Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karnety - 16/07/2004 20:12
Jak powiedziała moja koleżanka pracująca w administracji jest ponoć zarządzenie wydane ochroniarzom, aby nie wpuszczać na stadion ludzi z zalaminowanymi karnetami <wow> !!! Wiecie jaka jest argumentacja Ku**a taka, że karnety są sztywne i będzie widać czy to jest oryginał czy tylko papierowe ksero <wow>    Śmiech na sali!!!!
|
POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
|
|
|
Odp: Karnety - 20/07/2004 23:41
Mam pytanie! Czy orientujecie sie od ktorej godziny sa otwarte kasy stadionowe lub stoisko w Galaxy?
Nieaktualne.... [Ostatnio edytowane przez kl@Nu: 2004-07-21 02:59]
|
|
|
|
Odp: Karnety - 21/07/2004 16:51
Dzis kupowalem karnet w Galaxy i kobieta i tam pracujaca od razu informowala zeby nie laminowac karnetu wiec od razu kupilem ramke na sieciowke za 50 groszy zeby sie zaraz przez przypadek nie podarl .
Nie napisze nic odkrywczego ale w obliczu tego co mowi sie o w pelni profesjonalnym klubie jakim ma byc Pogon to wyglad tych karnetow jest calkowitym zaprzeczeniem tych slow. jedyny pozytyw w tym wszystkim to ich CENA! mam nadzieje ze chociaz za rok sie poprawia........ [Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-07-21 16:53]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Karnety - 21/07/2004 17:57
ja za okładke zapłaciłem 80gr.W policach to drogo mają...
|
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
|
|
|
Odp: Karnety - 21/07/2004 19:28
> ja za okładke zapłaciłem 80gr.W policach to drogo mają...
Faktycznie Zdzierstwo niesamotwie 
Ale Te Karne(ciki)t sa zarypiste pomyle sie i kaledarzyk wezme przed przypadek
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
Odp: Karnety - 22/07/2004 17:06
te karnety to niesamowita sprawa jak kupilem to sie lekko zdziwilem, ze to tak wyglada przez przypadek mozna naderwac nasmieszniej bedzie kiedy bedzie padac, beda musieli dawac do tych karnetow kaloryfery gratis, kurwa. Kawal dobrej roboty z tymi karnetami za Bekdasa byly lepsze, takie jakies twardsze. Dla porownania karnety na AS Romę mają kod kreskowy, 5 hologramow i zlamac ich nie idzie + zdjecie(na ostatnim sezonie takie byly) zresztą głupie porownanie to nie Polska tylko Włochy. jestem ciekaw jak bedzie ten karnet wyglądać po rundzie jesiennej [Ostatnio edytowane przez Wuju: 2004-07-22 17:07]
|
|
|
|
Odp: Karnety - 22/07/2004 20:15
> te karnety to niesamowita sprawa jak kupilem to sie lekko zdziwilem, ze to
> tak wyglada przez przypadek mozna naderwac nasmieszniej bedzie kiedy
> bedzie padac, beda musieli dawac do tych karnetow kaloryfery gratis, kurwa.
> Kawal dobrej roboty z tymi karnetami za Bekdasa byly lepsze, takie jakies
> twardsze. Dla porownania karnety na AS Romę mają kod kreskowy, 5 hologramow i
> zlamac ich nie idzie + zdjecie(na ostatnim sezonie takie byly) zresztą głupie
> porownanie to nie Polska tylko Włochy. jestem ciekaw jak bedzie ten karnet
> wyglądać po rundzie jesiennej
A jak bedziesz chcial to samo miejsce na wiosne to walna na karnet pieczatke i bedzie dalej aktualny
|
|
|
|
Odp: Karnety - 22/07/2004 20:24
pisaliscie ze karnet zle zrobiony maly jak karta z chipsow , myslalem ze tak zle niemoze byc......
dzis odebralem i jest tragiczny (naprawde jak jakas karta z chipsow) smiesznie to wyglonda jak sie patrzy na profesjonalny klub, ale mam nadzjej ze next time wyglad ten ulegnie zmianie
|
.
|
|
|
Odp: Karnety - 22/07/2004 22:02
A jak bedziesz chcial to samo miejsce na wiosne to walna na karnet pieczatke i bedzie dalej aktualny
albo flamastrem dopiszą numer siedziska tak jak w zeszłym sezonie.
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
Odp: Karnety - 23/07/2004 00:35
A jak bedziesz chcial to samo miejsce na
> wiosne to walna na karnet pieczatke i bedzie dalej aktualny 
a jak? po co się męczyć. Ja tam będę ciekaw jaka bedzie reakcja kibicow jak karnet sie przypadkiem porwie(naderwie), lub zmoknie na deszczu, a Ptaku powie trudno kupcie nowe
|
|
|
|
Odp: Karnety - 23/07/2004 08:59
Ciekawe co zrobią ochroniarze jak sprawdzą mnie alkomatem. Zabiorą mi karnet za to ze dwa piwka przed meczem wypilem??
TOR BEER BOYS
|
|
|
|
Odp: Karnety - 25/07/2004 13:53
Co mnie dobiło na meczu z Herthą to dziurkowanie karnetów !! , niedość ,że karnet jest nisko budżetowy (czyt. beznadziejny) to oni go jeszcze dziurawią !! , przecież pod koniec rundy to zostanie z niego mały skrawek papieru
|
:
|
|
|
Odp: Karnety - 25/07/2004 15:59
To dziurkowanie ma chyba na celu zapobieganie sytuacja ze na jeden karnet wejdzie kilka osob i takze unikniecia sytuacji, ze po niewpuszczeniu na stadion po badaniu alkomametem badany idzie do innej bramy i tam mu sie uda wejsc. Sprobowac to zrobic beda mogly osoby ktore nie byly na wszystkich meczach, chyba, ze tym co nie byli na hercie odrazu zrobia 2 dziurki na Legii.
Na koniec sezonu karnet bedzie podziurkowanym swistkiem papieru
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
Odp: Karnety - 25/07/2004 16:41
> Wpuszczali z zalaminowanymi karnetami?
Kilka rzędów pode mną stał koleś z zalaminowanym karnetem, więc wyglada na to że wpuszczali.
|
|
|
|
Odp: Karnety - 25/07/2004 19:59
a ja w innej sprawie...czemu karnety sprzedawane w galaxy wygladaja inaczej niz te co sprzedaja w budynku klubowym? :>
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4