Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Hymn Pogoni !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mała
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7315 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 00:40
Ja odnośnie Hymnu Pogoni!!!!! Jest to bardzo dobry pomysł ale raczej nie wypali, a dlaczego?? odpowieć jest banalnie prosta, aby nauczyć się hymnu to nic trudnego dla prawdziwego kibica naszego klubu wystarczy osoba która go wymyśli (z sensem) mamy swoje strony wystarczy tam hymn wprowadzić i się nauczyć (a nie rozdawać kartki przed meczem śmiechu warte) tylko że jest jeden problem kibice którzy przychodzą na sektor 11,12 to nic innego jak większości w morde dać , tam trzeba śpiewać dać z siebie wszystko dopingować PORTOWCÓW a jak zauważyłam to większość przychodzi tam aby stać jak cielaki dłubać słonecznik albo gapić się jeden na drugiego "ludzie" niektórzy nawet nieznają piosenek które są śpiewane naokrągło. Albo coś z tym zrobimy albo pomyśle że niema prawdziwych kibiców. Jestem jak najbardziej za Hymnem i wkońcu powinniśmy go wymyśleć i zaśpiewać mamy dużo czasu pokażmy że my fani Pogońi kochamy nasz klub i dla niego zrobimy wszystko po napisanie hymnu aż po życia kres.

P.
Do końca!
Na forum od 7707 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 08:44
Mała jest ostra...hihihih:D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 7857 dni

**

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 09:01

Patyk84 napisał:  

No ostra, bierze sie za porzadki na mlynie. Ma problemy z ortografia ale to nic...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
slw
Kibic
Na forum od 7553 dni

**

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 20:25
[cytat=mała]mamy swoje strony wystarczy tam hymn wprowadzić i się nauczyć (a nie rozdawać kartki przed meczem śmiechu warte)

A jednak nie wystarczy... nie wszyscy mają dostęp do neta moja Droga

tylko że jest jeden problem kibice którzy przychodzą na sektor 11,12 to nic innego jak większości w morde dać , tam trzeba śpiewać dać z siebie wszystko dopingować PORTOWCÓW a jak zauważyłam to większość przychodzi tam aby stać jak cielaki dłubać słonecznik albo gapić się jeden na drugiego "ludzie" niektórzy nawet nieznają piosenek które są śpiewane naokrągło.

Eureki nie odkryłaś....

Albo coś z tym zrobimy albo pomyśle że niema prawdziwych kibiców. .

hehe daj im w morde...

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
P.
Do końca!
Na forum od 7707 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 20:42
slw na prezydenta.... przytul heheh

Sampaio
Kibic
Na forum od 7719 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 21:17
tylko zróbcie to niekonwencjonalnie, jakieś fotki z tego lania po mordzie buhaha bez kitu

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7602 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 21:18

mgr inż P. napisał:  

Patyk84 napisał:  

No ostra, bierze sie za porzadki na mlynie. Ma problemy z ortografia ale to nic...

ehehehehe <lol>

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
mem
Kibic
Na forum od 7399 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 22:02

mała napisał:  
Ja odnośnie Hymnu Pogoni!!!!! Jest to bardzo dobry pomysł ale raczej nie wypali, a dlaczego?? odpowieć jest banalnie prosta, aby nauczyć się hymnu to nic trudnego dla prawdziwego kibica naszego klubu wystarczy osoba która go wymyśli (z sensem) mamy swoje strony wystarczy tam hymn wprowadzić i się nauczyć (a nie rozdawać kartki przed meczem śmiechu warte) tylko że jest jeden problem kibice którzy przychodzą na sektor 11,12 to nic innego jak większości w morde dać , tam trzeba śpiewać dać z siebie wszystko dopingować PORTOWCÓW a jak zauważyłam to większość przychodzi tam aby stać jak cielaki dłubać słonecznik albo gapić się jeden na drugiego "ludzie" niektórzy nawet nieznają piosenek które są śpiewane naokrągło. Albo coś z tym zrobimy albo pomyśle że niema prawdziwych kibiców. Jestem jak najbardziej za Hymnem i wkońcu powinniśmy go wymyśleć i zaśpiewać mamy dużo czasu pokażmy że my fani Pogońi kochamy nasz klub i dla niego zrobimy wszystko po napisanie hymnu aż po życia kres.

Czyżby nowa gwiazda na forum??:D Hehe...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
M.
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 22:57

mała napisał:  

po tym poscie moge tylko zrobic wow, ona jest genialna ma to cos i jeszcze to"nic innego jak wiekszosc w morde dac"[...]

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Łabek
Kibic
Na forum od 7632 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 15/11/2004 23:54

mała napisał:  

UUUU dla mnie ma stajla :P niektórzy będą mówić, że od takiej to przyjemność dostać... buehehe :) a swoją drogą "mała" wszyscy pracują już nad tym...

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
mała
Kibic
Na forum od 7315 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 10:48
Jesteście genialni potraficie tylko dużo gadać a nic nie robić co z was za kibole hahaha śmiechu warte. To co najlepiej wam wychodzi to krytyka i nic pozatym. Ja też jestem kibicem a to że jestem kobietą nieznaczy wcale że niemam prawa do wypowiedzi poprostu chcę aby nasz doping był jeszcze lepszy wkońcu kibicujemy tej samej drużynie Ja nie jestem przeciwko wam ale widocznie kobieta w waszych oczach niema nic do powiedzenia :(

P.
Do końca!
Na forum od 7707 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 11:01

mała napisał:  
Jesteście genialni potraficie tylko dużo gadać a nic nie robić co z was za kibole hahaha śmiechu warte. To co najlepiej wam wychodzi to krytyka i nic pozatym. Ja też jestem kibicem a to że jestem kobietą nieznaczy wcale że niemam prawa do wypowiedzi poprostu chcę aby nasz doping był jeszcze lepszy wkońcu kibicujemy tej samej drużynie Ja nie jestem przeciwko wam ale widocznie kobieta w waszych oczach niema nic do powiedzenia :(

Pozdro dla nic nie robiacych ;) hihhihhi
A co do Kobiet...slw i Paulinus rulezzz
ps. bez kitu Mała smiechu warte :D:D:D

Sampaio
Kibic
Na forum od 7719 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 11:53

mała napisał:  

normalnie zakochałem się zakochany już po mnie hihi

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Matek.
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 11:59

Sampaio napisał:  

mała napisał:  

normalnie zakochałem się zakochany już po mnie hihi

Sampaio milosc od pierwszego wyjzenia? hahaha

Pogoń To My!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 7857 dni

**

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 13:07

Pogoń Matek napisał:  

Nie od trzeciego postu :P. Jak to mowia do trzech razy sztuka...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Matek.
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 13:38

mgr inż P. napisał:  

Pogoń Matek napisał:  

Nie od trzeciego postu :P. Jak to mowia do trzech razy sztuka...

hehe no tak od postu ;P
ps- pozdro pszczolek:D

Pogoń To My!
dziki
Kibic
Na forum od 8113 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 14:17

mała napisał:  
Jesteście genialni potraficie tylko dużo gadać a nic nie robić

a ty cos zrobilas Joanno Dark??

co z was za kibole hahaha śmiechu warte

smiechu warta to jestes ty jak dla mnie

. . Ja też jestem kibicem a to że jestem kobietą nieznaczy wcale że niemam prawa do wypowiedz

oczywiscie ze masz prawo

i poprostu chcę aby nasz doping był jeszcze lepszy wkońcu kibicujemy tej samej drużynie

my tez tego chcemy

Ja nie jestem przeciwko wam

no inaczej nie widze

ale widocznie kobieta w waszych oczach niema nic do powiedzenia :(

przyzwyczaj sie laluniu

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
mem
Kibic
Na forum od 7399 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 14:51

mała napisał:  

Wiedziałem, mamy na forum nową Gwiazdę... A tak na marginesie to nie wydaję mi się żeby Mała była z tego rocznika który podała w profilu...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
dziki
Kibic
Na forum od 8113 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 15:02

mem napisał:  

mała napisał:  

Wiedziałem, mamy na forum nową Gwiazdę... A tak na marginesie to nie wydaję mi się żeby Mała była z tego rocznika który podała w profilu...

to niby jest w moim wieku??? oj cos nie chce mi sie wierzyc:D

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
Pszczółek
Kibic
Na forum od 7857 dni

**

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 17:28

mem napisał:  

hmmm Rocznik 81. Bardzo lubie jabol damska czesc tego rocznika... Diabełek

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005