Oto link do protestu kibiców Lecha którzy postanowili go wznowić.Wszystko ze względu na represje.Myślę że osiągnie on większy wymiar i nie bedzie w niego zaangażowana tylko Pogoń i Lech.Problem dotyczy całej kibicowskiej Polski.
Ostatnio edytowany przez: kosa1749, 4 sierpnia 2011, 13:19 [1 raz(y)]
Też tak myślę, zaczęło się od psów z chipami, teraz przejdzie na kibiców a na końcu każdy człowiek będzie znakowany jak świnia podczas narodzin. Z drugiej strony szkoda, bo już nie będę chodził na mecze ;x
Wszystko fajnie. Tylko czy ktoś może podać konkretnie co Was "boli"?
Komuna.
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: MW - 04/08/2011 13:27
dobra decyzja-ja juz mowilem duzo wczesniej o tym jak nasz klub w chuja wali,te pojeby w zarzadzie niemaja zielonego pojecia o prowadzeniu klubu a co dopiero relacji z kibicami...przyklady-stadion pozamykany na trzy bramy,czlowiek czuje sie jak w wiezieniu,sektory pozamykane,krzeselka pousuwane i zasyfiale,likwidacja parkingu,zero pomyslow na klubowy marketing no i na koniec te trzaski z niebluzganiem czy te zalosne karty kibica,niestety zaczyna im odpierdalac tak samo jak POlicyjnemu panstwu...a donaldowi wielki ch... pod rudy ogon.
Odp: MW - 04/08/2011 13:37
I bardzo dobrze! Jebać karty, jebać śmiesznych prezesików. niech sobie siedzą sami na swojej vipowskiej trybunie z kartami i wpierdalają swoje pierożki.
Co do porównania Mroczek i ITI. Wydaje mi się, że 2 zupełnie inne klasy. Nie wiem ile zeszło dokładnie karnetów (chyba koło 2000), teraz dali plakaty na mieście, czyli może ktoś przyjdzie i obawiam się, że rzeczywiście będą mieli głęboko wyłożone na doping, który nie oszukujmy się w ostatnim sezonie poza paroma zrywami nie stał na najwyższym poziomie.
Z 2 strony, taki prezesik liczy każdy grosik, ale to naprawdę trzeba wszystkim ludziom (nawet piknikom z krytej) powiedzieć dokładnie o co chodzi, żeby to odczuli ci na vip-ach.
Nie mam zamiaru porównywać Mroczka do Waltera. Z Legią to był jedynie przykład.Napisałem po prostu o Polskich realiach. To atmosfera , klimat na meczu , doping , oprawy robią frekwencje w naszej mizernej lidze a nie ci paralitycy biegający za piłką po boisku. Już wkrótce nasi prezesi się o tym przekonają...
Odp: MW - 05/08/2011 22:05
popieram decyzje - już czas skończyć z tą szopką, po cyrku jaki nam tu zaproponowano, teraz najwidoczniej chcą wprowadzić rygor więzienny, niedługo stadion to będzie tylko z nazwy, jak dostaną po kieszeni to może wróci rozum do głowy innej opcji nie ma, bunt na całego, ciężkim sercem juz się z tym pogodziłem nie kupująć tej śmiesznej karty, lecz cel jest jasny my go wytrwamy, zobaczymy czy oni też.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: MW - 06/08/2011 00:00
Sprawa jest prosta. Jedni sa przeciw, a inni popierają MW, jedni inni idą na mecz bo kochają Pogon, jeszcze inni idą bo maja karnet. Każdy ma swoje tłumaczenie i swoje sugestie. Tego nie neguje. jak będzie przekonamy się jutro? ... (jedni na żywo, inni z doniesień ze stadionu). To, że jutro Pogonka gra kolejny ważny mecz nie jest nikogo nie trzeba uświadamiać. Okaże sie jedynie czy ta jakość i jedność jaka tworzymy od jakiegoś czasu, czy ta tradycja i zobowiązanie jakie tworzymy od kilku-(nastu) lat, czy to poświęcenie odniesie efekty. I najważniejsze czy slogan CAŁA POGON ZAWSZE RAZEM !!! to hasło za które damy sobie zedrzeć skórę i wyjąc serce czy tylko okaże się to pustym sloganem rzucanym o każdej porze dnia i w każdej sytuacji. Nie ma mowy tu na nagabywanie by siec czemuś sprzeciwiac lub coś pochwalać. Decyzje MW uszanujmy, bo widocznie maja swoje racje, które skłoniły ich do podjęcia takiego rozwiązania. Spójrzmy tylko na inne kwestie, które na codzien dzieją się w światku NAS KIBICÓW. Na represje, problemy, mandaty, szykanowania, szkalowania/ Każdy niech sobie przemyśli co MY jako KIBICE POGONI (kibice kraju który ma tak bolesną historie) możemy zrobić dla poprawy wizerunku, do poprawy jakości, a przede wszystkim do powrotu NORMALNOŚCI !!! Każdy z osobna !!! POGON TO MY KURWA MAC !!!
PS. 90% mieszkańców Szczecina kibicuje Pogoni, 60% mieszkańców ma szalik albo inny gadżet Pogoni, 50% było choć raz na meczu Pogoni, 10 % regularnie śledzi wyniki Pogoni, 5% śledzi każdy kolejny mecz Portowców, 0,5% ma karty kibica ... 100% ma rozum i umysł ... i wie co jest najlepsze dla dobra szczecińskiej piłki POGON TO MY !!!
Odp: MW - 06/08/2011 09:45
Mam KK, mam Karnet chodze na mecze od lat .ale tym razem wspieram "Młodych" Bo pierdole smutny stadion bez opraw ,rac ,dopingu .Na stadionie ma być ATMOSFERA a nie wszędzie płoty,zasieki ,psy,macanie szczegółowe przez pedałów a żule na vipie niech sami wpierdalają chleb ze smalcem i PIEROGI!Dzisiaj od lat pierwszy raz na necie będe śledził mecz z synem który odbywa się u nas.Jak prezesi są tak zajebiście wpatrzeni w siebie to niech sami sobie atmosfere robią tylko na vipowskiej.Wiem że część powie że "Na dobre i złe" ale moja cierpliwość co do ryżawego i naszych prezesów powoli się kończy
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 6 sierpnia 2011, 10:09 [1 raz(y)]
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: MW - 06/08/2011 11:26
Mamy przykład z zeszłego sezonu- przykład Arki. Najgłupszą rzecz jaką możemy zrobić to gwizdać na swoich kibiców, gdy oni spontanicznie będą dopingować. Można bić brawo, można przejść obojętnie. To jest doping niezorganizowany, mimo wszystko przejaw oddania kibiców i chęci pomocy piłkarzom.
Ogółem - wielka szansa i duży sprawdzian dla wszystkich kibiców.
Zamiast na stadionie zorganizujmy dziś atmosferę pod bramą to się zdziwią troszkę co wy na to?
Na to trze bałoby się obudzić troszkę wcześniej.
Weście też pod uwagę, że nie wszyscy wchodzą na to forum. Osobiście znam sporo ludzi, co mnie się pytają: "Co dopingu nie będzie czemu?" To ja im krótko: "Wchodź na forum.".
Jakby każdy kibic, chociaż większość śledziła forum, to może coś by z tego wyszło, a tak to ludzie o niczym nie wiedzą, bo uważam, że forum.pogononline.pl jest jedynym źródłem informacji, a nie oficjalka.
Odp: MW - 06/08/2011 11:53
wystarczy przyjsc odpowiednio wczesnie na mecz i to zorganizowac... mysle ze wiele osob b na to przystala od samego poczatku o tym mowilem...
wystarczy przyjsc odpowiednio wczesnie na mecz i to zorganizowac... mysle ze wiele osob b na to przystala od samego poczatku o tym mowilem...
To sie nie uda,wiekszosc ma już bilety...
jebać te bilety, cała Pogoń zawsze razem!!
Stanowisko MW oczywiście popieram.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.