Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4890 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 24/04/2012 08:36

SKPS Portowcy napisał:  
Jak do tej pory zebraliśmy ledwo 121 kg !

czarno to widze...nie damy rady...wielka szkoda,bo jak taki Lech by przyjechał i zobaczył 500 granat-bordo flag, to by sie posrał z wrazenia...a tak bedzie lipa...

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 24/04/2012 09:01

weteran58 napisał:  

SKPS Portowcy napisał:  

czarno to widze...nie damy rady...wielka szkoda,bo jak taki Lech by przyjechał i zobaczył 500 granat-bordo flag, to by sie posrał z wrazenia...a tak bedzie lipa...

Nie ma, że czarno widzę, że nie damy rady!!! Ogarniać się samemu, ogarniać rodzinę, ogarniać znajomych, odwiedzać uczelnie, puby, dyskoteki - czasu mało to fakt, ale przy odpowiedniej mobilizacji możemy wszystko !!!

portowcy.org napisał:  
Zbieramy kapsle - raport z akcji

Połowa meczów u siebie za nami, natomiast na liczniku zebranych kilogramów kapsli jakoś dziwnie mało. Zostały tylko 3 mecze w Szczecinie, do pierwszego meczu sporo czasu, bo prawie dwa pełne tygodnie. Wzywamy do pełnej gotowości bojowej - chęciami i działaniem można osiągnąć na prawdę wiele, ale to zależy tylko i wyłącznie od Nas samych! Tak więc, do dzieła !

Obrazek jpg wstawiony na forum

Zbieramy kapsle - raport z akcji

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
V...
Kibic
Na forum od 8527 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 24/04/2012 09:02

weteran58 napisał:  

SKPS Portowcy napisał:  

Badzmy dobrej mysli. Lipa wsyzla, z etak pozno te pojemniki zaczely stac przy stadionie, na najblizszym meczu mozmey dojsc do 200kg, ale do 500 bedzie kurewsko ciezko bez jakiejs akcji w stylu "Final wielkiego zbierania" i mocneniejszego naglosnienia calej akcji...chyba, z epuby jeszcze nie oddaly kapsli tylko czekaja na final.

MKS
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 24/04/2012 10:33
ja myślę, że w majówkę się kibole postarają ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 24/04/2012 10:47

ManeS napisał:  

heh....majówka ..faktycznie jest okazja ,ja mam majówkę evry day heheh nerki i wątroba już nie pierwszej młodości, ale daję radę do czego namawiam młodszych i zdrowszych fanatyków...

Kluczyk
Kibic
Na forum od 8292 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 24/04/2012 11:15

weteran58 napisał:  

ManeS napisał:  

heh....majówka ..faktycznie jest okazja ,ja mam majówkę evry day heheh nerki i wątroba już nie pierwszej młodości, ale daję radę do czego namawiam młodszych i zdrowszych fanatyków...

121 kg z czego pewnie weteran zebrał 20kg.

Tyle słońca w całym mieście nie widziałem tego jeszcze popatrz o popatrz , szerokimi ulicami idą z butlą i kapslami popatrz o popatrz. hah

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 24/04/2012 19:07
Sumiennie OBIECUJE na nastepny mecz przynieść 7 kg (własnie oglądam PP i walcze z Bosmankiem ) :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 25/04/2012 09:08
Szkoda że tak słabo ogarniamy ten motyw z flagami......wszak jest to przyjemne z pożytecznym.Jak ktoś nie pije, to niech polata po pubach,barach,pijalniach i niech w ten sposób pomoże.Jest okazja na 500 flag za free ,których raczej nigdy sami nie uszyjemy....a już na pewno nie 500.Przed meczami widuję kibiców pijących piwo .....i rzadko jest to Bosman.Nie widzę różnicy między Bosmanem a Tyskim czy... tfu .. .Lechem ... o Żywcu nie wspomnę..Bosman jest nawet tańszy .Oj czarno to widzę.....a szkoda...Pozdro dla smakoszy jedynego słusznego piwa w grodzie Gryfa.....Bosmana...

Ostatnio edytowany przez: Fryzjer Zwolaka., 25 kwietnia 2012, 16:57 [2 raz(y)]

pogonifan
Kibic
Na forum od 5837 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 25/04/2012 18:33
Po majówce ma być prawie 400kg! Nie ma walenia w chuja. Ja nawet zbieram stare kapsle z gleby byleby było. Trochę wysiłku i uzbieramy.

Durex1985
Kibic
Na forum od 4825 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 25/04/2012 18:37
Ciężko kogoś przekonać... a samemu ile można pić:)

Nowy stadion dla Szczecina!!!
Ukasz
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 25/04/2012 19:05

pogonifan napisał:  
Po majówce ma być prawie 400kg! Nie ma walenia w chuja. Ja nawet zbieram stare kapsle z gleby byleby było. Trochę wysiłku i uzbieramy.

Też tak robię że jak zobaczę na glebie kapsel to go zabieram ze sobą :)

Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 25/04/2012 19:39
Trzeba obstawiać puby i sklepy jak ostatnio- każdy może zbierać niewielu widać się chce

Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 26/04/2012 07:08

Ukasz napisał:  

pogonifan napisał:  

Też tak robię że jak zobaczę na glebie kapsel to go zabieram ze sobą :)

Przed meczem z Flotą wyzbierałem wszystkie kapsle w parku ,gdzie spożywaliśmy ten złocisty trunek.......ludzie pomóżcie ,wystarczy chcieć !!!Nie pijcie badziewia .....pijcie Bosmana .Jako piwosz z długim stażem gwarantuję Wam że teraz piwo smakuje podobnie.Po co wydawać kasę na droższe o podejrzanej reputacji , jak można pić tańsze i tak samo smakujące? Nigdy nie zrozumiem jak kibic Pogoni może pić piwo o nazwie tfu....lech.Ogarnijcie się bo czasu zostało niewiele .....żal zmarnować wysiłek tych co do tej pory zbierali...

V...
Kibic
Na forum od 8527 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 26/04/2012 07:18
Pić, magazynować...!

MKS
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 26/04/2012 10:38
Zamiast płakać i czekać na innych, aż raczą dołączyć do naszej akcji, każdy z nas powinien ogarnąć siebie - myślę, że 2 kg kapsli zebrane przez każdego użytkownika forum to nie jest jakiś wyśrubowany wynik.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
prx
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 26/04/2012 10:41

Sampaio napisał:  
Zamiast płakać i czekać na innych, aż raczą dołączyć do naszej akcji, każdy z nas powinien ogarnąć siebie - myślę, że 2 kg kapsli zebrane przez każdego użytkownika forum to nie jest jakiś wyśrubowany wynik.

Racja, nawet jak organizm nie przyswaja dużej ilości alkoholu, to jak widzicie kapselek na chodniku czy na trawie to podnoście. Nikt krzywym okiem na was nie będzie patrzył ;)

Ijon_Tichy
Kibic
Na forum od 5874 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 26/04/2012 14:20
Ktoś wie ile kapsli = 1 kg? I jeszcze pytanie czy kapsel znaleziony sprzed "wieków" - pożółkły, zardzewiały też jest brany pod uwagę? I czy tylko zielone i czerwone Bosmany?

V...
Kibic
Na forum od 8527 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 26/04/2012 14:43
Chyba 2g= 1 kapsel. Czyli na kilogram wchodzi 500 kapsli.
Moga byc wszystkie nawet te bardzo stare- musi byc poprostu od Bosmana, nie wazne jakiego.

PIĆ, MAGAZYNOWAĆ....!!!

MKS
Scarface
Kibic
Na forum od 7568 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 27/04/2012 00:39

Orangutan napisał:  
Ktoś wie ile kapsli = 1 kg? I jeszcze pytanie czy kapsel znaleziony sprzed "wieków" - pożółkły, zardzewiały też jest brany pod uwagę? I czy tylko zielone i czerwone Bosmany?

1Kg=3 razy mega party lub 15 razy dobra popijawa lub 58 razy kac morderca ;)

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 27/04/2012 15:56
No Panowie .Właśnie byłem u klienta na ul.wyzwolenia 33 poświęciłem 10 minut i uzbierałem z ziemi 50 szt kapsli niestety więcej nie było czasu .Czy ktoś z wyzwolenia może ogarnąć temat bo zostało jeszcze mnóstwo ! Ale właśnie - czy się TYLKO komuś chce????????????

Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 27 kwietnia 2012, 16:11 [1 raz(y)]

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005