Ile kosztuje wyjazd?
-Od 11.11 do 17.11 - 120 zł
-Od 18.11 do 21.11 - 130 zł do godziny 22:00
-Koszty obejmują bilet na mecz (33 zł) i pociąg.
Gdzie się zapiszę?
-Zapisy standardowo w Pubie Joker na rogu Witkiewicza i Santockiej.
-Godziny otwarcia: poniedziałek-sobota (10:00-22:00), niedziela (10:00-20:00).
Na ten wyjazd nie będzie żadnego gadżetu, ale wedle nowych trendów na naszym stadionie, każdy jedzie na wyjazd w Granatowo-Bordowym Pasiaku! Ten kto nie ma go jeszcze w swojej garderobie może go kupić w CH Fala (Sklep Atleta z odżywkami) albo za pośrednictwem strony www.GBStyl.pl !
Odp: PSonTour Warszawa! - 14/11/2013 20:37
witam . do Persona non grata w kwestii pasiaka ! w Fali niema i nie wiadomo kiedy będzie a widziałem że wiele osób go chce dostać przed wyjazdem do stolicy . Czy coś wiadomo w temacie kiedy będą dostępne ? pozd.
Odp: PSonTour Warszawa! - 15/11/2013 23:21
Biorąc pod uwagę tempo sprzedaży, jest w stanie ktoś z organizatorów podać orientacyjny czas sprzedaży samych biletów na mecz?
Ja bym jeszcze posprawdzal dowody bo z tego co wiem duzo osob z wawy kupilo u nas bilet na ten mecz
Przyjechali z Warszawy ,poszli do Jockera i kupili bilety ,bo chcą być w naszym sektorze? Niby w jakim celu ? Nie chcieli kupić u siebie i siedzieć na żylecie? Daj namiary na dealera bo widzę że ma git towar.
Odp: PSonTour Warszawa! - 17/11/2013 17:21
Vlepy Stagardu będą dostępne w pociągu, w drodze na wyjazd do Warszawy.
Jeśli są zainteresowani to niech szukają ludzi ze Stargardu i od nich się dowiedzą od kogo konkretnie mogą kupić vlepy.
Dochód będzie między innymi wspomagał chłopaków którzy nie w madrycie, oraz graffiti Pogoni Szczecin.
Vlepy Stagardu będą dostępne w pociągu, w drodze na wyjazd do Warszawy.
Jeśli są zainteresowani to niech szukają ludzi ze Stargardu i od nich się dowiedzą od kogo konkretnie mogą kupić vlepy.
Dochód będzie między innymi wspomagał chłopaków którzy nie w madrycie, oraz graffiti Pogoni Szczecin.
Po 5 sztuk każdej? Moze szybciej gdzies sie ustawic po vlepy?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.