Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 19:21
jak dla mnie totalna glupota. ten ziomus co to zorganizowal by wolal zeby te pieniadze poszly do jego kieszeni albo jego partyjnych kolegow a nie na sluszny cel tak samo nie chca dac Antosiowi terenow przy stadionie. mysle ze jakby zachodni inwestor przyszedl jakis konkretny, dal im pewna konkretna sumke w lape to by happening zorganizowali zeby mu dac te tereny jak ja widze jacy ludzie nami rzadza to mi zal dupe sciska
Ogladałem kronike skad w ogóle wział sie ten Muszyński czy to jakis zdesperowany rolnik czy moze bazarowicz z Manhatanu on sam plątał sie podczas wywiadu do kamery,smiechu warte
Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 20:27
Muszyński zbłaźnił się tylko dzisiejszym popisem głupoty a ziomek który prowadził ten cyrk był aktorem i nawet niewiedział o co chodzi w tym proteście po prostu żenada.
PS
Czy my kurwa żyjemy w jakimś policyjnym reżimie czy jak, w czasie drogi do domu grupka tajniaków zwija mnie jak przestępcę (CHWDP)
PS2
"ssij kutasa" --- no cóż poniosło mnie
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 06/10/2004 20:37
Zenujacy spektakl jaki zafundowal mam? (sobie) Muszynski mam jednak cos w sobie co sprawia ze juz mi sie zygac chce od tego wszystkiego. Pogon zamiast jednoczyc, cieszyc, bawic, wychowywac, dostarczac emocji, itd. staje sie po raz n-ty polem do popisu dla wszelkiego rodzaju much i innych bakterii ktore pragna zrobic sobie reklame. Jedni krzycza jakimi to nie sa fanami ideklaruja pomoc na to inni o marnowaniu pieniedzy no bo przeciez tez musza "byc w mediach". Smutne, przykre, szczecinskie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640435 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.