Odp: MISJA ARKA ROZPOCZĘTA ! Pozostało 3 dni i... ogień !!! - 27/10/2011 22:38
KURWA !!! Już prawie piątek, a tu taka cisza !!!??
Bracia !!! Jedziemy z kurwą na maxa ! Pamiętajcie jednak, że to nie Arka jest gwiazdą wieczoru, tylko Pogoń !! Dlatego ponieśmy ją RAZEM do zwycięstwa, a kurwie z Gdyni przygotujmy piekło w jakim jeszcze nigdy nie byli !!!!!!!!!
Jedziemy WSZYSCY RAZEM głośno i z całego serca !!! Niech na trybuny wróci blask, starej dobrej Pogoni !!
WOJNAAA !!!!!!!
Odp: MISJA ARKA ROZPOCZĘTA ! Pozostało 3 dni i... ogień !!! - 28/10/2011 07:37
8 tysiecy to niby bylo wyrobionych przed Zawisza... Moze ktos sprawdzic na necie jak wyglada w tej chiwli rezerwacja biletow/miejsc na kupowaniu biletu online? Ewentualnie zrobic screena o u mnie nie mozna zobacyzc podgladu miejsc bo mam karnet
Odp: MISJA ARKA ROZPOCZĘTA ! Pozostało 3 dni i... ogień !!! - 28/10/2011 08:59
- We wtorek 25 października liczba wyrobionych Kart Kibica była już bliska cyfry 8.800. Przy tym tempie wyrabiania kolejnych powinna niedługo przekroczyć liczbę 9 tysięcy – mówi rzecznik Pogoni Szczecin, Adam Wosik.
Liczba wyrabianych kart kibica wzrosła po wygranym przez podopiecznych Marcina Sasala meczu z Bogdanką Łęczna. Tendencja została utrzymana po zwycięstwach z GKS-em Katowice (2:0) i Zawiszą Bydgoszcz (1:0). Nie zmienił jej bezbramkowy remis odniesiony w weekend na wyjeździe z Wisłą Płock - Po meczu z Bogdanką Łęczna liczba Kart Kibica oscylowała około cyfry 7.100. Po meczu z Zawiszą Bydgoszcz wzrosła do 8.500. Im bliżej spotkania z Arką Gdynia tym zainteresowanie Kartami Kibica zaczyna ponownie wzrastać. W poniedziałek i we wtorek do klubowego Fan Shopu powrócił "krajobraz" kolejek – wyjaśnia Adam Wosik.
Odp: MISJA ARKA ROZPOCZĘTA ! Pozostało 1 dni i... ogień !!! - 28/10/2011 11:49
No i system padł - nie można kupować biletów przez net. Od Pani z infolinii usłyszałem, że sprzedaż jest wstrzymana na 24h przed meczem. Na teraz godzin mamy 32 przed, a próbowałem nawet 36h przed.
Wcześniej wstrzymywali sprzedaż o godz. 12.00 w dniu meczu. Pytanie gdzie jest o tym informacja jest oczywiście pytaniem retorycznym.
Dodając, że przez net biletów nie można kupić dla osoby niepełnoletniej, to jest jakaś paranoja... Podobno nikt tego nie jest w stanie ogarnąć w Polsce. A wystarczy niepełnoletnim usunąć możliwość płatności za bilet kartami i problem z głowy. Zapłaci Rodzic z konta bankowego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.