Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pogonifan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5837 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 19/11/2011 21:14
Warto było czekać

Spider-Man
Kibic
Na forum od 5896 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 20/11/2011 12:02
Najlepszy produkt SKPS jaki powstał do tej pory.

Rosiak
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 20/11/2011 12:07
Elegancka :D Tak na marginesie, można wymienić na inny rozmiar?

[SKPS Portowcy: Jaki?]

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 20/11/2011 19:41
Paczki zostały wysłane.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Rosiak
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 20/11/2011 22:36
M jest najmniejszym rozmiarem? Czy S też jest?

Maxvell
Kibic
Na forum od 5811 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 21/11/2011 17:28
Witam, dzisiaj dotarła do mnie paczka z koszulą. Jest zacna, aczkolwiek jest pewien kłopot. Zamawiałem rozmiar L, a dostałem XL, który na mnie jest za duży. Chciałbym odesłać XL i wymienić ją na L.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 21/11/2011 17:39

Maxvell napisał:  
Witam, dzisiaj dotarła do mnie paczka z koszulą. Jest zacna, aczkolwiek jest pewien kłopot. Zamawiałem rozmiar L, a dostałem XL, który na mnie jest za duży. Chciałbym odesłać XL i wymienić ją na L.

Podbij na mail.

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 21/11/2011 17:52

Maxvell napisał:  

Ooo aż dziwne, ale przepraszamy. Odeślij nam koszulkę jak dojdzie to, tego samego dnia wyślemy niższy rozmiar

inblu
Kibic
Na forum od 8055 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 21/11/2011 22:18

inblu napisał:  
W sobotę niestety nie będę mógł odebrać. Czy można jeszcze dopłacić za pocztę i prosić o wysyłkę? :)

Ponawiam pytanie. Ewentualnie kiedy i gdzie w tygodniu można odebrać to podjadę.

Goleniów z Pogonią
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 21/11/2011 22:27

inblu napisał:  

inblu napisał:  
W sobotę niestety nie będę mógł odebrać. Czy można jeszcze dopłacić za pocztę i prosić o wysyłkę? :)

Ponawiam pytanie. Ewentualnie kiedy i gdzie w tygodniu można odebrać to podjadę.

[email protected]

Na tego maila pisać! Odnośnie polo, bo jak widzimy gdzie ludzie piszą to oprócz forum, FB potrafią napisać nawet na maila wyjazdowego! Pytania kierowane na innego maila pozostaną bez odpowiedzi.

kawek
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 22/11/2011 18:22
Maxvell podbij na gg

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 22/11/2011 20:04

SKPS Portowcy napisał:  
Paczki zostały wysłane.

Dostałem dziś paczkę , no mówię Wam zajebista
mam akurat we czwartek urodziny zrobiliście mi super prezent thx
żałuję że wziąłem tylko 2 szt.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Belkot
Kibic
Na forum od 5408 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 22/11/2011 20:19
wlasnie dostalem polo i jest niestety troche za duze jest to rozmiar XL, a potrzebuje L jak ktos chce wymienic niech pisze, moze ktos ze Stargardu???

Per Aspera Ad Astra
Maxvell
Kibic
Na forum od 5811 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 22/11/2011 21:57

kawek napisał:  
Maxvell podbij na gg

Pewnie w sprawie polówki, ale już ją odesłałem ;)

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
kawek
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 23/11/2011 00:26

Belkot napisał:  
wlasnie dostalem polo i jest niestety troche za duze jest to rozmiar XL, a potrzebuje L jak ktos chce wymienic niech pisze, moze ktos ze Stargardu???

Potrzebuje Xl.podbij na gg

kawek
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 23/11/2011 00:28

kawek napisał:  

Belkot napisał:  

Potrzebuje Xl. Belkot podbij na gg

Belkot
Kibic
Na forum od 5408 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 23/11/2011 09:45

kawek napisał:  

kawek napisał:  

Belkot napisał:  

Potrzebuje Xl. Belkot podbij na gg

sprawdz maila,wyslalem wiadomosc

Per Aspera Ad Astra
Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 23/11/2011 18:05
MAJĄ MOC !!!! PIERWSZA KLASA I TYLE W TEMACIE

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 23/11/2011 19:43

Maxvell napisał:  

Paczka poleciała, także jutro lub pojutrze powinna być :) Jeszcze raz przepraszamy za kłopot

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin Polo Rugby- ZAPISUJEMY! Konkretny styl konkretny temat! - 23/11/2011 21:34
Być może dodatkowa partia 40-50 sztuk Polo trafi jeszcze do sprzedaży lub będą zbierane zapisy, w zależności od zainteresowania.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005