Nie zadawać głupich pytań tylko jechać.Wyjazd do Poznania to święty obowiązek prawdziwego kibica Pogoni.Ja byłem pierwszy raz w 1976 roku.Podobno (zdania są podzielone) było nas wtedy ok.4,5 tyś i zajeliśmy przed meczem młyn Lecha heheh Pogoń wygrała 4:0 ale sie działo hehe.W drodze powrotnej tańce na stołach w "Warsie" i podczas przejazdu przez woj.wielkopolskie grad kamieni po szybach.Pozdro dla fanatyków i dozo na szlaku do krainy wiecznej bulwy....
Co racja to racja! Obowiązek prawdziwego kibica Pogoni!
Tylko to co "stare" już nie wróci, choćby "huj na huju stanął" (sorki za ewentualne błędy, tak się kiedyś pisało).
Wiem, wiem,wiem że trzeba zrobić coś, i dać od siebie żeby to wróciło. Ale to już nie to. Nie ta sama adrenalina. Te całe karty kibica, bilety, obstawy,specjale itp. Wszystko ustawione jak w "szwajcarskim" zegarku. A gdzie ten spontan? Wiedziałeś gdzie, kiedy i o której godzinie gra Twoja Pogoń. Wsiadałeś do pociągu "byle jakiego" , nie martwiłeś się o bilet, ściskałeś w ręku kamień "brukowy" by pyrom porozpierdalać głowy. Gdzie wyjazdy wcześniejszymi pociągami, żeby zmylić "niebieski" balast? Krzyż? Szamotuły? Zawsze wsiadało kilku w biało- niebieskich barwach. Było co robić!
Nie miejcie do mnie urazy, powspominałem troszeczkę. A teraz "Do boju Mks, do boju Mks, marsz, marsz, marsz, do boju marsz, zwycięstwo czeka Nas". Wszyscy na Lecha......
Tak było. Wysiadałeś w Krzyżu strzeliłeś pare piw w kuflandii ,oklepałes paru pyrusów i dalej następnym pociągiem do Krainy podziemnych pomarańczy.
Czy do wyjazdu konieczna jest karta kibica Pogoni, czy może jechać osoba posiadająca kk Legii? Nie zauważyłem takiej informacji dlatego pytam.
Jutro dam odpowiedź
Legii może być.
Dziękuję za odpowiedź, mnie to bezpośrednio nie dotyczy bo mam kk Legii i Pogoni, ale znajomi mieli wątpliwości bo mają tylko legijne karty. Pozdrawiam
Wszystkie osoby ktore zapisały sie na pociag specjalny a ktore jeszcze nie odebrały biletu na mecz moga to zrobic od jutra ( 7 września ) od godziny 10 w pubie Jocker
Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 14:48
Czy jest szansa, że jutro wieczorem będą jeszcze bilety? Okazało się, że dopiero jutro uda mi się przyjechać (miał mi zakupić kolega ale wyjechał) do Szczecina.
Czy jest szansa, że jutro wieczorem będą jeszcze bilety? Okazało się, że dopiero jutro uda mi się przyjechać (miał mi zakupić kolega ale wyjechał) do Szczecina.
Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 16:50
Mobilizacja. Po tylu latach latania po jakiś wioskach za Pogonią przyszedł czas na naprawdę fajne i klimatyczne wyjazdy. Innej opcji jak komplet z naszej strony w Poznaniu się nie spodziewam. W sumie to najważniejszy wyjazd dla każdego Portowca.
Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 07/09/2012 22:23
Bylem dzis kolo 17 sie zapisac i juz jest bardzo duzo osob na liscie. Jako ze jutro wiekszosc osob nie pracuje i sie nie uczy to podejrzewam ze zapisze sie jeszcze wiecej ludu niz dzis. Nie czekajcie na ostatnia chwile tylko od rana walcie do Jockera!
Bylem dzis kolo 17 sie zapisac i juz jest bardzo duzo osob na liscie. Jako ze jutro wiekszosc osob nie pracuje i sie nie uczy to podejrzewam ze zapisze sie jeszcze wiecej ludu niz dzis. Nie czekajcie na ostatnia chwile tylko od rana walcie do Jockera!
Jak na zapisy na mecz który dobędzie się za przeszło dwa tygodnie - tempo naprawdę jest dobre.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Jak na zapisy na mecz który dobędzie się za przeszło dwa tygodnie - tempo naprawdę jest dobre.
O której jutro otwarty Jocker?
Ogólnie jeśli pójdzie pula dotychczasowa to jest szansa, że pyry dadzą więcej?
wydaje mi sie ze jest taka szansa poszlo okolo 200 [KtoToTaki: plus zapisy dla grup "zorganizowanych"
O której jutro otwarty Jocker?
Ogólnie jeśli pójdzie pula dotychczasowa to jest szansa, że pyry dadzą więcej?
Tak, ale warunkiem jest przesłana lista na to co dostaliśmy
ps. Joker od 10 do 22
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 08/09/2012 14:41
Witam! Przy ewentualnej dodatkowej puli przyznanej przez Lecha, jaka będzie możliwość odbioru biletów dla osób spoza Szczecina? Czy jest możliwość odbioru biletu już na miejscu, przed stadionem w Poznaniu?
Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 08/09/2012 16:42
siema, mam pytanie do zorientowanych... ja bilet juz mam ale chciałbym jeszcze kogoś zabrać i teraz pytanie... ta osoba nie ma karty kibica (dopiero wraca do Polski po dłuższej nieobecności w naszym kraju), wiadomo że mecz jest 23 czy jakbym zapisał tą osobe teraz i kupił bilet a karte ta osoba wyrobiłaby dzień wcześniej czyli sobota 22 lub ewentualnie piatek 21 to normalnie wejdzie na mecz czy beda jeszcze trwały jakieś formalności i nie bedzie ona w jakiejś tam bazie danych i przez to nie wpuszczą na stadion... z góry dzięki za pomoc.
siema, mam pytanie do zorientowanych... ja bilet juz mam ale chciałbym jeszcze kogoś zabrać i teraz pytanie... ta osoba nie ma karty kibica (dopiero wraca do Polski po dłuższej nieobecności w naszym kraju), wiadomo że mecz jest 23 czy jakbym zapisał tą osobe teraz i kupił bilet a karte ta osoba wyrobiłaby dzień wcześniej czyli sobota 22 lub ewentualnie piatek 21 to normalnie wejdzie na mecz czy beda jeszcze trwały jakieś formalności i nie bedzie ona w jakiejś tam bazie danych i przez to nie wpuszczą na stadion... z góry dzięki za pomoc.
Jeżeli zrobi w piątek z rana to powinno być ok, ale potwierdze Ci to jeszcze w poniedziałek.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.