Ewidentna czerwień, w powtórkach C+ widać dokładnie, atak wyprostowanymi nogami, trafia w nogi Kuciaka, piłka daleko. Jak sędziowanie było kiepskie tak kartka zasłużona w pełni.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 27/07/2013 23:32
Bracia, wielkie dzięki za zajebistą zabawe (pewność 100%, że jutro nie będzie głosu )!
Wielki karny kutas dla tej bandy kretynów z góry sektorów. Jak kurwa można sobie aż tak nie radzić z tak prostymi rzeczami jak rozwinięcie transparentu?!. Ucieczka i panika wielu osób w góre sektorów po odpaleniu świec dymnych była tak śmieszna, że nie mogłem złapać powietrza
Glupia decyzja sedziego z czerwona kartka dla Djousse dobila Pogon
Ewidentna czerwień, w powtórkach C+ widać dokładnie, atak wyprostowanymi nogami, trafia w nogi Kuciaka, piłka daleko. Jak sędziowanie było kiepskie tak kartka zasłużona w pełni.
na pewno trafia? Kuciak widząc atak nogami ucieka.
Co nie zmienia faktu że kartka zasłużona jak najbardziej! Sam taki atak nawet bez kontaktu =
Donald od zawqsze ma problemy ze swoimi nogami, ale krzywdeq robi w zasadzie sobie
Krzywdy Kuciakowi zadnej nie zrobil, a sam sie wywracal
Dla ostrzezenia Donalda mogl mu Pskit dac zoltko i to wszystko
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 28/07/2013 01:00
Donald nawet nie musnął Kuciaka,akurat z trybun miałem zajebisty obraz na ta sytuacje i kontaktu na pewno nie było,ale patrząc na powtórkę muszę powiedzieć,że sędzia miał prawo pokazać czerwo,mógł żółtko ale Donald dał mu podstawy do czerwa.Co do meczu to Pogoń super grała , z taka gra pierwsza 8 nasza a jak już mamy przegrywać to właśnie z Legia,super mecz i na trybunach i na murawie.
na pewno trafia? Kuciak widząc atak nogami ucieka.:
Za sam zamiar też czerwona się należy.
Moja ocena dokładna taka sama. Jakby trafił to mógłby Kuciakowi nogi połamać. Wślizg dwoma wyprostowanymi nogami. Nie ma tutaj znaczenia czy go trafił, musnął, czy nawet nie dotknął. Przepisy także są jednoznaczne - czerwień. Nie ma nad czym dyskutować.
Problem polega bowiem na tym, że ten pseudonapastnik nie myśli. Niewiele też umie. Dzisiaj mając metr przed sobą bramkarza walił na pałę - siła razy noga. Tragedia.
Glupia decyzja sedziego z czerwona kartka dla Djousse dobila Pogon
na pewno trafia? Kuciak widząc atak nogami ucieka. Co nie zmienia faktu że kartka zasłużona jak najbardziej! Sam taki atak nawet bez kontaktu =
na pewno trafia? Kuciak widząc atak nogami ucieka.:
Za sam zamiar też czerwona się należy.
Moja ocena dokładna taka sama. Jakby trafił to mógłby Kuciakowi nogi połamać. Wślizg dwoma wyprostowanymi nogami. Nie ma tutaj znaczenia czy go trafił, musnął, czy nawet nie dotknął. Przepisy także są jednoznaczne - czerwień. Nie ma nad czym dyskutować.
Problem polega bowiem na tym, że ten pseudonapastnik nie myśli. Niewiele też umie. Dzisiaj mając metr przed sobą bramkarza walił na pałę - siła razy noga. Tragedia.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa! - 28/07/2013 11:07
To temat piłkarski czy kibicowski? Oprawa, doping, piro super. Oby frekewncja na pozostałych meczach była poprawna. Dzięki dla wszystkich ekip co melanżowali z nami przed i po meczu. Czekać teraz tylko na rewanż w Warszawie. Pogoń-Legia Do Końca. Oby kibicowsko poprawiło się u nas w porównaniu z tamtym sezonem bo potencjał mamy ogromny na dodatek jeszcze MW wróciły.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.