Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Prezentacja - Kibole wracają! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
NLx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8634 dni

**

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 09/03/2012 00:14

Michał ( L ) napisał:  
a mi sie udało mam bilecik będe na prezentacji pozdrawiam

o której sie ustawiamy i gdzie?pozdrawiam również!

za plecami psów myśliwskich cała masa
spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 09/03/2012 03:35

Michał ( L ) napisał:  
a mi sie udało mam bilecik będe na prezentacji pozdrawiam

Z biletem moze ci sie udalo ale z tradem na ryju juz nie

,,Vi är överallt,,- POGON
C.
Kibic
Na forum od 6246 dni

**

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 09/03/2012 09:50

RC napisał:  

120x napisał:  

Ambasador napisał:  
Ta impreza może być traktowana jako rodzaj imprezy masowej artystyczno-rozrywkowej, gdzie z ustawy wynika, iż aby była imprezą masową w hali sportowej musi być nie mniej niż 500 osób.

Ps. RC - Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze:)

O pieniądze to jedno i wcale się nie dziwie, że ograniczają, hala jest na 700 osób a wynajęcie ochrony to parę tysięcy oraz o dokumentacje - zgodę prezydenta, opinia policji, straży pożarnej itd itd

Jeżeli to nie był żart i dobrze wyłapałem, że borek ma prowadzić całą imprezę, to chyba pieniądze (raczej niemałe) które on dostanie mogli pożyteczniej wydać ;)

Dobrze zrobili, w końcu jakoś to kurwa wygląda, na chuj sie dopierdalać do problemu, którego nie ma?

SPR2
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 09/03/2012 15:46

C. napisał:  

RC napisał:  

120x napisał:  

Ambasador napisał:  
Ta impreza może być traktowana jako rodzaj imprezy masowej artystyczno-rozrywkowej, gdzie z ustawy wynika, iż aby była imprezą masową w hali sportowej musi być nie mniej niż 500 osób.

Ps. RC - Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze:)

O pieniądze to jedno i wcale się nie dziwie, że ograniczają, hala jest na 700 osób a wynajęcie ochrony to parę tysięcy oraz o dokumentacje - zgodę prezydenta, opinia policji, straży pożarnej itd itd

Jeżeli to nie był żart i dobrze wyłapałem, że borek ma prowadzić całą imprezę, to chyba pieniądze (raczej niemałe) które on dostanie mogli pożyteczniej wydać ;)

Dobrze zrobili, w końcu jakoś to kurwa wygląda, na chuj sie dopierdalać do problemu, którego nie ma?

Jak pożyteczniej? Ta prezentacja, jak żadna od dawna, ma jakikolwiek budżet wydatków i jest on całkiem fajny, więc można było wydać kasę na jakieś porządnego prowadzącego plus inne atrakcje wizualne i nie tylko. Spodziewam się więc, że będzie lepiej niż poprzednio i obym się nie rozczarował.
Ktoś pytał o czas trwania. Według planu 1,5 godziny, ale pewnie przeciągnie się do około 2 godzin.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
zach-pom
Kibic
Na forum od 6563 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 09/03/2012 16:12
Dzięki Plm ja pytałem o czas trwania

PS 1948
ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 10/03/2012 13:38
jak komuś coś wypadnie i jednak nie będzie mógł pójść na prezentacje Pogoni a ma bilet/bilety i nie będzie wiedział co z nimi zrobić ja je chętnie przejmę!!!! Jak coś pisać na gg 7604769

piro
*zablokowany
Na forum od 4892 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 10/03/2012 15:44
ma ktos na zbyciu 1 bilet? 15832319 gg bez biletu napewno nie wpuszcza?
dzieki

Ostatnio edytowany przez: piro, 10 marca 2012, 15:54 [1 raz(y)]

Ino od... DŁUGOSZA!!!! : D
EmteS
Kibic
Na forum od 5690 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 10/03/2012 17:08
Male przypomnienie jak było w tamtym roku :) nakręcamy się i wbijamy z dopingiem !
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=g5olWpY6Xzw

1312
BB
Kibic
Na forum od 5407 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 10/03/2012 17:24
Jeżeli ktoś ma bilet niepotrzebny i go z chęcią odda niech da znać 7564693 dzięki

PDJ
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 10/03/2012 21:09
Kto nie ma biletu niech się już nakręca na Piast trzeba ich rozjebać dopingiem

Tiger1990
Kibic
Na forum od 5407 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 11:08
Jeżeli ktoś ma bilet niepotrzebny i go z chęcią odda niech da znać gg: 11818945 dzięki

piro
*zablokowany
Na forum od 4892 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 11:25
z pewnych zrodel mam wiadomosc ze niby bd w polsat sport relacja prezentacja zespolu

[Piona!: To złego informatora masz ;) Nie wprowadzaj zamętu, bo zaraz ludzie zostaną przed TV zamiast isc pokrzecec troche.]

Ostatnio edytowany przez: piro, 11 marca 2012, 11:39 [1 raz(y)]

Ino od... DŁUGOSZA!!!! : D
prx
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 11:32

PDJ napisał:  
Kto nie ma biletu niech się już nakręca na Piast trzeba ich rozjebać dopingiem

Kupywać karnety, bo naprawdę się opłaca ;)

POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6209 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 14:05
a dałoby rade wbić się na prezentację bez biletu czy stoi cieć przy wejściu i sprawdza

Zbyszko z Bogdańca
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 14:55
nawet jak będzie cieć to co? na drugi koniec Polski jeździło się bez biletu i jakoś się wchodziło, więc nie widzę problemu - przydź, sprawdź, daleko pewnie nie masz :)

'' Barwy Pogoni to nasz sens życia, każda odległość jest do przebycia ''
BB
Kibic
Na forum od 5407 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 16:06

Zbyszko z Bogdańca napisał:  
nawet jak będzie cieć to co? na drugi koniec Polski jeździło się bez biletu i jakoś się wchodziło, więc nie widzę problemu - przydź, sprawdź, daleko pewnie nie masz :)

Może masz rację warto spróbować chociaż z tego co pamiętam wchodzi się jednym i to takim ciasnym wejściem na hale, ale przejdę się.

haszimoto
Kibic
Na forum od 4832 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 16:37
Za ofi:

"Chociaż hala Szczecińskiego Domu Sportu może pomieścić ponad 700 osób, na jutrzejszą prezentację pierwszej drużyny rozdaliśmy 500 wejściówek. Pytacie dlaczego tylko tyle. Odpowiadamy.

Po wybudowaniu basenu Floating Arena, wyłączono jedną z dróg ewakuacyjnych hali. Straż pożarna - wraz z innymi służbami odpowiedzialnymi za wydanie pozwolenia na organizację imprezy – nie zezwala na organizację wydarzeń, w których miałoby uczestniczyć więcej niż 500 osób."

Co za matoł nie przewidział że trzeba to jakoś rozwiązać. Przecież ewakuacja 700 osób to banalnie prosta sprawa do rozwiązania przy projektowaniu basenu. Jak zwykle nikt nie pomyślał.

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 18:45

haszimoto napisał:  
Za ofi:

"Chociaż hala Szczecińskiego Domu Sportu może pomieścić ponad 700 osób, na jutrzejszą prezentację pierwszej drużyny rozdaliśmy 500 wejściówek. Pytacie dlaczego tylko tyle. Odpowiadamy.

Po wybudowaniu basenu Floating Arena, wyłączono jedną z dróg ewakuacyjnych hali. Straż pożarna - wraz z innymi służbami odpowiedzialnymi za wydanie pozwolenia na organizację imprezy – nie zezwala na organizację wydarzeń, w których miałoby uczestniczyć więcej niż 500 osób."

Co za matoł nie przewidział że trzeba to jakoś rozwiązać. Przecież ewakuacja 700 osób to banalnie prosta sprawa do rozwiązania przy projektowaniu basenu. Jak zwykle nikt nie pomyślał.

Widać że permanentnie czytają forum :D

Woro
Kibic
Na forum od 6106 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 22:41
Ktoś może brał udział w konkursie tvp szczecin?? bo mieli wejsciówki na jutro;)

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
thomithomass
Kibic
Na forum od 6215 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 00:07

Woro napisał:  
Ktoś może brał udział w konkursie tvp szczecin?? bo mieli wejsciówki na jutro;)

ja brałem, ale nie zakminiłem czy trzeba było odpowiedzieć na jakieś pytanie czy po prostu wysłać zgłoszenie ot,tak :P w każdym razie wysłałem maila o 22:25 czyli niemal natychmiast (miałem odpaloną przeglądarkę na laptopie) a póki co 0 odzewu. Liczę na poranną niespodziankę/cud ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005