Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 21:18
Czuje że razem z Płatkiem odejdzie 3-4 wartościowych graczy . "prezes" Pogoni szuka kasy wszędzie gdzie jest to możliwe .Wiem bo pare dziwnych pism wysłał do sponsorów a także do firm które chcą współpracować z NASZĄ POGONIĄ . A tak a propo POJEBAŁO ich wszystkich jeżeli Płatek odejdzie a razem z nim trener od przygotowania fizycznego.Bo takiej POGONI zapierdalającej daaawno nie widziałem.Skrzydeł dostali czy cóś ....
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
No to jeśli chodzi o ekstraklasę,raczej pewnie o klub z czołówki ligi.Nowych trenerów szuka Jaga,Lech,nie pewna jest przyszłość Lenczyka choć Śląsk chyba w pucharach zagra.To ja chce Probierza,niech sobie zrobią wymianę.
bzdura kurwa to jest, niech prezesi pokaza ze maja jaja i przyznaja jak bylo. Pozbyli sie trenera co robil kawal zajebistej roboty, zespol gra bardzo dobrze, strzela bramki a co najwazniejsze zdobywa cenne punkty. Pierdolenie takie teraz!
Zrobil dobra druzyne, 2-3 pilkarzy i walka o awans bylaby, a teraz ? bedzie wielka lipa.
To klub zrezygnował z trenera, a nie trener z klubu!
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Czyli jak "nie dostane podwyżki to zbieram zabawki z piaskownicy i odchodze " tak w/g mnie to wygląda .Dostał zadanie utrzymać zespół i to wykonał poprosił o podwyżke to WYPIERDALAJ ... i znów zjebany sezon 2011/2012 i w pizduuuuuuuu
umiesz czytać ? to przeczytaj mój post, a nie sobie dorabiasz teorie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 22:12
czyli dalej jestesm w Dupie... ! poza Fabiniakiem w bramce Płatek sie sprawdzał w 100% !! zrobic wszystko zeby go u nas zatrzymac ! bo zle to widze kolejny sezon stracony kolejny w 1 lidze... jesli juz ktos to tylko Nemec... zadne Sasale zadne Pasieki... ja tez zaczynam tracic nadzieje ze jeszcze tu bedzie normalnie...
Czyli jak "nie dostane podwyżki to zbieram zabawki z piaskownicy i odchodze " tak w/g mnie to wygląda .Dostał zadanie utrzymać zespół i to wykonał poprosił o podwyżke to WYPIERDALAJ ... i znów zjebany sezon 2011/2012 i w pizduuuuuuuu
napinki na bok bo nie potrzebne są w tak nerwowym wieczorze ..źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to że Płatek po wypełnieniu zadania czytaj "utrzymanie zespołu w 1 l." chciał zmienić warunki umowy na lepsze itd ...reszte każdy se może dopisać .Pozdrawiam
napinki na bok bo nie potrzebne są w tak nerwowym wieczorze ..źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to że Płatek po wypełnieniu zadania czytaj "utrzymanie zespołu w 1 l." chciał zmienić warunki umowy na lepsze itd ...reszte każdy se może dopisać .Pozdrawiam
luzik, nikt sie nie spina. To oni go niechcieli, nie bylo mowy o nowym kontrakcie nawet.
luzik, nikt sie nie spina. To oni go niechcieli, nie bylo mowy o nowym kontrakcie nawet.
Skąd te info? Może i masz race , no ale czemu oni tak robią? Co im to da? a może znów jakiś wynalazek może czas ba Adamczuka :/? Boje się ich decyzji
Jeśli to prawda. To KURWA nie wiem kto pracuje w tym klubie!
To nie klub - w całej Polsce mało który wie, że trenerowi trzeba dać czas na pracę - u nas cudów oczekuje się po 3 miesiącach... daleko nam do Europy...
sęk w tym, że ten cud nastąpił...
Trzeba przyznać, że za Płatka piłkarze zaczęli zapierdalać... poczekajmy do poniedziałku... jeśli to się potwierdzi, to będzie dupa, a nie ekstraklasa...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 23:18
No i sie zjebało... Ale cos tu jest nie tak jak Płatek sciaga Ediego do Szczecina, a pozniej zmienia klub.... Kolejny sezon w dupie ( budowanie zespołu, zgrywanie sie, granie o utrzymanie, nastepnie granie o srodek ,jakies obietnice na nastepny sezon...) A Płatek to pewnie oferte otrzymał od Jagielonii. Cos mi sie wydaje, ze nasi włodarze nie beda długo szukali trenera tylko wybiora najtanszego z trójki: Sasal, Pasieka, Nemec ew. czwarty Brosz. Osobiscie wybrałbym Nemeca, ale ma podobno oferte z Piasta. Ze zwolnionych trenerów to raczej na Skorżę nie stac nas finansowo, z reszta nie bedzie jezdził z nami po jakis wioskach w I lidze. Nie byłem zwolennikiem Płatka, ale za niego zaczeli piłkarze zapierdzielac... Szkoda, ze nie wzielismy Lenczyka, który oprocz do reprezentacji nigdzie by nam nie uciekł... Mam nadzieje, ze cos wiecej dowiemy sie na konferencji po meczu z Wodzisławem, albo nawet po spotkaniu z Nieciecza... Moze przemysli te swoje słowa i zdementuje informacje... Jak odejdzie to wielka szkoda, bo potencjał na ekstraklase był, awans do elity był bardzo mozliwy za rok. Mam nadzieje, chociaz, ze zostawi nam trenera od przygotowania fizycznego, który odwalił kawał dobrej roboty.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 23:40
Panowie, ale tu może byc jeszcze kolejne dno w tej sprawie- to taka gierka w kierunku miasta i prezydenta czyli odczytać to można mniej więcej tak " jest pat w sprawie stadionu, miastu on (stadion" wisi, w takim razie nie ma co sie porywać z motyką na słonce. co co budować zespół na ekstraklasę, tkwimy nadal w tym marazmie" Chyba juz nikomu, poza nami nie zależy na silnej Pogoni.
Szkoda , że jak zwykle rykoszetem oberwiemy, my kibice. Jest juz nas garstka, cyklicznie ale systematycznie trybuny pustoszeją, a wygląda że te wszystkie lata gehenny dokonały takich spustoszeń, że zapału zaczyna brakować nam wszystkim. za jakie grzechy kurwa jego mać, wydawało sie ze te wszystkie lata cierpień i upokorzeń MUSZĄ zostać ostatecznie wynagrodzone przez los. Widać nie muszą...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 27/05/2011 06:15
Wielka szkoda. Trener, który ogarnął ten bajzel jaki został po Mandryszu. Trener, który utemperował rozrywkową część drużyny na tyle, że zaczęli zasuwać.
Myślę, że Płatek ma już zaklepaną posadę w ekstraklasie. Może Jagiellonia? Może Śląsk (może w zaciszu gabinetów wyrzucenie Smudy jest już przesądzone)? Bo w Lecha to raczej nie wierzę (tzn. nie, że Bakero tam zostanie, tylko wezmą kogoś bardziej znanego).
Skoro tak to pewnie jednak nowym trenerem będzie Sasal. Zwłaszcza, że może tak być, że ma kartę przetargową w postaci Ediego.
No i weszło znów okazało się najwyraźniej najlepiej poinformowane.
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 27 maja 2011, 06:22 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.