Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 02/03/2004 13:39
Hehe Trabant Ficia to jest cos
Do Belchatowa dojechal
A propo Konina - sadze, ze pociag jest bardziej odpowiednim srodkiem transportu.
A z Ficiem nie jade, bo znow wpadnie na pomysl, zeby przejechac przez centrum Poznania w barwach Pogoni Hehe to bylo cos
Ciesze sie, ze caly wrocilem
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 02/03/2004 21:13
W pociągu jest tłok w tramwaju jest tłok Kibice na Pogoń jadą... do Konina
uu uu uuu - Sanball wie o co chodzi [Ostatnio edytowane przez Rolin: 2004-03-02 21:17]
|
Pogoń Szczecin całe życie po ostatnie serca mego bicie!!!
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 02/03/2004 21:33
> W pociągu jest tłok w tramwaju jest tłok Kibice na Pogoń jadą... do Konina
uu
> uu uuu - Sanball wie o co chodzi
No nie!! Rolin, az mi sie banan pojawil na twarzy... Ta piosneka wygrywa wszystkie konkursy w naszym wykonaniu-pozdro dla babci z parteru ktora nei mogla spac. Niech ten Chlasta tak sie nei przemadrza tylko niech zaltwia pociag. skoro 7000 kosztuje pociag to niech ustali cene w obie strony 35 zl. Wtedy wystarczy 200 kibicow aby sie zwrocil-a reszte mzoe Ptak dolozyc.Zawsze mowie ze dla chcacego nci trudnego!!Tam powinni sie znajdowac ludzie energiczni i przebojowi a nei luzdie malkontenci!!
A na koniec tradycujne ostatnimi dniami Uuuu Uuuy
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 02/03/2004 21:52
>Niech ten Chlasta tak sie nei przemadrza
> tylko niech zaltwia pociag. skoro 7000 kosztuje pociag to niech ustali cene w
> obie strony 35 zl. Wtedy wystarczy 200 kibicow aby sie zwrocil-a reszte >mzoe
> Ptak dolozyc.Zawsze mowie ze dla chcacego nci trudnego!!Tam powinni sie
> znajdowac ludzie energiczni i przebojowi a nei luzdie malkontenci!!
>A na
> koniec tradycujne ostatnimi dniami Uuuu Uuuy
Hehe qrwa - a samemu Panie to nie łaska załatwic? No dalej - wal śmiało energiczny człowieku na PKP, zostaw swoje dane, wpłać kaucje, przedpłatę na jeden żółtek, a ja przyjdę na gotowe i powiem, ze qrwa za 35 złotych stałem calą drogę w tę i spowrotem, tak jak to było po Poznaniu.
Wyjazd do Konina to nie żaden hit kibicowski, żeby się sprężać. Kto ma być na meczu - będzie. Tak jak w Olsztynie, Zabrzu, Katowicach czy Bełchatowie.
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 02/03/2004 22:01
Witam RAFka JA nie mam czasu-ja studiuje To byl tylko teoretyczny przyklad-czysto matematyczny. Byc moze sa problemy, byc moze sa, ale ja tam nei nazekalem w drodze powrotnej z Poznania-mi sie podobalo i sie nawet zdrzemnalem chyba
X2X- i wszystko jasne.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 05/03/2004 18:16
Dojazd tradycyjny jak na kazdy piknikowy (chodzi o zabawe nad jeziorem) wyjazd
Hehe - ciekaw jestem czy znajdzie sie jakis Mors i wskoczy do jeziora w Przytocznej
6.00. to odpowiednia pora. Nigdy nie wiadomo co sie w trasie zdarzy
Znajac zwyczaje psow, bedziemy poruszac sie z predkoscia 50km/h. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2004-03-08 15:24]
|
1948
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8