Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na mlynie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
klepa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7605 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 18:07
Spoko zróbcie selekcje na młynie, tylko nie pod względem wieku czy płci tylko pod kątem zachowania,
Żeby nie było ludzi zbierających serpętyn z innych sektorów lub wyrzucających je pół godziny przed meczem - w ogole wyjebac ludzi wyłamujących się i przynoszących wstyd piekłu.

Ale najbardziej nie czaję waszych wypowiedzi na temat kobiet, siedzę już trochę w piekle i wciągnołem w to żonę którą ze sobą zabieram - i wydaje mi się że to chyba normalne że ona nie będzie darła sie tak jak
ja drę ryją !!!

Poza tym ten temat jest bezsensu. równie dobrze możecie spróbowac podzielić cały stadion
np: 1-3 sektor wiek 50-60 lat
4-6 sektor ludzię przychodzący na stadion co trzecie spotkanie
7-10 sektor ludzię przychodzący na stadion co drugi mecz itd.

PS: "Pozdro" dla tego co uważa że jeżeli ktoś przychodzi na piekło to dla tego że go nie stać na bilet i jest biedakiem, bo cos takiego mnie wkurwia - bo chyba o to chodzi żeby wejśc na mecz po najmniejszych kosztach, a poza tym wejście na 13 i 14 też jest po 15 zł, dla mnie nawet jakby bilety na młyn były droższe niż na inne to i tak bym je kupił bo chce się dobrze bawić i nie pozostawać bierny w dopingu drużyny - a przecież o to chodzi!!!!

Pozatym to jak słucham waszych wypowiedzi to tak jakbym słyszał małolatów - tych na których tak wjeżdżacie!!!!!

SPRZEDAWCZYKÓW I POLICJI JEST DUŻO
ALE NAS ZAWSZE BĘDZIE WIĘCEJ!!!

POGOŃ SZCZECIN - WIERNI DO KOŃCA!!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8633 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 18:23
Pieklo nie moze byc miejscem, gdzie przychodza rodzice z dziecmi, starsze panie i panowie, ktorzy usiada i tylko miejsce zajma.
Wiek nie jest tak wazny jak zaangazowanie. Chlopak moze miec 14 lat i znac wiekszosc piesni. Nikt go na pewno nie wyrzuci tylko ze wzgledu na wiek. Wazne, ze sie udziela. Dopoki jednak nie zasiada tam ci, ktorych miejsce wlasnie tam jest, to duzo sie nie zmieni. Jak wiadomo bilety sa numerowane i wiele przypadkowych osob trafia na 11 i 12 sektor. Na sektory 11-14 bilety sa po 15zl, wiec na razie jestesmy skazani na malo ogarniete towarzystwo.

1948
klepa
Kibic
Na forum od 7605 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 18:34
I o to właśnie też miedzy innymi pozdro PORTALBOY

SPRZEDAWCZYKÓW I POLICJI JEST DUŻO
ALE NAS ZAWSZE BĘDZIE WIĘCEJ!!!

POGOŃ SZCZECIN - WIERNI DO KOŃCA!!!
Kamil84
Kibic
Na forum od 7650 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 19:09
Na ostatnim meczu to juz wogole sie przerazilem.Pod bebnem pare rzedow siedzialo z 3-4 malolatow i oni mieli gora... 7 lat.Kto wogole takie dzieci same na mecze puszcza.Przeciez one nawet pewnie nie byly jeszcze u komunii:)

Damy rade...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7965 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 19:38
Wyrosną, wyrosną...za 3 lata(Nie mówie tutaj o 7 latkach, raczej o swoich rowiesnikach, chociaz sam w wieku 14 lat chodzilem na młyn nikt nic nie mówi, ale wtedy bylem jedym z niewielu...), bedzie git nie można takich rzeczy przyspieszyć albo bardzo ciezko, przechodzimy renowacje. Ale można się kłucić z tym, że nasz młyn jest aż tak strasznie młody, trzeba tylko chcieć widzieć. Zgodze się z tym, że jest wstanie ograniania. Chociaz jest lepiej, na Wisle każdy widział ile trąbek poszło w zapomnienie, ostanio widziałem tylko jedną(a latałem po sektorze tu i tam ;)). Śpiewanie też idzie w dobrym kierunku wiek w tym nie gra roli, tylko kazdy musi chcieć :). Ludzie zaczynają kumać to i tamto...

Z daleka nie będzie widać.
tribu
Kibic
Na forum od 7745 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 19:41
a ja mam taki pomysl (nie wiem moze ktos juz to wczesniej tutaj napisal) ci co chca kibicowac niech sie zbieraja jak najblizej gniazda. i jak ktos zauwazy ze ktos z boku nie spiewa to albo zacznie albo wypad gdzies dalej. i tak sie grupa bedzie powiekszac a młynowe pikniki albo sie wyniosa na inne sektory albo beda po bokach siedzialy. ostatnio na meczu byla rodzina z dziecmi na 11 sektorze. dzieciom sie nudzilo, rzucaly sie slonecznikiem, wogole rodzina byla oburzona ze na siedzaco nie moga meczu ogladac bo wszyscy stoja.

tak jak juz jestesmy przy kibicowaniu to chcialbym zeby kiedys udalo sie na mlynie takie cos zrobic z piosenka: "Kto dzisiaj mecz wygrywa??" np 11 sektor zadaje pytanie a 12 odpowiada albo na odwrot:) fajny efekt by byl:) ale kurde takie cos w zycie wprowadzic:P:P pozdrawiam

100% PD
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 19:54
Najgorsze jest jednak to że oprócz 11 i 12 zaden inny sektor nie śpiewa :(
Czasem sie tylko kryuta odezwie i pokrzyczy "MKS,MKS,MKS"

Tylko Pogoń!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7965 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 19:55
> a ja mam taki pomysl (nie wiem moze ktos juz to wczesniej tutaj napisal) ci co chca kibicowac niech sie zbieraja jak najblizej gniazda.

Przykład ?
[img=http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=0&file=10.jpg&album=50]
Może wtedy młyn był mniejszy ale był konkretny, według mnie :)
Link: do fotki
Tutaj poszlim na spacerek ;) Werner Ch**, Werner Ch**...

Z daleka nie będzie widać.
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 19:59
> > a ja mam taki pomysl (nie wiem moze ktos juz to wczesniej tutaj napisal) ci co chca kibicowac niech sie zbieraja jak najblizej gniazda.
>
> Przykład ?
>
> [img=http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=0&file=10.jpg&album=50]
>
> Może wtedy młyn był mniejszy ale był konkretny, według mnie :)
> Link: do fotki[/url

Na tym zdjęciu widać ile Pogoń ma tych najwierniejszych :)

Tylko Pogoń!
MaT
Kibic
Na forum od 7831 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 20:01
> Najgorsze jest jednak to że oprócz 11 i 12 zaden inny sektor nie śpiewa :(
Nie zapomoinaj o 13 ostanio bylem na 13 i spiewali chyba wszyscy mysle ze luk od 10-13 daje rade :D i wszyscy spiewaja :)

el_presidente
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 20:03
Jedno mnie tylko zastanawia - czy naprawde nie ma juz nikogo kto moglby wziac za wszarz malolata ze slonecznikiem i wyrzucic z sektora? Pamietam ze jak jeszcze w podstawowce bylem to jesli klient nie podniosl barw kiedy wszyscy spiewali z szalami w gorze to mogl dostac po zebach. Z czego wynika to ze nie ma juz takich "porzadkowych"??? czy tylko z wieku, czy dlatego ze na mlyn chodza tylko pokojowi ultras?

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
RosSi
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 20:25
Mnie najbardziej denerwują 15 latkowie , ktorzy przychodza na 12 tylko dla.. nie wiem ... jakiegos szpanu :P. Tylko po to żeby była jakaś satysfakcja , że się było na młynie . Później w szkole
opowiadanie kolegom jakim to jest się prawdziwym ultrasem . Znam parę takich osób , co mówią , że znają
wszystkie pieśni , że cały czas śpiewają . A tak nie jest . Raz poszedłem właśnie z takimi kolesiami na 12 i co ? Otóż ci wielcy ultrasi nawet dupy nie ruszyli żeby wstać do fali . Nawet nie otworzyli ryja podczas spiewania jakiejs piesni Tylko wpierdzielali ten swój ślonecznik . A po meczu wiadomo przezycia: jakaaa fazaa byłaa ... ale ta piosenka zajebistaa itp. Takich osob na mlynie jest duzo i naprawde szkoda , że na piekle zasiadaja jak ktos to wczesniej okreslil tacy pokojowi fani .

mem
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 21:39
Heh bo iść na młyn to ostatnio szpan :/

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
machine
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 21:48
> Heh bo iść na młyn to ostatnio szpan :/

no i chyba tu jest właśnie pies pogrzebany, może nie bedzie taki szpan jak jeden z drugim zęby straci, trzeba ludzi nauczyć ze na piekło nie chodzi się zeby być cool ;), tylko po to zeby całym sercem pomóc Pogon, a tych 7-letnich przychlastów co skaczą na płot i klną na (b)Alkon) to przerzcucać przez płot....hehehe

a moze zrobić czipy na młyn, a zeby zdobyc czip test z piosenek :D

MKS w sercu jest :)
mem
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 21:51
> > Heh bo iść na młyn to ostatnio szpan :/
>
> no i chyba tu jest właśnie pies pogrzebany, może nie bedzie taki szpan jak jeden z drugim zęby straci, trzeba ludzi nauczyć ze na piekło nie chodzi się zeby być cool ;), tylko po to zeby całym sercem pomóc Pogon, a tych 7-letnich przychlastów co skaczą na płot i klną na (b)Alkon) to przerzcucać przez płot....hehehe
>
> a moze zrobić czipy na młyn, a zeby zdobyc czip test z piosenek :D
>

Jak jeden z drugim zęby straci to szpan będzie jak się wejdzie na piekiełko i wróci z zębami... ;]

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
M.
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 21:58
tylko ze ci mlodzi czasami lepiej dopinguja niz ci starsi siedza jak jakies cipy na 11 i 12 bo tansze bilety!!!napewno taki 10 latek nie ma czego szukacw mlynie bo nawet nie zna piesni:(ale taki 14 czy 15 latek !!!ale mniejsza z tym spiewaniem najbardziej wkurwiajace jest to jak placki dostana balony,choragiewki albo folie i mowi sie im zeby nie podnosili to te pizdy odrazu radosc z tego ze maja balonika!!!

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8366 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 23:51
jakies kilka latek temu jak młyn był na 7,8 to zawsze 2 kiboli stało pod wejściem i nie wpuszczali dzieci :)( sam nigdy nie moglem tam wejsc..) bodajże wstep był od 17 lat... wydaje mi sie ze teraz tez moglaby byc taka selekcja ... tylko lipa ze bilety sa na sektory... i w tym cały sęk...młyn kiedyś był marzeniem młodego kibica.. aby dorosnąć i móć wstąpić w szeregi "ULTRAS" i dopingować Swój ukochany klub z tymi najwierniejszymi... a teraz ... to tylko szpan...

Po życia kres!
Bartas
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 12:20
parę moich słów:
Wspominacie czasy selekcji na młynie,żę było extra (z tym krojeniem szali przez swoich to 100% prawda). Tamte czasy to jednak zupełnie inni ludzie i styl.
Przypomnijcie sobie późniejsze czasy gdy przychodzenie na młyn było lipą i jako taki on nie istniał (czasy kilka lat wstecz)
Selekcji nie da się zrobić ze względu na ceny a przedewszystkim na numeracje sektorów na biletach. Bo przed kasą nie zrobisz selekcji kto ma kupić bilet na 12 a kto nie.
Większy problem niż małolaci są ludzie co nie śpiewają a powinni i przychodzą na młyn ch... wie po co ( wyłączam ze śpiewania tylko hoolies), to właśnie Ci co nie śpiewają powinni dostać w ryj od ziomka z boku albo chociaż zostać przez niego opierd...
Pomysł żeby młodzi i dziewczyny poszli na dół?? Jak mu będziemy wyglądać na zdjęciach? Ja Was proszę

Jarasija
Kibic
Na forum od 8584 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 13:38
Co do tego, że panienki mają być na dole to zgadzam sie z MKSBARTem i też jestem przeciwny, bo to strasznie by wygladało...na dole jest miesjce dla innych ludzi, tych bardziej kumatych. Jak chodzi o selekcje na młynie to też uważam, że powinna być, ale jednoczeście zdaje sobie sprawe jak w naszych realiach jest to trudne. Ale w tej sprawie warto by byo się poważnie zastanowić!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
barcish
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 13:49
> Najgorsze jest jednak to że oprócz 11 i 12 zaden inny sektor nie śpiewa :(
> Czasem sie tylko kryuta odezwie i pokrzyczy "MKS,MKS,MKS"

nie rozmywaj tematu bo tu nie o to chodzi...mowicie ze 14 latek jak zna wiekszosc piesni to nie powinno sie go z piekla wyganiac...a ja wam zaspiewam "domowe przedszkole"... wiek tu ma bardzo duzo do rzeczy...do niektorych rzeczy trza po prostu dorosnac:D wiesz tu mozna nawet powiedzec ze nie chodzi tu o wiek ale jak siedzi chlopaczek ktory lapke ma jak zapalke i wlasnie przechodzi mutacje glosu to szlak mnie bierze po prostu wygladasz jak dziecko z przedszkola (nawet jesli zaangazowane dziecko) to usiadz sobie na 13 albo na 10 i drzyj jape ile wlezie :] i chwala ci za to...ale zeby zasiasc na mlynie trza po prostu po pierwsse dorosnac po drugie w miare ogarnietym byc i madrym :] zapewne moja wypowiedz wywola burze wsrod 14letnich internetowych hoolsow i ultrasow typu bartollo czy inne dzieci z rocznika 89 i nizsze... ale tak naprawde mam to w dupie

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005