Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 14/03/2012 13:37
mam problem z kupnem biletu przez internet
zrobilem wszystko nacisnalem platnosc visa i nagle wyskoczylo mi blad strony i wyszedl mi do menu glownego gdzie jak chce kupic ponownie bilet wyskakuje mi ze miejscowka zostala wykupiona juz na ten sezon w takim razie co tera mam zrobic jezeli nei zaplacilem a mi cos takiego wyskakuje ? a w statusie pisze oczekiwanie na platnosc ?
W poprzedniej rundzie miałem podobną sytuację. Dzwoniłem wtedy do klubu i dostałem informacje, że po kilku godzinach będę mógł spróbować ponownie bo bez wpłaty zakup zostanie anulowany. W rzeczywistości trwało to chyba 24 h, po tym czasie bilet anulowli na karcie i mogłem ponownie nabyć bilet na nowe miejsce.
Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 15/03/2012 09:10
Kurwa zostalo kilkadziesiat godzin !!! Cisnienie musi byc jak nigdy, bo i przed cala Pogonia zadanie ciezkie ale wykonalne.
Ruszamy w sobote z kopyta, ROZPIERDOLMY decybelami ten Piast!!
Kto nie da z siebie 100% niech nie przylazi na mlyn !!
TYLKO FANATYCZNY DOPING !!
WOJNAAAAAAA!!!!
Mam pytanie odnośnie kupna biletów online, czy jest możliwość żebym zapłacił za 3 bilety na 3 różne osoby jednym przelewem?
No raczej to niemozliwe, bo logujesz sie przez swoj profil, wiec mozesz tylko dla siebie kupic, ale posiadajac ich login i haslo, mozesz wykonac za nich te przelewy, z tym ze bedziesz musial zrobic 3 osobne przelewy.
Jak próbuje się zalogować to pisze że nie ma mnie w bazie danych
"Podczas pierwszego logowania hasłem jest nazwisko pisane wielkimi literami."
Użytkownik o podanym numerze PESEL nie istnieje w bazie e-mailowej.
Ale chuj w to w SOBOTE WSZYSCY DO MŁYNA
Napisał Tobie kolega, że podczas pierwszej próby zalogowania wpisz w haśle swoje nazwisko pisane wielkimi literami. Też początkowo u mnie był taki komunikat jak u Ciebie, ale po wpisaniu peselu oraz nazwiska ładnie poszło.
Napisał Tobie kolega, że podczas pierwszej próby zalogowania wpisz w haśle swoje nazwisko pisane wielkimi literami. Też początkowo u mnie był taki komunikat jak u Ciebie, ale po wpisaniu peselu oraz nazwiska ładnie poszło.
Robiłem tak, już jest okej wystarczyło napisać maila do klubu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.