Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RAFek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8632 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 22:56
Temat bardzo złożony, zwłaszcza w kontekście wyjazdów w mało popularnych kierunkach, małym składem... Dawno, nawet bardzo dawno zapodana reguła - nie chlejemy na wyjazdach, nie robimy przypałów sobie, ale przede wszystkim kolegom... Kilka spotkań po trasie wyglądało by pewnie inaczej... Generalnie zasada prosta - trzeba eliminować patologię, bo przynosi więcej szkody niż pożytku...

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
psychopig
Kibic
Na forum od 7090 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 23:52
Tylko po co ta rozkmina. Mozna, nie mozna.
Kazdy zna swoje mozliwości.
Najebałeś się, liść i koniec imprezy.

[PL: ty się kontroluj.]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 01:55

Giza napisał:  
Miałam nic nie pisać... ale jednak nie potrafię się powstrzymać.
Połowa tego tematu to rozmowy o alkoholu. A co drugi wyjazd wygląda jak zlot meneli. Jakieś negocjacje o 2-3 piwka.Jak ostatnie patusy.
To parę słów do was alkoholicy. Jak nie możecie wytrzymać jednego dnia bez alkoholu to do cholery won na spotkanie AA, a nie na wyjazd!
Przynosicie wstyd Pogoni! Stoi jeden z drugim z puszką w łapie i z tym swoim zamulonym spojrzeniem wygląda jak kloszard który właśnie się
wygrzebał ze swojego kartonu na dworcu w Katowicach.
Nie wiem jak innym ale mi to ZAJEBIŚCIE przeszkadza, bo mając na sobie barwy naszego klubu przynosicie wstyd nie tylko sobie ale też całej Pogoni.
Tak więc kochani patolodzy, jeżeli nie potraficie się zachowywać jak ludzie to przynajmniej zostawicie barwy w domu żeby nikt nie mógł was
powiązać z Pogonią i Szczecinem.
Serdecznie pozdrawiam. Buziaczki:**

P.s. Mam nadzieję, że osoby które okazyjnie wypiją na wyjeździe(np. z okazji urodzin) wiedzą, że nie do nich były skierowane te słowa;)

a ja moge sie najebać?? :) kolega ma urodziny:) a tak na powaznie rozkmińcie sobie to co napisała Giza, chociaz szczerze chcialbym zeby raz sie najebala i zaczela nokautować wyjazdowych patologów..to byscie sie kurwa zdziwili...a swoja droga Starszyzna jezdzila w czasach gdzie alko byl standardem ale to co robili na wyjazdach to mistrzostwo..tylko takie byly czasy a w dodatku tez psy byly inne, kiedys zasada dwoch najebanych szalikowców= 1 chuligan bylaby ok ale w dzisiejszych czasach czasami na wyjazdach 20 patologow< 1 chuligan..niestety, kto ma prawo sie najebac?? ten kto najebany bedzie sobie radzil tak samo dobrze, albo lepiej w walce i w reprezentowaniu( bezprzypalowym) ekipy....

do psychopig- napierdalasz przypal i to jeszcze przed wyjazdem

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
gryfus1948
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 10:18
Nie wiem czemu alkohol sprawia wam taki problem jak ktoś chce to niech się napije tylko z umiarem.Powiem tak jak zaczełem jezdzic za naszą kochaną Pogonią w latach 80 to alkohol był na porządku dziennym i to nikomu nie przeszkadzało żeby komuś dać w morde czy nie a piło się różne napoje zaczynając od wina marki wino poprzez browar a kończąc na salicylkach.

Pogoń To My
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 10:57

gryfus1948 napisał:  
Nie wiem czemu alkohol sprawia wam taki problem jak ktoś chce to niech się napije tylko z umiarem.Powiem tak jak zaczełem jezdzic za naszą kochaną Pogonią w latach 80 to alkohol był na porządku dziennym i to nikomu nie przeszkadzało żeby komuś dać w morde czy nie a piło się różne napoje zaczynając od wina marki wino poprzez browar a kończąc na salicylkach.

Tylko ze w latach 80tych bylo troche inne kibicowanie.Obecnie niewielu jest chlopow co potrafi wiecej po alkoholu niz na trzezwo(nie mowie tu o psychice, a staniu na nogach),I raczej jesli spotkasz nieprzyjazna dusze na szlaku nie bedzie to najebana osoba, a twardo stojacy na nogach osobnik, ktorego zamachniecie sie reka w strone najebusa moze tego drugiego juz wywrocic.Poza tym slowo "z umiarem" w szczecinskich warunkach nie dziala. Z reszta widze, ze znowu to samo.Wyjebane.Zachlejcie sie na smierc drodzy patolodzy.

Sport to zdrowie.

Sami przeciw wszystkim!!!
Bajla
Kibic
Na forum od 5658 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 11:18

PS. napisał:  
W pierwszą stronę trzeba wytrzymać, 2-3 piwka i basta po prostu. Na powrocie więcej nie jest zabronione, ale też nie do zgonu...

Ja chce zobaczyc te Twoje 2-3 piwka , abstynencie :D Starszy brat Cie przypilnuje tuptup

Śródmieście to Pogoń - tutaj nic na pokaz
wokół sami swoi więc szacunek okaż!
kubutek
Kibic
Na forum od 5408 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 12:03
Fc Dębno 23 gardła

FC DĘBNO
http://www.youtube.com/watch?v=hOJ_SjtGmHc&feature=player_embedded
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 13:49

Prawa Strona Miasta napisał:  
a ja moge sie najebać?? :) kolega ma urodziny:)

nie ma picia! sportowy tryb życia!
;P

Nigdy nie zrozumiem dlaczego młodym bardziej imponuje wizerunek menela niż wysportowanego gościa.
Smutne to...

Pozdrawiam:)

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 14:25

Giza napisał:  

;P

Nigdy nie zrozumiem dlaczego młodym bardziej imponuje wizerunek menela niż wysportowanego gościa.
Smutne to...

no wlasnie takie czasy..a jak jeszcze ktos sieje ferment jak gryfus ze 1000 lat temu bylo ok to juz wogole kibel....napisalem w poscie wyzej ze bylo wtedy dobrze ale czasy byly zupelnie inne...

czasem zdarzaja sie wyjazdy alkoholowe tak jak np 4 lata temu do Łęcznej(kurwa juz tyle minęło) i kto był ten wie o czym mowie :) wtedy były potrójne urodziny i nie udało się utrzymać sportowego klimatu :) innym razem są wyjazdy jak Radzionków że po wejściu do pociągu przychodzi jedna mysl do głowy- najebać się, i to tylko po to zeby nie myslec ze jest sie na wyjezdzie bo mozna sie wtedy zalamac....kazda uzywka jest dla ludzi i z doswiadczenia wiem ze fajnie jest czasem pomelanzowac, ale czasem trzeba powalczyc z samym soba i doiero po wyjezdzie na spokojnie pojsc po bandzie :)
dla wielu z Was wyjazd jest oderwaniem od rodziny, szmuli, od codziennosci, i wtedy kazdy rozkminia- no to sie pobawimy. ok, czasami zdarzy sie wyjazd gdzie jedziemy i z gory wiadomo ze mozna sie bawic ale powinnismy sobie uswiadomic ze reprezentujemy Nasza Pogoń, Naszą Ekipę i jak Nas zobacza inni tak beda o Nas pisac, mowic , traktowac.. Pogoń jest uznana Firmą i za taką maja Nas uwazać!!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Cz
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 14:29

Giza napisał:  

;P

Smutne to...

no wlasnie takie czasy..a jak jeszcze ktos sieje ferment jak gryfus ze 1000 lat temu bylo ok to juz wogole kibel....napisalem w poscie wyzej ze bylo wtedy dobrze ale czasy byly zupelnie inne...

czasem zdarzaja sie wyjazdy alkoholowe tak jak np 4 lata temu do Łęcznej(kurwa juz tyle minęło) i kto był ten wie o czym mowie :) wtedy były potrójne urodziny i nie udało się utrzymać sportowego klimatu :) innym razem są wyjazdy jak Radzionków że po wejściu do pociągu przychodzi jedna mysl do głowy- najebać się, i to tylko po to zeby nie myslec ze jest sie na wyjezdzie bo mozna sie wtedy zalamac....kazda uzywka jest dla ludzi i z doswiadczenia wiem ze fajnie jest czasem pomelanzowac, ale czasem trzeba powalczyc z samym soba i doiero po wyjezdzie na spokojnie pojsc po bandzie :)
dla wielu z Was wyjazd jest oderwaniem od rodziny, szmuli, od codziennosci, i wtedy kazdy rozkminia- no to sie pobawimy. ok, czasami zdarzy sie wyjazd gdzie jedziemy i z gory wiadomo ze mozna sie bawic ale powinnismy sobie uswiadomic ze reprezentujemy Nasza Pogoń, Naszą Ekipę i jak Nas zobacza inni tak beda o Nas pisac, mowic , traktowac.. Pogoń jest uznana Firmą i za taką maja Nas uwazać!!

Hehe tamta Łęczna to był wyjątek :) wtedy cała ekipa popiła i to solidnie :), jeden z solenizantów miał już za mocno w Stargardzie, pozdro W. :D.
Mnie też zawsze zastanawia że u Nas jest taka dziwna moda na picie..STŻ !!

www.sectorshop.net
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 15:26
Wiadomo, że czasami są takie sytuacje, że można wypić jadąc na wyjazd(np. pamiętna Łęczna - nadal nie wiem jak to możliwe, że wszyscy weszli na sektor:P), lub takie, że trzeba wypić żeby jechać(np. Radzionków) ;)

Ale w takich sytuacjach inaczej się patrzy na tych którzy reprezentują sobą coś więcej i inaczej na tych którzy potrafią tylko pić.

BzM
Kibic
Na forum od 7604 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 20:39

Giza napisał:  
...(np. pamiętna Łęczna - nadal nie wiem jak to możliwe, że wszyscy weszli na sektor:P)...

to że weszli to jest pikuś. ja za to nie wiem jak to mozliwe, że tyle osob rozkręcało doping na plocie, heh

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 20:53

BzM napisał:  

Giza napisał:  
...(np. pamiętna Łęczna - nadal nie wiem jak to możliwe, że wszyscy weszli na sektor:P)...

to że weszli to jest pikuś. ja za to nie wiem jak to mozliwe, że tyle osob rozkręcało doping na plocie, heh

no z wejściem to nie było kłopotów, z rozkręcaniem też nie ale w jaki sposób w tym stanie ludzie w taki tempie przeskakiwali ten płot i równie szybko potrafili wrócić...a i że wogóle Nas wypuscili :)

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 26/03/2011 21:41
przerywając miłe pogawętki - osoby które się dziś zapisały - bilety do odbioru przed meczem lub w pociągu. Jeżeli ktoś by chciał szybciej odebrać w siedzibie SKSP - proszę o mejla na [email protected]

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
L.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 27/03/2011 00:15
Wszystko zostało napisane wyżej przez kolegów i koleżankę, ale jak przypomnę sobie widok tych zajebanych mord po wyjeździe z KSZO to aż strach patrzeć w przyszłość.
P zwracam honor za rozmowę z obchodów Żołnierzy wyklętych...MASAKRA ŻULE !!

PS. Łęczna to jest to - klasyk klasyka..."Ja jestem Jan Koller" hehe Pozdro.

MW'03
leisaw
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 27/03/2011 08:48

Giza napisał:  
Wiadomo, że czasami są takie sytuacje, że można wypić jadąc na wyjazd(np. pamiętna Łęczna - nadal nie wiem jak to możliwe, że wszyscy weszli na sektor:P), lub takie, że trzeba wypić żeby jechać(np. Radzionków) ;)

Ale w takich sytuacjach inaczej się patrzy na tych którzy reprezentują sobą coś więcej i inaczej na tych którzy potrafią tylko pić.

Gdyby nie alkohol w drodze do Łęcznej to nie byłoby przygód na murawie.. heheh jak sobie przypominam ten wyjazd to morda mi sie cieszy.. jeden z lepszych wyjazdow w tamtych czasach..
co do alkoholu to ja moge konfiskowac do depozytu tym co przesadza ;)

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 27/03/2011 11:46

W ZPL napisał:  

Giza napisał:  

Gdyby nie alkohol w drodze do Łęcznej to nie byłoby przygód na murawie.. heheh jak sobie przypominam ten wyjazd to morda mi sie cieszy.. jeden z lepszych wyjazdow w tamtych czasach..

alko miał wpływ ale mimo wszystko i tak byliśmy na ciśnienu wiec nie tlumacz tego alko...no na bank Ty bedziesz konfiskowac :) L. o co chodzi z Janem Kollerem bo nie pamietam...mam zreszta prawo :P

M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 27/03/2011 16:38

W ZPL napisał:  

Giza napisał:  

alko miał wpływ ale mimo wszystko i tak byliśmy na ciśnienu wiec nie tlumacz tego alko...no na bank Ty bedziesz konfiskowac :) L. o co chodzi z Janem Kollerem bo nie pamietam...mam zreszta prawo :P

heheh podczas grania w pilke na pikniku przed meczem jeden z Naszych kolegów wbiegając na murawę wykrzykiwał "Ej ja jestem Jan Koler..."
A wyjazd był naprawdę udany.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 27/03/2011 21:14
W ramach przypomnienia:

Zapisy na wyjazd do Ząbek trwają do czwartku do godziny 16.

Zapisywać można się codziennie od 10 do 16 w biurze SKPS.

hPS
*zablokowany
Na forum od 7407 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 28/03/2011 15:37

W ZPL napisał:  

Giza napisał:  

az mi sie lezka w oku zakrecila :(:(:( heheheh no kto mogłbyć Kollerem no kto :):) bardzo udany wyjazd jeszcze w Poznaniu na powrocie zrobiony Ślaśk Wrocław wracajacy z Gdańska tak samo zmelanzowany jak my jednak bardziej wysportowani kibole ze Szczecina!!! heheh pozdro wariaty :)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005