Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Legia_1916-Wwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4632 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 06/09/2012 21:57
Czy do wyjazdu konieczna jest karta kibica Pogoni, czy może jechać osoba posiadająca kk Legii? Nie zauważyłem takiej informacji dlatego pytam.

Legia & Pogoń
Pogoń & Legia
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 06/09/2012 22:00

Legia_1916-Wwa napisał:  
Czy do wyjazdu konieczna jest karta kibica Pogoni, czy może jechać osoba posiadająca kk Legii? Nie zauważyłem takiej informacji dlatego pytam.

Jutro dam odpowiedź

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 06/09/2012 23:06

KtoToTaki napisał:  

Legia_1916-Wwa napisał:  

Jutro dam odpowiedź

Legii może być.

Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 07:24

gryfus1948 napisał:  

M.K 74 napisał:  

weteran58 napisał:  
Nie zadawać głupich pytań tylko jechać.Wyjazd do Poznania to święty obowiązek prawdziwego kibica Pogoni.Ja byłem pierwszy raz w 1976 roku.Podobno (zdania są podzielone) było nas wtedy ok.4,5 tyś i zajeliśmy przed meczem młyn Lecha heheh Pogoń wygrała 4:0 ale sie działo hehe.W drodze powrotnej tańce na stołach w "Warsie" i podczas przejazdu przez woj.wielkopolskie grad kamieni po szybach.Pozdro dla fanatyków i dozo na szlaku do krainy wiecznej bulwy....

Co racja to racja! Obowiązek prawdziwego kibica Pogoni!
Tylko to co "stare" już nie wróci, choćby "huj na huju stanął" (sorki za ewentualne błędy, tak się kiedyś pisało).
Wiem, wiem,wiem że trzeba zrobić coś, i dać od siebie żeby to wróciło. Ale to już nie to. Nie ta sama adrenalina. Te całe karty kibica, bilety, obstawy,specjale itp. Wszystko ustawione jak w "szwajcarskim" zegarku. A gdzie ten spontan? Wiedziałeś gdzie, kiedy i o której godzinie gra Twoja Pogoń. Wsiadałeś do pociągu "byle jakiego" , nie martwiłeś się o bilet, ściskałeś w ręku kamień "brukowy" by pyrom porozpierdalać głowy. Gdzie wyjazdy wcześniejszymi pociągami, żeby zmylić "niebieski" balast? Krzyż? Szamotuły? Zawsze wsiadało kilku w biało- niebieskich barwach. Było co robić!
Nie miejcie do mnie urazy, powspominałem troszeczkę. A teraz "Do boju Mks, do boju Mks, marsz, marsz, marsz, do boju marsz, zwycięstwo czeka Nas". Wszyscy na Lecha......

Tak było. Wysiadałeś w Krzyżu strzeliłeś pare piw w kuflandii ,oklepałes paru pyrusów i dalej następnym pociągiem do Krainy podziemnych pomarańczy.

Oj tak heheh piwko w Krzyżu zawsze musiało być .

Legia_1916-Wwa
Kibic
Na forum od 4632 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 07:59

Piona! napisał:  

KtoToTaki napisał:  

Legia_1916-Wwa napisał:  

Jutro dam odpowiedź

Legii może być.

Dziękuję za odpowiedź, mnie to bezpośrednio nie dotyczy bo mam kk Legii i Pogoni, ale znajomi mieli wątpliwości bo mają tylko legijne karty. Pozdrawiam :)

Legia & Pogoń
Pogoń & Legia
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8704 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! Temat organizacyjny. ZAPISY! - 07/09/2012 13:31

Espana napisał:  
Wszystkie osoby ktore zapisały sie na pociag specjalny a ktore jeszcze nie odebrały biletu na mecz moga to zrobic od jutra ( 7 września ) od godziny 10 w pubie Jocker

Rauliki
Kibic
Na forum od 6413 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 14:48
Czy jest szansa, że jutro wieczorem będą jeszcze bilety? Okazało się, że dopiero jutro uda mi się przyjechać (miał mi zakupić kolega ale wyjechał) do Szczecina.

Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 15:06

Rauliki napisał:  
Czy jest szansa, że jutro wieczorem będą jeszcze bilety? Okazało się, że dopiero jutro uda mi się przyjechać (miał mi zakupić kolega ale wyjechał) do Szczecina.

Tego nikt nie wie.

Warszawa&Szczecin
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 16:50
Mobilizacja. Po tylu latach latania po jakiś wioskach za Pogonią przyszedł czas na naprawdę fajne i klimatyczne wyjazdy. Innej opcji jak komplet z naszej strony w Poznaniu się nie spodziewam. W sumie to najważniejszy wyjazd dla każdego Portowca.

Tylko Wariaci
boskiantonio
Kibic
Na forum od 6949 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 22:23
Bylem dzis kolo 17 sie zapisac i juz jest bardzo duzo osob na liscie. Jako ze jutro wiekszosc osob nie pracuje i sie nie uczy to podejrzewam ze zapisze sie jeszcze wiecej ludu niz dzis. Nie czekajcie na ostatnia chwile tylko od rana walcie do Jockera!

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 22:34

boskiantonio napisał:  
Bylem dzis kolo 17 sie zapisac i juz jest bardzo duzo osob na liscie. Jako ze jutro wiekszosc osob nie pracuje i sie nie uczy to podejrzewam ze zapisze sie jeszcze wiecej ludu niz dzis. Nie czekajcie na ostatnia chwile tylko od rana walcie do Jockera!

Jak na zapisy na mecz który dobędzie się za przeszło dwa tygodnie - tempo naprawdę jest dobre.

Master P
Kibic
Na forum od 5731 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 22:38

KtoToTaki napisał:  

boskiantonio napisał:  

Jak na zapisy na mecz który dobędzie się za przeszło dwa tygodnie - tempo naprawdę jest dobre.

O której jutro otwarty Jocker?

Ogólnie jeśli pójdzie pula dotychczasowa to jest szansa, że pyry dadzą więcej?

expectations of promotion
Kibic
Na forum od 5724 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 23:10

Rauliki napisał:  

wydaje mi sie ze jest taka szansa poszlo okolo 200
[KtoToTaki: plus zapisy dla grup "zorganizowanych" ;)

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 23:10

CzachaMKS napisał:  

KtoToTaki napisał:  

boskiantonio napisał:  

O której jutro otwarty Jocker?

Ogólnie jeśli pójdzie pula dotychczasowa to jest szansa, że pyry dadzą więcej?

Tak, ale warunkiem jest przesłana lista na to co dostaliśmy

ps. Joker od 10 do 22

PapaSmerf
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 08/09/2012 11:47
A Jocker otwarty jest w Niedziele ?

WWP K_
Kibic
Na forum od 6973 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! Temat organizacyjny. ZAPISY! - 08/09/2012 12:56
Takie pytanie,czy pociągi zatrzymują się gdzieś po drodzę? chodzi mi głównie o takie miejscowości jak Choszczno lub Krzyż..

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Muzzy
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 08/09/2012 14:41
Witam! Przy ewentualnej dodatkowej puli przyznanej przez Lecha, jaka będzie możliwość odbioru biletów dla osób spoza Szczecina? Czy jest możliwość odbioru biletu już na miejscu, przed stadionem w Poznaniu?

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8116 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 08/09/2012 14:52

Debe napisał:  

Kapi7 napisał:  
A Jocker otwarty jest w Niedziele ?

Zamknięty.

A łeb ciebie nie boli czasami , po huj siejesz ferment . 10-20 Niedziela

Surowi rodzice
Kicek
Kibic
Na forum od 6803 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 08/09/2012 16:42
siema, mam pytanie do zorientowanych... ja bilet juz mam ale chciałbym jeszcze kogoś zabrać i teraz pytanie... ta osoba nie ma karty kibica (dopiero wraca do Polski po dłuższej nieobecności w naszym kraju), wiadomo że mecz jest 23 czy jakbym zapisał tą osobe teraz i kupił bilet a karte ta osoba wyrobiłaby dzień wcześniej czyli sobota 22 lub ewentualnie piatek 21 to normalnie wejdzie na mecz czy beda jeszcze trwały jakieś formalności i nie bedzie ona w jakiejś tam bazie danych i przez to nie wpuszczą na stadion... z góry dzięki za pomoc.

MKS
Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 08/09/2012 18:01

Kicek napisał:  
siema, mam pytanie do zorientowanych... ja bilet juz mam ale chciałbym jeszcze kogoś zabrać i teraz pytanie... ta osoba nie ma karty kibica (dopiero wraca do Polski po dłuższej nieobecności w naszym kraju), wiadomo że mecz jest 23 czy jakbym zapisał tą osobe teraz i kupił bilet a karte ta osoba wyrobiłaby dzień wcześniej czyli sobota 22 lub ewentualnie piatek 21 to normalnie wejdzie na mecz czy beda jeszcze trwały jakieś formalności i nie bedzie ona w jakiejś tam bazie danych i przez to nie wpuszczą na stadion... z góry dzięki za pomoc.

Jeżeli zrobi w piątek z rana to powinno być ok, ale potwierdze Ci to jeszcze w poniedziałek.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005