Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 19/06/2004 09:38
Stadion w Dąbiu to jak dla mnie poroniony pomysł z jednej przyczyny - człowiek to taka leniwa bestia i jak ma się gdzieś ruszyć to chciałby by to było jak najbliżej, a że do Dąbia jest kawałek, to moim zdaniem frekwencja spadnie.
Sprawa druga, należy zwrócić uwagę na to ile młodzieży chodzi na mecze - czy rodzice puszczą tą młodzież tak daleko, do Dąbia? Wątpię, a jak nie puszczą to kasy za bilety mniej.
Zastanawiam się dlaczego nie mozna powoli zmoderniziować obecnego stadionu, robiąc to trybuna po trybunie? przykład - stadiony w Niemczech tak były modernizowane i jak wygladają.
Stadion na Twardowskiego ma tą zaletę, że jest położony w centrum, wiele osób ma na mecze bardzo blisko. Wokół stadionu jest trochę terenu, więc obiekt ten można sukcesywnie powiększać. Zrobić stadionik na 35 tyś ludzi, zadaszony, pełen wypas i naprawdę będzie super, nie trzeba budować nowego, tak daleko.
|
Pozdrawiam.
Mikman
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 25/06/2004 16:11
> Wystarczy zeby zamkneli łuk i bedzie 30tys!! Wcale nie trzeba budowac nowego
> stadionu! fakt, ze bedzie trzeba ten niezle unowoczesnic ale napewno bedzie to
> tansze niz budowa nowego!!
nie jestem ekpertem i napeweno sie myle, ale polenizowałbym że taniej wyjdzie modernizaja, bo po 1 sporo kasy by musieli w ten stadion władować, a po 2 za kilka lat znowu by musieli coś z tym zrobić i napewno stary stadion na Twardowskiego nie bedzie sie prezentował za dobrze, dojazd nie jest za ciekawy (jak chodzi o samochody), nie ma tenelu profesjonalnego kórym by piłkarze prosto z szatni wchodzili na stadion itp.
podsumowując chciałbym lepsze by było wybudowanie nowego, mimo przywiązania do tego na Twardoskigo....
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 02/07/2004 13:27
wiem ze to temat o stadionie w dąbiu ale trudno...
Mam pytanie: czy ktoś wie gdzie beda siedzieli przyjezdni na paprikanie? bo widzialem ze sprzedawane są tez karnety na sektory 22,23.
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 31/07/2004 20:38
No jutro juz mecz z Legia a sprawa ze sztuczna trybuna na 1 800 miejsc ucichla.miala byc by zwiekszyc pojemnosc juz zaczyna sie liga 3 pierwsze mecze z klasowymi rywalami i dupa nic nie ma.
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 31/07/2004 20:45
> No jutro juz mecz z Legia a sprawa ze sztuczna trybuna na 1 800 miejsc
> ucichla.miala byc by zwiekszyc pojemnosc juz zaczyna sie liga 3 pierwsze mecze z
> klasowymi rywalami i dupa nic nie ma.
Trybuna bedzie po Olimpiadzie dopiero...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 15/09/2004 23:04
Uważam że pomysł modernizacji papricany jest świetny wszyscy są przywiązani do tego stadionu prawie tak samo jak do samej Pogoni a ja można powiedziec prawie się na nim wychowałem jak zresztą wielu z nas a skoro jest REALNA możliwość rozbudowy to trzeba to wykorzystać a nie marzyć o jakis gigantach 25 tysięcy to bardzo dobra pojemność jak na nasze miasto co prawda i tak nieraz zabraknie biletów ale jakby wyglądał stadion 40-tysięczny (który musiałby się chyba sam zbudować) gdzie przychodzi po 17-20 tysięcy po prostu byłoby smutno na pustym obiekcie a że na Twardowskiego jest miejsca na jeszcze 8 stadionów to można od nowa postawić szatnię itp.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 00:10
rowniez uwazam ze 25tys.to wystarczajaca ilosc na nasze warunki,lepiej zmodernizowac Papricane niz robic nastepny,tylko robic modernizacje z glowa tak jak robia w Poznaniu.A koszty napewno mniejsze,no i tradycja sie uchowa
|
www.sectorshop.net
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 00:55
> rowniez uwazam ze 25tys.to wystarczajaca ilosc na nasze warunki,lepiej zmodernizowac Papricane niz robic nastepny,tylko robic modernizacje z glowa tak jak robia w Poznaniu.A koszty napewno mniejsze,no i tradycja sie uchowa
Co wam odpiedala, żeby nazywać stadion papricana. a może sledźstadium. Przestańcie się lansować na paprykarzy. Kurwa
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9