Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 19/06/2004 20:45
Nie mógłbym sobie darować jakbym nie wspomógł wpłacając jakiś grosz na nowe flagi Może nie bedą to duże pieniądze, ale zawsze coś Spróbuje dorzucić coś na konto, albo przekazać do ręki w przyszłym tygodniu. Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 19/06/2004 23:12
> > > kurwa, mi sie wydaje, czy polowa wielkich napinaczy udaje, ze nie widzi
> tego
> tematu?!?! jak zawsze jestescie zajbisci, jak przychodzi co do czego...
Z
> miła chęcią bym wpłacił, ale jak sobie dobrzy przypominam MW wypieli się na
> mnie
> i powiedzieli że maja w d***i moje pieniądze i moich kumpli (tyczy to się
> klikania w baner reklamowy), tak więc ja mam ich teraz w d***e, i napewno wiele
> osób też. Tak więc nie woajcie teraz o kasy od ludzi na których bluzgaliście. I
> nie piszcie mi teraz że i bez moich pieniędzy sie obejdzie, no bo tak, obejdzie
> się , wiem o tym, ale śmieszy mnie takie nawoływanie, "dawać kase internetowi
> napinacze". Śmiechu warte.
Powodzonka w zbieraniu forsy.
Narka
skoro
> nie masz zamiaru wplacac to po chuj tu wogle piszesz?, pisz sobie w innych
> tematach, naprzyklad euro 2004, zreszta Patyk juz wyjasnil o co chodzi.
Postanowil se chyba posta nabic...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 20/06/2004 22:37
+ 100 zl - FP '04 - dziekowa 
>Co chcesz jest weekend. Przelewy utknely w
> bankach 
Dokladnie - przekazy pocztowe potrafia isc nawet pare dni. W poniedzialek troche sie wyjasni...
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 21/06/2004 10:21
Tylko nie robcie kolejnej flagi z napisem portowcy na tle szachownicy jak juz robic to cos konkretnego duze dobrze wykonane z jakimis rysunkami i dobrymi tekstami .
|
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 21/06/2004 15:59
Uwaga!!
Stan konta na dzien 21 czerwiec : 2370 zl   
Szczegolowe rozliczenia na stronce MW za chwile... [Ostatnio edytowane przez -HL: 2004-06-21 16:01]
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 21/06/2004 17:20
Nie mam nic przeciwko odrestałrowaniu starych flag np. "Brygada Ultras" ale po co nowe? Przecież i tak debilom w 17sektorze i dalej oraz pod krytą i dalej bedą one przeszkadzały i będą wyć by je zdjąć. Na pół płotu nie ma sensu wieszać więc flagi będą schowane.
PS. Od zeszłego tygodnia kontaktuje się ze mną Vasyl i coś mu nie idzie, prosze Vasyl rusz dupę i dzwoń lub niech to zrobi ktoś inny z MW. Kontakt macie a jak nie macie to inni mają
|
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 21/06/2004 17:37
> Nie mam nic przeciwko odrestałrowaniu starych flag np. "Brygada Ultras" ale po
> co nowe? Przecież i tak debilom w 17sektorze i dalej oraz pod krytą i dalej bedą
> one przeszkadzały i będą wyć by je zdjąć. Na pół płotu nie ma sensu wieszać więc
> flagi będą schowane.
O to chyba niedlugo nie trzeba sie martwic. Frekwencja nie bedzie juz tak wysoka, nikomu nie powinny przeszkadzac.
|
1948
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 21/06/2004 18:21
> Uwaga!!
Stan konta na dzien 21 czerwiec : 2370 zl
>   
>Szczegolowe rozliczenia na stronce MW za chwile...
Widac Pogon ma jeszcze prawdziwych kibicow wiedzacych co jest wazne Kazda zlotowka sie liczy... Wiec wplacac...A te wplaty po 1000 zl - wypas....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 21/06/2004 21:55
wpłacać kurwa wpłacać i nie udawać, że nie widzicie tematu. bo każdy by chciał a nic od siebie..
20 zł ode mnie poszło...wpłacać kurwa wpłacać [Ostatnio edytowane przez Mat_: 2004-07-02 20:53]
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 22/06/2004 11:51
ja moge wam wplacic.... kikanascie tys. zlotych jak wygram w totka ale tak na powaznie to jutro chyba musze sie przejsc na poczte [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-06-22 14:56]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi - 27/06/2004 21:24
+ 20zł Mati17
+ 100zł Komandor7
stan konta - 2775zł
kolejne wpłaty mile widziane...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|