[Logiczna dla Ciebie powinna byc jazda z własna ekipa,z kolegami we wspolnej sprawie,,,nie wazne ile km zrobisz wazne by byc z chlopakami...
a potem bedzie płacz ze ktos pojedyncze osoby trafia,,,,,,,
Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 21/05/2012 16:11
Kurwa nie rozumiem was do chuja. jest spec organizowany po to bysmy razem jechali. A teraz pierdolenie że nie dacie rady dojechać , już nie o takich godzinach były wyjazdy i każdy kto chciał dojechać to dojechał... a jak nie było to możliwe to dzień wcześniej fanatyk potrafi przyjechać (kto jeździ ten ma sie u kogo zatrzymać), szczególnie że to nie jest mecz z byle kim i o byle co!
Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 21/05/2012 17:13
My rozmawiamy już tylko o powrocie bo przyjazd do Szczecina nie robi nam różnicy ale powrót do Szczecina po samochód to już mała przesada tym bardziej że rozmawiamy o niedzieli a raczej poniedziałku o i 220 km dodatkowych i kosztach nie wspomnę.A z Drawska do Gdyni mam 230km
Jedziemy wszyscy pociągiem_ którey jest pierwszy raz od roku? dlatego każdy może się poświęcić niezależnie czy ma 100 czy 132 km do Szczecina tym bardziej że nie wiele z tych FC jedziło na mecze wyjazdowe a nagle wysyp elity wyjazdowej i troli co chca jechać do Gdyni z dziewczyną na plaże...
Mecz jest o AWANS a nie pietruszkę dlatego Razem Wszyscy !
Chcesz jechać autem? ok dolicz do benzyny 90 zł od osoby * w cenie dwa bilety + gadżet.
Jedizemy tam po AWANS !!! NIe ma pracy w poniedziałek bo jeżeli AWANSUJEMY będzie feta a nie zawijka do domu ! Kurwa czekamy na te jebaną ekstraklasę tyle czasu a tutaj takie mordy sypią takimi serami !
Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 21/05/2012 22:55
A ja wypraszam sobie kurwa komentarze, że pikniki chcą sobie autem pojechać, 100 wyjazdów na dwa najwyższe szczeble ligowe nie wliczając tych z niższych lig więc trochę pokory bo do piknika mi bardzo daleko. W niedzielę pracuję do godz. 11, myślicie że zdążę na specjal - no właśnie, a na wyjeździe mi zależy stąd moje pytanie a niektórzy zamiast pomóc to jeszcze blachę Ci dojebią na forum.
Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
A ja wypraszam sobie kurwa komentarze, że pikniki chcą sobie autem pojechać, 100 wyjazdów na dwa najwyższe szczeble ligowe nie wliczając tych z niższych lig więc trochę pokory bo do piknika mi bardzo daleko. W niedzielę pracuję do godz. 11, myślicie że zdążę na specjal - no właśnie, a na wyjeździe mi zależy stąd moje pytanie a niektórzy zamiast pomóc to jeszcze blachę Ci dojebią na forum.
Właśnie... mam też kilka wyjazdów na koncie, min. dwa do Gdyni ale również nie mogę jechać specjalem z przyczyn niezależnych. I niechaj inni zrozumieją że niektórzy chociaż bardzo by chcieli poprostu nie dadzą rady wyjechać wcześnie specjalem. Dlatego jeśli będzie możliwość zakupu samego biletu to chętnie skorzystam i dojadę autem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.