Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 01/09/2011 09:30
Ja niestety odnosze wrazenie , ze przy obecnym gastrozarzadzie, super marketingu i wszechobecnych małolotnych politykierach ktorzy za wszelka cene chca zebrac swoje trzy grosze z Pogoni to raczej nie ma szans na powaznego inwestora. Pogon jest po prostu uwazana za molowiarygodnego partenra.
... moze nawet nie chodzi o Pogon tylko o gastro...
apropois KK
Niestety ze wzgledu na prace rzadko mi ostatnio udaje sie byc w kraju - bedac niedawno w weekend chcialem koniecznie pojsc na mecz - ZONK - karty kibica nie mozna uzyskac od reki wiec z meczu nici - ze mna na kontrakcie jest kilkunastu kibicow Pogoni z ktorymi czesto umawialismy sie na meczyki - w tej chwili NIKT z nich nie odwiedzi raczej stadionu - na pytanie czy wyrobili/robia KK zawsze otrzymuje negatywna odpowiedz.
Wiem ze juz teraz niczego nie zmienia takie komentarze, ale wciaz licze , ze znajdzie sie ktos na tyle inteligentny ze przeliczy ile pieniazkow stracil klub, ile wziol pan M. no i jaki jest bilans
teraz w dniu meczu wyrobisz jak mieszkasz poza Szczecinem, co to za róznica zreszta. Jak mieszkasz w Szczecinie i jak sie pracuje np. poniedzialek-piatek poza Szczecinem to juz dupa blada, nie wyrobisz!
Na 1. meczu gdzie obowiązywały karty kibica lecialem przez całą długość boiska do punktu reklamacji : ja z kolegą raz, sąsiad dwa, tata trzy razy, na następnym meczu z kolegą byliśmy również po razie - na mecz wchodziłem w obu przypadkach w około 5minucie. Za drugim razem kiedy tam byłem i pozwoliłem sobie niekulturalnie zwrócić uwage panu tam pracującemu, dowiedziałem się ze ma moją karte kibica i za chwile policja może mnie wyprowadzić ze stadionu (?!) ...
Druga sprawa o jakiej chciałem napisać : ojciec ma karnety zamawiane przez firme w ktorej pracuje - na dzisiejszym meczu nie mogliśmy usiąść na miejscach, które były przypisane na naszych karnetach - dlaczego ? a to dlatego że klub przez pomyłke sprzedał bilety na owe miejsca - oczywiscie wyslali do firmy bilety - wiadomo , nieco gorsze - nie chodzi mi o to że oglądalem mecz niżej czy wyżej - chodzi mi o sam FAKT...
Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 04/09/2011 18:30
To nie pierwszy raz kiedy klub sprzedaje bilety na miejsca zajęte przez karneciarza. W związku z tym jestem niesamowicie ciekawy jak działa ten elektroniczny system sprzedaży biletów skoro co chwila pojawiają się takie historie? Albo jest to informatyczny bubel, albo ktoś ewidentnie leci w ch...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
nie czepiajcie się dyrektora sportowego przecież to piłkarze grają a nie on
ale tak się składa, że do trzech lat on tych piłkarzy wybiera chwaląc się przy tym swoim piłkarskim nosem i darem przekonywania, że w Pogoni warto naprawdę grać, bo to zaszczyt
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
nie czepiajcie się dyrektora sportowego przecież to piłkarze grają a nie on
ale tak się składa, że do trzech lat on tych piłkarzy wybiera chwaląc się przy tym swoim piłkarskim nosem i darem przekonywania, że w Pogoni warto naprawdę grać, bo to zaszczyt
dyrektor, trener, menedżer,psycholog,biznesmen 5 w 1 !
On widzi na boisku rzeczy których inni nie widzą stąd jego siła...jakość...wyniki
Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 05/05/2012 22:39
...
1. druzyna nie ma ambicji
2. druzyna nie ma pomyslu na gre (doslownie zero, lagi albo pilka do tylu)
3. druzyna jest przeplacona
4. Smolny kupuje pilkarzykow bez wzgledu na przeszlosc pozasportowa jak sam przyznal w wywiadzie
5. graja pilkarze ewidentnie gorsi (Noll, Sotyrobisz)
6. Spacerowicz (wywiady,kielbasy, zachowanie itd)
7. chcieli karac Janukiewicza za to ze mowi prawde
8. obrona gra W KAZDYM!! meczu innym ustawieniem i wogole nie jest zgrana, w calym moim zyciu nie widzialem druzyny ktora tak czesto zmienia obrone, tego nawet nie ma w ligach amatorskich.
9. Szczecinskie dyskoteki za dobrze zarabjaja na pilkarzykach
10. Tarasiewicz slaby trener
11. zarzad nie slucha kibicow (Sasal slaby trener bylo wiadomo na poczatku sezonu)
12. wyjebali platka
13. W obronie graja ludzie ktorzy nie mowia jednego slowa po polsku
14. druzyna nie jest przygotowana motorycznie do sezonu
15. Smolny FIFA Manager 2012
16. PRESJA?? hahaha
17. zatrudniaja ludzi z przeszslocia w aferze korupcyjnej
18. smieje sie z nas caly kraj
19. mlodzi, ambitni nie dostaja szans
20. El Classico wazniejsze niz urodziny Dumy Pomorza
21. wkurwjajace wywiady pilkarzy trenerow itd. (szanowac punkt, zabraklo szczescia... zjebaliscie sprawe i tyle w temacie)
22. Lawa kapitanem? ahahaha
23. wycieczki i wakacje (Turcja, USA)
24. i wogole bo tydzien w tydzien jest do dupy, psujecie nam nerwy i zdrowie pilkarzyki wiec jak Radek mowil komu sie nie chce to wypierdalac z tego klubu a nie pajacowac za pieniadze mieszkancow i kibicow.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.