Odp: Żółte, czerwone - 26/10/2013 20:54
Trochę to nie fajnie wygląda jeśli chodzi o środek pola.Zagrożeni Rogal i Japończycy.Mam nadzieje że na raz nie spadną.
Odp: Żółte, czerwone - 31/10/2013 09:23
nie chcę być złym prorokiem ale czuje coś, że przed meczem z Legią wykartkują nam pól drużyny Aka, Murayama, Robak, Rogalski, Pietruszka są zagrożeni
bez tych graczy w Warszawie będzie ciężko
na pewno kiedyś kolejną kartkę dostana ale mam nadzieje, że nie będzie to ten mecz i wszyscy na raz
Odp: Żółte, czerwone - 10/11/2013 07:27
Na razie kartki się kumulują. Z Widzewem Dąbrowski i Tchami dostali. Mam nadzieje że bedą pauzować pojedynczo bo faktycznie jak nam trzech na raz wyskoczy to nędza będzie. Wdowczyk powinien chyba planowo tych z trzema wysyłać na odpoczynek po jednemu taktyczną żółtą w ostatnich minutach. Trochę to być może niepotrzebne przyspieszanie by było ale tez metoda zarządzania ryzykiem
Przeważnie przed meczami z Legią PZPN nakazywał wykartkowanie lepszych graczy przeciwnika .Ciekawe kto nie zagra z Legią...Robak,Aka,Taku ? Każdego szkoda ,oby zagrali wszyscy.
Odp: Żółte, czerwone - 25/11/2013 22:48
do tabelki chyba trzeba dodać trenera Wdowczyka
za ostatnie wyrzucenie na trybuny będzie chyba ze 2 mecze na trybunach siedział zamiast na ławce
ktoś możne orientuje się jak to jest w takich sytuacjach w przepisach pzpn?
Panie i Panowie, kurwa... Już w najbliższym meczu ze Śląskiem zagrają nasi podstawowi zawodnicy wyeliminowani wcześniej z gry za żółte kartki. Zagramy więc najmocniejszym składem. Śląsk przeżywa obecnie kryzys, więc kiedy jak nie teraz? Głęboko wierzę że pokonamy Śląsk na ich własnym stadionie! Czas na pierwsze zwycięstwo "na wiosnę"!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.