Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Zaglebie 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
chrisxx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8482 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 18:28
Deszcz, 6 tys. widzów, 0:2 w plecy, skargi na sędziów, Panik zacznie tłumaczenia, że to wina Serraro bo nie są przygotowani wydonościowo itp, Ptak powie że to nie koniec budowy zespołu i Dawid już szuka lepszych <- moja prognoza na jutro:D

Cinek
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 18:37

chrisxx napisał:  
Deszcz, 6 tys. widzów, 0:2 w plecy, skargi na sędziów, Panik zacznie tłumaczenia, że to wina Serraro bo nie są przygotowani wydonościowo itp, Ptak powie że to nie koniec budowy zespołu i Dawid już szuka lepszych <- moja prognoza na jutro:D

bardzo prawdopodobne, aczkolwiek w meczu bedzie remis, bo z Lubinkami zawsze remisuja, nawet jesli dzieli nas roznica klas...
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
bal
Kibic
Na forum od 7322 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 19:35
Czy dobrze rozumuję, że z karnetem na rundę wiosenną będę mógł na ten mecz wejść? Bo to niby przeniesiony z poprzedniej, więc nie chce przykrych niespodzianek...:)

Kibic
Na forum od 7132 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 19:49
Sądząc po spotkaniu z Wisłą to wdupimy jakies 0-2 a wina za porażke spadnie na śliska murawę.

Zachód !
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7470 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 19:52

S4lc3s0n napisał:  
Czy dobrze rozumuję, że z karnetem na rundę wiosenną będę mógł na ten mecz wejść? Bo to niby przeniesiony z poprzedniej, więc nie chce przykrych niespodzianek...:)

Będziesz mógł wejść, spokojnie ;))

MieteK29
Kibic
Na forum od 7159 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 20:27
Niestety, ale teraz Zagłębie jest na fali, dlatego myśle że będzie 0:1 w plecy... Do zobaczenia we wtorek ;)

SZEFU
Kibic
Na forum od 7116 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 20:28
mam pytanie czy mozna wejsc na mecz ze starymi karnetami bo slyszalem ze tak zle niejestem pewny

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 20:46

SZEFU napisał:  
mam pytanie czy mozna wejsc na mecz ze starymi karnetami bo slyszalem ze tak zle niejestem pewny

niechce sie spojrzec kilku postow wyzej?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
bal
Kibic
Na forum od 7322 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:01

Randall McMurphy napisał:  

SZEFU napisał:  

Wydaje mi się, że nie zrozumiałeś. On się pyta o karnet jesienny... a ja pytałem o wiosenny.

Dzięki za odpowiedź Krokus:)

x-pack
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:11
to mozna na jesienny ? czy nie ?

Szczecińska albo Zadna
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:13

S4lc3s0n napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

SZEFU napisał:  

Wydaje mi się, że nie zrozumiałeś. On się pyta o karnet jesienny... a ja pytałem o wiosenny.

Dzięki za odpowiedź Krokus:)

on sie pyta o to samo stary karnet to wiadomo ze chodzi o ten z rundy jesiennej

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
bal
Kibic
Na forum od 7322 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:20
hehehe juz nie nadążam za Twoim tokiem rozumowania...;) w każdym razie ja ze swoim karnetem wejść mogę:) a czy z jesiennym można to już nie wiem...

pozdro, bez odbioru

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7470 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:23
Żeby nie było więcej głupich pytań: Można wejśc tylko z karnetami na rundę wiosenną!! :) Pozdro

gregm
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:32

KrokuS napisał:  
Żeby nie było więcej głupich pytań: Można wejśc tylko z karnetami na rundę wiosenną!! :) Pozdro

w koncu ktos kompetentny sie odezwał:P a wynik 1:1 jest berdzo prawdopodbny!!!

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:33
obawiam się powtórki z Amiki.

Czyli - niby Pogoń atakuje, ale trafia na konsekwentnie i mądrze broniącą się obronę Zagłębia, które w ofensywie będzie nas szachować ładnymi kontrami. 1 lub 2 zakończą się bramkami i będzie po zabawie - pozostanie tylko bicie głową w mur, a Panik pewnie wprowadzi dodatkowego obrońce, żeby nie daj Boże nie przegrać 0-3. Skończy się gwizdami, a w środę forum będzie się trzęsło od bluzg na Panika.

Wiem, że bardzo pesymistycznie, ale boję się jak diabli tego meczu. Smuda zrobił tam naprawdę dobry team, a pod względem taktyki pobiją nas o 2 klasy - jak Amika.

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8299 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:39
Pogoń nic nie strzeli, Zagłębie strzeli za dużo...

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Pawel211
Kibic
Na forum od 7842 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 22:01
ja oczywiście ide na meczyk jak zawsze i jak zawsze wierze w zwycięstwo nawet jakby to miało być w kiepskim stylu ale zwycięstwo :)

P.S. czy ktoś wie czy może będzie w canal + transmisja bo jak miał być 7 marca to transmisja miałą być ??

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7470 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 22:16

Pawel18 napisał:  

P.S. czy ktoś wie czy może będzie w canal + transmisja bo jak miał być 7 marca to transmisja miałą być ??

Meczu na C+ niema.

Święty
Kibic
Na forum od 7362 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 07:51

KrokuS napisał:  

Pawel18 napisał:  

Meczu na C+ niema.

Retransmisja jest w środę o 16.15 w klubie kibica.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Kriss
Kibic
Na forum od 7852 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 08:35

gregm napisał:  

w koncu ktos kompetentny sie odezwał:P a wynik 1:1 jest berdzo prawdopodbny!!!

Nieeeee, wynik 1-1 jest zupelnie nieprawdopodobny. Zaglebie jest w zajebistej formie, a Pogon? Pozostawie forme naszych kopaczy bez komentarza.

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758275568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005