Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Persona non grata
SKPS Portowcy
IP: zapisany
Na forum od 7018 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 13:59
W związku z licznymi zapytaniami kierowanymi do Stowarzyszenia Kibiców o możliwości przejścia na 2 strefę na mecz z Górnikiem dla osób posiadających karnet na 1 strefę, informujemy co następuje. W sobotę od godziny 17:45 do godziny 18:00 (godzina rozpoczęcia meczu) będzie istniała legalna możliwość przedostania się z 1 strefy na 2. Wszystkich chętnych prosimy o odbicie karnetu na strefie 1 i przejście przez bramę na koronie stadionu do strefy 2. Jednocześnie podkreślamy, że istnieje możliwość, przejścia tylko w jedną stronę. Zapraszamy wszystkich chętnych do przyjścia na 2 strefę i wspólnego dopingowania Dumy Pomorza w walce o mistrzostwo Polski.

Wszyscy na 2 strefę!

Konrad.Pogoń
Kibic
Na forum od 6228 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 14:02

Persona non grata napisał:  
W związku z licznymi zapytaniami kierowanymi do Stowarzyszenia Kibiców o możliwości przejścia na 2 strefę na mecz z Górnikiem dla osób posiadających karnet na 1 strefę, informujemy co następuje. W sobotę od godziny 17:45 do godziny 18:00 (godzina rozpoczęcia meczu) będzie istniała legalna możliwość przedostania się z 1 strefy na 2. Wszystkich chętnych prosimy o odbicie karnetu na strefie 1 i przejście przez bramę na koronie stadionu do strefy 2. Jednocześnie podkreślamy, że istnieje możliwość, przejścia tylko w jedną stronę. Zapraszamy wszystkich chętnych do przyjścia na 2 strefę i wspólnego dopingowania Dumy Pomorza w walce o mistrzostwo Polski.

Wszyscy na 2 strefę!

No i problem z głowy dla tych co marudzili że stadion na to nie pozwala więc teraz mogą się wykazać chyba że znowu sobie znajdą powód do narzekań! Wszyscy na młyn!

POGON SZCZECINSKA
Buszu
Kibic
Na forum od 5887 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 15:39
W końcu zaczyna się coś dziać, ku poprawie frekwencji. Dziś jeździł samochód reklamujący mecz, studenci za darmo na "dziewiątkę" i teraz jeszcze możliwość legalnego przejścia na strefę 2. Może w końcu i na Naszym Piekle wróci normalność.

giepe
Kibic
Na forum od 4845 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 15:46
Nakręcać znajomych, siać propagandę!!!!! Każdy niech przyprowadzi CHOCIAŻ jedną (ja już potwierdziłem 4) nową osobę i w końcu zapełnimy nasz piękny obiekt ! :) Doping przez 90 minut na 1948% !

Warszawa&Szczecin
Kibic
Na forum od 4845 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 16:07
Od razu można się rozpędzić by te zaangażowanie nie było pokazane tylko na meczu z Górnikiem. A jak przegramy z Górnikiem albo studenci nie wejdą na stadion za free to znów będzie lipa. Nawet jak komplet będzie na Górniku to trzeba i tak mobilizacje i "promocje" Pogoni robić non stop wśród znajomych i mieszkańców naszego miasta bo nie ukrywajmy do wielkiej Pogoni wiele przed nami lat pracy. I co najważniejsze by być zawsze a nie tylko gdy jesteśmy na pudle.

Tylko Wariaci
Evil69
Kibic
Na forum od 4550 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 16:51

giepe napisał:  
Nakręcać znajomych, siać propagandę!!!!! Każdy niech przyprowadzi CHOCIAŻ jedną (ja już potwierdziłem 4) nową osobę i w końcu zapełnimy nasz piękny obiekt ! :) Doping przez 90 minut na 1948% !

Wszystko ok,ja też zabieram syna na młyn(będzie pierwszy raz)wiadomo jak jest na młynie,chodzi mi o to żeby tych"nowicjuszy"potraktować ten pierwszy raz ulgowo,żeby ich nie zrazić,niech się zaaklimatyzują,niech na początek poczują tą atmosferę młyna,bo na pewno dla nich to będzie wielki szok jak usłyszą pierdolnięcie młyna.Więc nie wyżywajmy się na nich,wszystko przyjdzie w swoim czasie.
TO MY MUSIMY ZROBIĆ WSZYSTKO ŻEBY MŁYN PĘKAŁ W SZWACH,A ONI BĘDĄ PO NAS...

Steryd
Kibic
Na forum od 8786 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 17:23
Kazdy z nas ma sporo znajomych, ktorzy z roznych wzgledow odpuscili. Im wiecej ich wroci z powrotem, tym lepiej dla nas wszystkich !
Jesli sie teraz nie ogarniemy, to kiedy?

1948
kubełek
Kibic
Na forum od 5460 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 17:36

Persona non grata napisał:  

Wszyscy na 2 strefę!

No i najlepsza wiadomość tego dnia :D w takim razie do zobaczenia w piekle!

Evil69
Kibic
Na forum od 4550 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 17:40

Steryd napisał:  
Kazdy z nas ma sporo znajomych, ktorzy z roznych wzgledow odpuscili. Im wiecej ich wroci z powrotem, tym lepiej dla nas wszystkich !
Jesli sie teraz nie ogarniemy, to kiedy?

Myślę że po ostatnich wydarzeniach to się ogarniemy.
Coś konkretnego będzie można powiedzieć po meczu z Górnikiem...

spagetti
Kibic
Na forum od 8101 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 17:41

Evil69 napisał:  

giepe napisał:  

Wszystko ok,ja też zabieram syna na młyn(będzie pierwszy raz)wiadomo jak jest na młynie,chodzi mi o to żeby tych"nowicjuszy"potraktować ten pierwszy raz ulgowo,żeby ich nie zrazić,niech się zaaklimatyzują,niech na początek poczują tą atmosferę młyna,bo na pewno dla nich to będzie wielki szok jak usłyszą pierdolnięcie młyna.Więc nie wyżywajmy się na nich,wszystko przyjdzie w swoim czasie.

Brawo. Takich wlasnie ludzi trzeba,ktorzy nie sraja sie zeby brac mlodego na mlyn:) Wiem ze teraz moze to i glupie co napisze ( to tylko moje zdanie) ale doping bez bluzg napewno nie przestraszy i nie zniecheci mlodych czy nowych zeby wpadli na kolejny mecz.Wiem ze stadion to nie teatr ale przesadne wyzwiska tez moga miec jakis minimalny procentowy wplyw na frekwencje.Pozdroo

,,Vi är överallt,,- POGON
kosialdo
Kibic
Na forum od 4691 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 17:55

spagetti napisał:  

Evil69 napisał:  

giepe napisał:  

Brawo. Takich wlasnie ludzi trzeba,ktorzy nie sraja sie zeby brac mlodego na mlyn:) Wiem ze teraz moze to i glupie co napisze ( to tylko moje zdanie) ale doping bez bluzg napewno nie przestraszy i nie zniecheci mlodych czy nowych zeby wpadli na kolejny mecz.Wiem ze stadion to nie teatr ale przesadne wyzwiska tez moga miec jakis minimalny procentowy wplyw na frekwencje.Pozdroo

No i przede wszystkim Panowie gniazdowi ogarnać się i nie bluzgać na ludzi w młynie. Zwracać uwage tak, ale bez bluzgów. Czuje, że dużo starszych na tym meczu się pojawi na Piekle więc nie zjebmy tego.

spagetti
Kibic
Na forum od 8101 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 19:22
Dokladnie.Rzem wspolnie wyeliminujmy te rzeczy przez ktore frekwencja jest jaka jest a bedzie zajeb..:)

,,Vi är överallt,,- POGON
aras69
Kibic
Na forum od 6076 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 19:24
Panowie, Panie, ... TO JEST TEN CZAS! TYLKO POGOŃ!

ArP
Kibic
Na forum od 8245 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 21:27
Cała Pogoń razem! nie ważne czy staruszek czy małolat... do soboty już blisko :D

Pogoń Szczecin MKS!
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 5100 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 21:40
Mamy dopiero wtorek a ja czuje takie ciśnienie jakby mecz miał być za kilka godzin! Bracia, nadszedł czas aby Pogoń wróciła do elity! I piłkarsko i kibicowsko! Nadszedł czas wielkiej Pogoni! Pokażmy, że możemy i...WSZYSCY ZRÓBMY W SOBOTE PIEKŁO! Razem wszyscy!
Rozklejać plakaty, siać propagande na mieście!

PDJ
Kibic
Na forum od 5477 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 21:58
akurat na tym meczu nie powinno być powodów do bluzgania więc nie ma się czym martwić.Ważne żeby młyn pękał w szwach.WSZYSCY RAZEM!

Luk_225
Kibic
Na forum od 5480 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 22:30
"Zwracam się z uprzejmą prośbą abyś zaczął śpiewać." :)

Śpiewać k**wa !!

5 dni !

giepe
Kibic
Na forum od 4845 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 02/10/2013 14:46
w Fanshopie duże kolejki, sporo nowych kart kibica.
WOJNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Adim
Kibic
Na forum od 5403 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 02/10/2013 15:22
Odbierać także plakaty w budynku klubowym i rozwieszać je!!!! Za to są darmowe 2 wejściówki na dowolny mecz Pogonii na 2 strefę! ! Biuro otwarte jest tylko do 16!!!

kosialdo
Kibic
Na forum od 4691 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 02/10/2013 16:16

Adim napisał:  
Odbierać także plakaty w budynku klubowym i rozwieszać je!!!! Za to są darmowe 2 wejściówki na dowolny mecz Pogonii na 2 strefę! ! Biuro otwarte jest tylko do 16!!!

A ile tego trzeba rozwiesić tak z ciekawości??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1765652478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005