W czwartek byłem ogarnąć kartę i bilet bo w poniedziałek nie będzie czasu i okazuje się, że wyżej zamieszczone info nie jest w pełni prawdziwe . Otóż ja mam kartę z trumną i okazało się ,że ta karta będzie działać. Gdy chciałem wyrobić kartę Pogoni to oni weszli do bazy danych( sądzę że jakieś ogólnej lub Legii) , skopiowali sobie te dane tylko zdjęcie zrobili swoje i nie musiałem wyrabiać karty. Sam się dziwiłem ale gościu , który był w punkcie wyrabiania kart (chyba jakiś okoliczny Guru - łysy, gruby w okularach, Pogoniarze może wiedza o kim piszę) wyjaśnił mi wszelkie wątpliwości. Po zmianie karty na Legii będę musiał tylko uaktualnić ją na Pogoni w razie czego. Nawet w tej chwili mam już możliwość zakupienia biletu na mecz Pogoni on-line. Dziwne to jakieś. Pogoń nasze karty uznaje a Legia kart Pogoni nie. To wymysł KP czy ITI?
To w końcu te karty z trumną będą działać, czy po prostu jakiś pajac wprowadza Legionistów w błąd?
Info podal Piona, czyli ktos rozsadny, wiec PAJACU stul pizde.
Nie chodziło mi o człowieka który podał info na forum, tylko o tego "łysego grubego w okularach który był w punkcie wyrabiania kart" (chyba, że to ten sam - wtedy przepraszam.). Nie spinaj jeśli do końca nie zrozumiesz. Z kibolskim pozdrowieniem.
Sytuacja, którą ktoś tam opisał miała miejsce. Akurat karta (stara), którą ten ktoś się posługiwał była w technologii mifare, stąd tylko uzupełnienie profilu i zdjęcie i sprzedanie biletu na tą kartę. Nie ma pewności czy wszystkie karty są takie, można to stwierdzić dopiero w momencie sprzedaży biletu, stąd podana wcześniej informacja o wymianie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.