Ta impreza może być traktowana jako rodzaj imprezy masowej artystyczno-rozrywkowej, gdzie z ustawy wynika, iż aby była imprezą masową w hali sportowej musi być nie mniej niż 500 osób.
Ps. RC - Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze
O pieniądze to jedno i wcale się nie dziwie, że ograniczają, hala jest na 700 osób a wynajęcie ochrony to parę tysięcy oraz o dokumentacje - zgodę prezydenta, opinia policji, straży pożarnej itd itd
Jeżeli to nie był żart i dobrze wyłapałem, że borek ma prowadzić całą imprezę, to chyba pieniądze (raczej niemałe) które on dostanie mogli pożyteczniej wydać
Dobrze zrobili, w końcu jakoś to kurwa wygląda, na chuj sie dopierdalać do problemu, którego nie ma?
Jak pożyteczniej? Ta prezentacja, jak żadna od dawna, ma jakikolwiek budżet wydatków i jest on całkiem fajny, więc można było wydać kasę na jakieś porządnego prowadzącego plus inne atrakcje wizualne i nie tylko. Spodziewam się więc, że będzie lepiej niż poprzednio i obym się nie rozczarował.
Ktoś pytał o czas trwania. Według planu 1,5 godziny, ale pewnie przeciągnie się do około 2 godzin.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 10/03/2012 13:38
jak komuś coś wypadnie i jednak nie będzie mógł pójść na prezentacje Pogoni a ma bilet/bilety i nie będzie wiedział co z nimi zrobić ja je chętnie przejmę!!!! Jak coś pisać na gg 7604769
Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 11/03/2012 14:55
nawet jak będzie cieć to co? na drugi koniec Polski jeździło się bez biletu i jakoś się wchodziło, więc nie widzę problemu - przydź, sprawdź, daleko pewnie nie masz
'' Barwy Pogoni to nasz sens życia, każda odległość jest do przebycia ''
nawet jak będzie cieć to co? na drugi koniec Polski jeździło się bez biletu i jakoś się wchodziło, więc nie widzę problemu - przydź, sprawdź, daleko pewnie nie masz
Może masz rację warto spróbować chociaż z tego co pamiętam wchodzi się jednym i to takim ciasnym wejściem na hale, ale przejdę się.
"Chociaż hala Szczecińskiego Domu Sportu może pomieścić ponad 700 osób, na jutrzejszą prezentację pierwszej drużyny rozdaliśmy 500 wejściówek. Pytacie dlaczego tylko tyle. Odpowiadamy.
Po wybudowaniu basenu Floating Arena, wyłączono jedną z dróg ewakuacyjnych hali. Straż pożarna - wraz z innymi służbami odpowiedzialnymi za wydanie pozwolenia na organizację imprezy – nie zezwala na organizację wydarzeń, w których miałoby uczestniczyć więcej niż 500 osób."
Co za matoł nie przewidział że trzeba to jakoś rozwiązać. Przecież ewakuacja 700 osób to banalnie prosta sprawa do rozwiązania przy projektowaniu basenu. Jak zwykle nikt nie pomyślał.
"Chociaż hala Szczecińskiego Domu Sportu może pomieścić ponad 700 osób, na jutrzejszą prezentację pierwszej drużyny rozdaliśmy 500 wejściówek. Pytacie dlaczego tylko tyle. Odpowiadamy.
Po wybudowaniu basenu Floating Arena, wyłączono jedną z dróg ewakuacyjnych hali. Straż pożarna - wraz z innymi służbami odpowiedzialnymi za wydanie pozwolenia na organizację imprezy – nie zezwala na organizację wydarzeń, w których miałoby uczestniczyć więcej niż 500 osób."
Co za matoł nie przewidział że trzeba to jakoś rozwiązać. Przecież ewakuacja 700 osób to banalnie prosta sprawa do rozwiązania przy projektowaniu basenu. Jak zwykle nikt nie pomyślał.
Ktoś może brał udział w konkursie tvp szczecin?? bo mieli wejsciówki na jutro
ja brałem, ale nie zakminiłem czy trzeba było odpowiedzieć na jakieś pytanie czy po prostu wysłać zgłoszenie ot,tak w każdym razie wysłałem maila o 22:25 czyli niemal natychmiast (miałem odpaloną przeglądarkę na laptopie) a póki co 0 odzewu. Liczę na poranną niespodziankę/cud
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.