Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ŻanMiszelŻar
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7043 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 16:17
spam

pogonifan
Kibic
Na forum od 5837 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 17:02

miau ! napisał:  
Czeko będziesz też nowym prezesem SKPS-u ?

Kiedyś, kiedyś opowiadał, że miał być ;)

A tak na poważnie. Sami sramy we własne gniazdo, a to nigdy nie kończy się dobrze. Nie wiem kto, co, jak i dlaczego, ale jak świat światem jest stary, to podziały wewnętrzne nigdy sprzyjały. Ludzie (ci niekumaci) są zagubieni. Pierw oświadczenia, potem list prezesa i część wiary nie wie co ma robić. Jak mniemam to Czeko sam wszystkiego nie obalił i sam wszystkiego chyba ogarniał nie będzie. Więc dobrze by było powiedzieć z ramienia kogo działa. Jeśli ta mini-wojna ma odbić się na wsparciu dla Pogoni, to niestety pokazuje to jakimi niektórzy są hipokrytami twierdząc, że Pogoń ponad wszystko, a potem jednak ambicja/humory/cokolwiek ważniejsze od Pogoni.

Woro
Kibic
Na forum od 6106 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 17:33
PANOWIE KURWA MAĆ POCZEKAJCIE DO PONIEDZIAŁKU

sam jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie bo jest nieciekawie... zwłaszcza jak ludzie posiłkuja sie czytajac forum z ktorego mało wynika (niestety internet to internet czasami nie mozna napisac za duzo) lub na którym wszyscy nawzajem na siebie wjezdzaja takie osoby(zdezorientowane sytuacja) po takiej chujowej lekturze która sami sobie w tym miejscu fundujemy wiedza jeszcze mniej a pojawiaja sie u nich rozne watpliwosci i nie wiedza co dalej..

pozyjemy zobaczymy... beda nowe osoby odpowiedzialne za to i tamto nikogo nie nalezy odrazu skreslac

podzialy to najgorsze co moze byc jesli natomiast do nich doszlo trzeba zobaczyc co jest jak to zagra i wogole... zamiast tego litania na forum... skoro Pogoń to My to musimy sie stawic na młynie i ogarnąc wszyscy razem

parokrotnie podkreslano doping bedzie... od razu milion pytan kto jak co, to wszystko okaze sie juz niedlugo i bedzie wiadomo wiecej

P.S. Nie podzielam nikogo stronnictwa nikogo nie skreslam i nikomu nie daje blogoslawieństwa ale wszystkim życze opanowania i cierpliwosci

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Szn85
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 18:15

Pif Paf napisał:  

M.K 74 napisał:  

Bezimienny1948 napisał:  
To nie jest przypadkowa osoba. I nie stwierdzaj tego, że pod nickiem ma napisanem że na forum jest 11 dni. Bo bywa tu znaaaaacznie wczesniej :]

Napisałem że na forum jest 11 dni LUB ZMIENIA NICKA. Czytaj dokładnie.

Nie Tylko mój poprzedni nick został zbanowany tak jak i pare innych osób też zostało zbanowanych z nieznanych nam przyczyn.
Ale myśle że to nie temat do myślenia tylko do mobilizacji od pisania głupot macie Hyde Park.

Czeko na prezydenta!! masakra co tu sie dzieje....żeby taka piata woda po budyniu sie tu odzywala to naprawde jest tragedia...

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 18:28
Wkleje co napisalem w innym temacie

P. napisał:  

Pif Paf napisał:  
P. dla twojej wiadomosci chcałbym cie po informować że pan ze stowarzyszenia po banował na forum dosć sporą liczbe osób więc nie rozumiem o co ci chodzi jeżeli przekazuje tą wiadomość.....

to, ze nagle sie zesrales, a jeszcze niedawno srales pod siebie.I nie mowie tu tylko o tej informacji.to samo jesli chodzi o "pana ze stowrzyszenia" co jest napisane dosc zaczepnie. A jeszcze niedawno mocno ci zalezalo, zeby troche ci pomogl w twoich problemach.I dowiedz sie tez czemu czesc kont zostala zablokowana, a nie zbanowana.

Pewnie, ze chlopaki, ktorzy kazali ci to napisac maja jak najbardziej prawo przekazac reszcie jak to wyglada, ale to ze sie zaangazowales i zaczales kasac jest slabe.

Co do ogolu sytacji. Dla wiekszosci wyglada to wszystko dziwnie i wrecz slabo, ale jak pisalem wczesniej, to ze czesc osob postanowila zejsc na drugi plan, nie znaczy ze wszystko pada.

Obecnie postanowily zaangazowac sie osoby, ktore nie sa przypadkowe(przynajmniej trzon) i tez nie wezma sie znikad, wiec dla zwyklych kibicow info, aby nie siac paniki i poczekac , a samo sie wszystko wyjasni. Czasem zmiany zachodza lagodnie, a czasem nagle, jak w tym przypadku. Ostatecznie i tak wiekszosc spotka sie w mlynie, na wyjezdzie czy innej sytuacji na kibicowskim szlaku, wiec pamietajcie, ze WSZYSCY reprezentujemy POGOŃ SZCZECIN

Jedynie wybranie Czeko jako przekazujacego informacje, agresywnego pazia, jest nieporozumieniem. Jego teorie spiskowe na temat banow itd. Stad tez ironia, bo ten nastolatek jeszcze niedawno byl poplakany i latal za wlasnie Panem ze Stowarzyszenia, a obecnie zafascynowal sie innymi osobami z Pogonki i jak ktos juz napisal obrosl w piorka i dostal wiatru w zagle.
Z reszta po poziomie jego wpisow mozna ocenic ;).

Co do reszty. Jest jak jest, porobilo sie, ale to nie znaczy ze 'nie bedzie niczego'. Ja tam nie bede sie za bardzo wypowiadal, ale z 3 ostatnio prowadzacych doping na gniezdzie pozostanie jeden, wiec jakas tam kontynuacja bedzie, wiec wypada Wam jedynie poczekac do poniedzialku.

Sami przeciw wszystkim!!!
harD
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 18:40
Wystarczyło by tylko jak by ktoś opisał na forum z osób zainteresowanych o co biega i wszystko na temat a nie jakaś wolna amerykanka sie tu dzieje, Nagle reszta milczy a każdy ciemny i nie ogarnia, według mnie to odpycha a nie przyciąga, to co zbudowane łatwo zostanie zburzone.

Pozdrawiam.

..Prawa Strona Miasta..
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 18:43

P. napisał:  
Wkleje co napisalem w innym temacie

P. napisał:  

Pif Paf napisał:  
P. dla twojej wiadomosci chcałbym cie po informować że pan ze stowarzyszenia po banował na forum dosć sporą liczbe osób więc nie rozumiem o co ci chodzi jeżeli przekazuje tą wiadomość.....

to, ze nagle sie zesrales, a jeszcze niedawno srales pod siebie.I nie mowie tu tylko o tej informacji.to samo jesli chodzi o "pana ze stowrzyszenia" co jest napisane dosc zaczepnie. A jeszcze niedawno mocno ci zalezalo, zeby troche ci pomogl w twoich problemach.I dowiedz sie tez czemu czesc kont zostala zablokowana, a nie zbanowana.

Pewnie, ze chlopaki, ktorzy kazali ci to napisac maja jak najbardziej prawo przekazac reszcie jak to wyglada, ale to ze sie zaangazowales i zaczales kasac jest slabe.

Co do ogolu sytacji. Dla wiekszosci wyglada to wszystko dziwnie i wrecz slabo, ale jak pisalem wczesniej, to ze czesc osob postanowila zejsc na drugi plan, nie znaczy ze wszystko pada.

Obecnie postanowily zaangazowac sie osoby, ktore nie sa przypadkowe(przynajmniej trzon) i tez nie wezma sie znikad, wiec dla zwyklych kibicow info, aby nie siac paniki i poczekac , a samo sie wszystko wyjasni. Czasem zmiany zachodza lagodnie, a czasem nagle, jak w tym przypadku. Ostatecznie i tak wiekszosc spotka sie w mlynie, na wyjezdzie czy innej sytuacji na kibicowskim szlaku, wiec pamietajcie, ze WSZYSCY reprezentujemy POGOŃ SZCZECIN

Jedynie wybranie Czeko jako przekazujacego informacje, agresywnego pazia, jest nieporozumieniem. Jego teorie spiskowe na temat banow itd. Stad tez ironia, bo ten nastolatek jeszcze niedawno byl poplakany i latal za wlasnie Panem ze Stowarzyszenia, a obecnie zafascynowal sie innymi osobami z Pogonki i jak ktos juz napisal obrosl w piorka i dostal wiatru w zagle.
Z reszta po poziomie jego wpisow mozna ocenic ;).

Co do reszty. Jest jak jest, porobilo sie, ale to nie znaczy ze 'nie bedzie niczego'. Ja tam nie bede sie za bardzo wypowiadal, ale z 3 ostatnio prowadzacych doping na gniezdzie pozostanie jeden, wiec jakas tam kontynuacja bedzie, wiec wypada Wam jedynie poczekac do poniedzialku.

i po chuj sięw kurwiasz daj se bana :) debile są wśród nas pozdrawiam seerdecznie :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 18:44

harD napisał:  
Wystarczyło by tylko jak by ktoś opisał na forum z osób zainteresowanych o co biega i wszystko na temat a nie jakaś wolna amerykanka sie tu dzieje, Nagle reszta milczy a każdy ciemny i nie ogarnia, według mnie to odpycha a nie przyciąga, to co zbudowane łatwo zostanie zburzone.

Pozdrawiam.

To co napisał P. powinno Ci wystarczyć żeby przyjść w poniedziałek na mecz i zobaczyć jak to będzie wyglądać w praktyce, samo poznanie przyczyn obecnego stanu rzeczy przez nas raczej sytuacji nie zmieni więc skupmy się póki co na wspieraniu drużyny a nie rozkminkach kto o co się z kim pokłócił bo jak będą chcieli to wszyscy zostaną uświadomieni.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
PoGo
Kibic
Na forum od 7161 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 18:57

Agrest napisał:  
w pełni popieram... niby Pogoń to My, a zostaliśmy jako "niekumaci" całkowicie olani.

Coby się za bardzo nie rozpisywać - nikt nic nikomu nie może i nie powinien narzucać, każdy ma swój rozum i wybierze to z czym się identyfikuje.

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7560 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 18:58
W co wy jeszcze chcecie sie bawic na tych meczach ? Ludzie poczytajcie co sie dzieje w Polsce..zakaz goni zakaz,zamykanie stadionow i sektorow gosci za byle gówno,gigantyczne kary i coraz smieszniejsze regulaminy ktory tworzy milicja.Jak jeden z drugim dostanie pare tys grzywny za przeklinanie na meczu albo zawiasy za wieszani flagi to sie moze opamieta.Bojkotowac i jeszcze raz bojkotowac te gówniane rozgrywki,prezesi dostana po kieszeniach to sie opamietaja ze bez nas nic nie znacza a nie na odwrot.Wiele lat walczylismy o powrot Pogoni na salony ale skoro na tych salonach jest jak w chlewie to trzeba poczekac az ktos (moze nawet i my sami) posprzata w tym chlewie.

Ko nie pije,ten kapuje
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 19:02

bo(L)ek napisał:  
W co wy jeszcze chcecie sie bawic na tych meczach ? Ludzie poczytajcie co sie dzieje w Polsce..zakaz goni zakaz,zamykanie stadionow i sektorow gosci za byle gówno,gigantyczne kary i coraz smieszniejsze regulaminy ktory tworzy milicja.Jak jeden z drugim dostanie pare tys grzywny za przeklinanie na meczu albo zawiasy za wieszani flagi to sie moze opamieta.Bojkotowac i jeszcze raz bojkotowac te gówniane rozgrywki,prezesi dostana po kieszeniach to sie opamietaja ze bez nas nic nie znacza a nie na odwrot.Wiele lat walczylismy o powrot Pogoni na salony ale skoro na tych salonach jest jak w chlewie to trzeba poczekac az ktos (moze nawet i my sami) posprzata w tym chlewie.

niestety CHLEW jest chlewem

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 19:23
jaki jest sens ciągnąć to nudną polemikę ? czy moderator może przywrócić temat od pierwszego psota? w poniedziałek jest mecz doping będzie normalnie wiec po chuj drążyć temat ?

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 19:30

Promocja napisał:  
jaki jest sens ciągnąć to nudną polemikę ? czy moderator może przywrócić temat od pierwszego psota? w poniedziałek jest mecz doping będzie normalnie wiec po chuj drążyć temat ?

Mozna nie drazyc, ale nie po to byly jakies niedpowiedzenia(vide bany, brak dopingu, anonimowosc "nowych"), ktore wydaje mi sie ze zostaly wyjasnione (na tyle ile sie powinno), aby teraz to usunac i zostawic jedynie pierwszy wpis.

Sami przeciw wszystkim!!!
Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 19:50

P. napisał:  

Promocja napisał:  

Mozna nie drazyc, ale nie po to byly jakies niedpowiedzenia(vide bany, brak dopingu, anonimowosc "nowych"), ktore wydaje mi sie ze zostaly wyjasnione (na tyle ile sie powinno), aby teraz to usunac i zostawic jedynie pierwszy wpis.

a więc dlatego albo założyć osobny wątek niech tam się toczy polemika bo tak to w każdym temacie po trochu narobione w poniedziałek powinno się wyjaśnić kilka kwestii

pozdr

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Spostrzegawczy
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 20:51
Słyszałem, że Sandał ma wrócić do młyna.

BNY
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 21:10

Spostrzegawczy napisał:  

Obrazek jpg wstawiony na forum

ChemikPolice
Kibic
Na forum od 5516 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 21:37
Czeko celebryta ;)

Koniec lamentu i wszyscy na młyn w poniedziałek! Trzeba się łączyć, a nie dzielić!

GNLS
Zawa
Kibic
Na forum od 6233 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 21:44

Spostrzegawczy napisał:  

Info pewne telefoniczne?

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 22:29

Spostrzegawczy napisał:  

Kurwa...

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Safe
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 23:44
Słyszałem, że Anonymous interesują się forum.

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005