Ehehe Ty żartujesz? Piechna za stary, Korzym moim zdaniem przereklamowany, a Kaczmarek to jest coś o czym możemy pomarzyć... Zresztą Ptak zawodników nie kupuje, a już na pewno nie z naszej ligi...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Transfery do Pogoni - 27/10/2005 16:39
By mógł zrobic takiego interesa Kaźmierczaka sprzedac do Korony a ja wziasc Piechne i KAczmarka wow....Korzym niejest przereklamowany jest mlody i ma przeszlosc przed soba
Dobra weź przestań się udzielać bo nie wiem dlaczego ale Twoje wpisy i zakładane przez Ciebie tematy zaczynają powoli takiemu spokojnemu człowiekowi jak ja grać na nerwach... Sprzedać Bugaja, Trałke i Milara AHAHAHAHAHAHAHA. Ty chyba nie czytasz tego co piszesz! Niech jakiś admin zareaguje...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Transfery do Pogoni - 27/10/2005 18:32
Wyslac kilka scoutow na 2-3-4 ligowe boiska i szukac talenciakow ala Blaszczykowski czy wspomniany Piechna,tylko chyba widac ze im sie niechce albo moze za bardzo Managerem pojechalem
By mógł zrobic takiego interesa Kaźmierczaka sprzedac do Korony a ja wziasc Piechne i KAczmarka wow....Korzym niejest przereklamowany jest mlody i ma przeszlosc przed soba
Weź się chłopcze ogarnij Wiem, że Korzym ma "przeszłość" przed sobą...
no, no... ma przeszłość przed soba po co Piechna... :co?: stary dziadyga z niego juz jest... lepiej sciagnac 2 młodych i utalentowanych
Odp: Transfery do Pogoni - 27/10/2005 20:51
mamy problem w środku pola .Kazik jest niezły ale w konfrontacji z niskimi i zwrotnymi zawodnikami(Cracovia,Korona) nie ma szans.Trałka ...hmm...przejdżmy dalej.Łabędzki jest defensywnym zawodnikiem.Brak jest kogoś w stylu Kaczmarek(trzeba było go brać w drugiej lidze,teraz jest już za póżno)lub Iwański(małe szanse ale może).
Łobodzinski - to bylo by dobre posuniecie moim zdaniem.
Grosicki z rezerw za roczek moglby juz zaczac grac na rezerwie.
popieram Łobodzinski by sie nam przydal potrafi rozegrac pilke i strzelic gola.
Tak na prawde to powinni poszukac jakiegos zmiennika dla Matlaka, bo z tym jest duzy klopot chociaz jest Rodrigo LoL
Odp: Transfery do Pogoni - 28/10/2005 18:47
Sory ale myślicie że młode talenty sie rodzą i grają na najwyższym poziomie ? Kupi sie takiego młodzika dobrego a potem trzeba go szkolić co kosztuje kuuuupeee kasy . A w Brazylii piłkarze mają świetną technike dlatego że są tam szkoleni przez dobrych trenerów i są sprowadzani do Europy a jak mówił Stempiński że bardziej sie opłaca kupić wyszkolonego piłkarze niż szkolić młody talent. Więc o czym wy mówicie żeby kupować Polaków ? zresztą co za różnica czy Polak czy Latynos...
Sory ale myślicie że młode talenty sie rodzą i grają na najwyższym poziomie ? Kupi sie takiego młodzika dobrego a potem trzeba go szkolić co kosztuje kuuuupeee kasy . A w Brazylii piłkarze mają świetną technike dlatego że są tam szkoleni przez dobrych trenerów i są sprowadzani do Europy a jak mówił Stempiński że bardziej sie opłaca kupić wyszkolonego piłkarze niż szkolić młody talent. Więc o czym wy mówicie żeby kupować Polaków ? zresztą co za różnica czy Polak czy Latynos...
Brazylijczycy mają technike we krwi co za różnica czy Polak czy Latynos..? niby racja ale... swój to swój
Odp: Transfery do Pogoni - 29/10/2005 14:28
hmm mlodego i utalentowanego? i myslicie ze taki mlody odrazu pewnie stanowil wzmocnienie dla Pogoni? niema takich Mlodzi grali w Pogoni za Gondora i wszyscy wiedza jak to sie skonczylo dalej popieram zakupy Brazylijczykow oni pilke maja we Krwi sciagnac takich 2 pilkarzy jak EDI i walczymy o Mistrza. Edi jest w stanie sam wygrac mecz a majac takich 3 bo fantazjaa , fantazjaa Zreszta wisi mi kto gra licza sie wyniki....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.