnosc

POGOŃ SZCZECIN!
Scarface
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 20:27
Muszyński zbłaźnił się tylko dzisiejszym popisem głupoty a ziomek który prowadził ten cyrk był aktorem i nawet niewiedział o co chodzi w tym proteście po prostu żenada.
PS
Czy my kurwa żyjemy w jakimś policyjnym reżimie czy jak, w czasie drogi do domu grupka tajniaków zwija mnie jak przestępcę (CHWDP)
PS2
"ssij kutasa" --- no cóż poniosło mnie :D

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Shivan
Kibic
Na forum od 8425 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 20:33
ja sie nie pojawilem stwierdzajac ze nie ma co robic pajacowi reklamy i dobrze, bo jakby cos sie dzialo to by mieli o czym trabic a tak pojutrze juz wszyscy o tym zapomna.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
muniek
Kibic
Na forum od 8223 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 20:37
Zenujacy spektakl jaki zafundowal mam? (sobie) Muszynski mam jednak cos w sobie co sprawia ze juz mi sie zygac chce od tego wszystkiego. Pogon zamiast jednoczyc, cieszyc, bawic, wychowywac, dostarczac emocji, itd. staje sie po raz n-ty polem do popisu dla wszelkiego rodzaju much i innych bakterii ktore pragna zrobic sobie reklame. Jedni krzycza jakimi to nie sa fanami ideklaruja pomoc na to inni o marnowaniu pieniedzy no bo przeciez tez musza "byc w mediach". Smutne, przykre, szczecinskie...

Kto nie pije ten donosi....
barcish
Kibic
Na forum od 7803 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 20:45

Scarface napisał:  
Muszyński zbłaźnił się tylko dzisiejszym popisem głupoty a ziomek który prowadził ten cyrk był aktorem i nawet niewiedział o co chodzi w tym proteście po prostu żenada.
PS
Czy my kurwa żyjemy w jakimś policyjnym reżimie czy jak, w czasie drogi do domu grupka tajniaków zwija mnie jak przestępcę (CHWDP)
PS2
"ssij kutasa" --- no cóż poniosło mnie :D

tak jak mnie z tym rozporkiem... :D ale kolo naprawde mial rozpiety :D jedno slowo "zenada" pozdro dla kolesai z ktorym gralem w pilke :)

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758640435 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005