oprócz tego transparentu, dzisiaj/jutro zawisną transparenty na Bezrzeczu oraz na Wilczej, dodatkowo duża ilość plakatów (Nasze + klubowe) zawisły dzisiaj na rejonach grupy West Side.
Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 12/10/2011 23:12
jedno mnie tylko wkurwia u was drodzy "przyjaciele"! czemu taka mobilizacja jest dopiero przy okazji meczy z zetą czy np arka? a na dolkanie wstydzicie sie dopingować naszą Pogoń!!!! Teraz wszyscy ogień, mobilizacja, wszyscy na młyn, a wiekszosc z was juz na nastepny mecz nie przyjdzie. Szkoda ze takie są niestety nasze realia ale nie nazywajcie sie prawdziwymi i nie spiewajcie "inni Cie zdradzili w biedzie opuścili" bo sami ją opusciliscie. Szkoda ze w 400-stu tys. miescie jestr tylko garsta fanatykow. Bez pozdrowień
Albo sie kurwa z nią jest albo kurwa nie!! chorągiewki...
Odp: PSonTour: Inwazja na...Twardowskiego !!! Sobota, godz 19:00 - 13/10/2011 00:13
hPS ma racje nie patrzmy na zarzad , nie patrzmy na wladze !! Pokazmy , ze nie jestesmy kibicami sukcesu . POGON to My i nic tego nie zmieni . Przez wiele lat bylismy w czolowce i musimy wrocic na to miejsce wiec wszycy na MLYN !!! Walczyc , trenowac .... Pogon musi panowac ....
Czy wygrywasz czy nie....//
Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
Idziesz źle, nie idziesz źle, ciągłe marudzenie, narzekanie i problemów milion może dlatego nic się nie zmienia? Ale to dyskusja już na inny temat więc aby nie rozmazywać tematu:
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.