Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 18:28
Deszcz, 6 tys. widzów, 0:2 w plecy, skargi na sędziów, Panik zacznie tłumaczenia, że to wina Serraro bo nie są przygotowani wydonościowo itp, Ptak powie że to nie koniec budowy zespołu i Dawid już szuka lepszych <- moja prognoza na jutro
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 19:35
Czy dobrze rozumuję, że z karnetem na rundę wiosenną będę mógł na ten mecz wejść? Bo to niby przeniesiony z poprzedniej, więc nie chce przykrych niespodzianek...
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 21:20
hehehe juz nie nadążam za Twoim tokiem rozumowania... w każdym razie ja ze swoim karnetem wejść mogę a czy z jesiennym można to już nie wiem...
Czyli - niby Pogoń atakuje, ale trafia na konsekwentnie i mądrze broniącą się obronę Zagłębia, które w ofensywie będzie nas szachować ładnymi kontrami. 1 lub 2 zakończą się bramkami i będzie po zabawie - pozostanie tylko bicie głową w mur, a Panik pewnie wprowadzi dodatkowego obrońce, żeby nie daj Boże nie przegrać 0-3. Skończy się gwizdami, a w środę forum będzie się trzęsło od bluzg na Panika.
Wiem, że bardzo pesymistycznie, ale boję się jak diabli tego meczu. Smuda zrobił tam naprawdę dobry team, a pod względem taktyki pobiją nas o 2 klasy - jak Amika.
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 22:01
ja oczywiście ide na meczyk jak zawsze i jak zawsze wierze w zwycięstwo nawet jakby to miało być w kiepskim stylu ale zwycięstwo
P.S. czy ktoś wie czy może będzie w canal + transmisja bo jak miał być 7 marca to transmisja miałą być ??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758275568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.