Odp: PS on tour !!! OSTROWIEC ŚW. - Setki kilometrów setki Pogoni wiosna! - 09/03/2011 01:27
Huj by to kurwa wszystko strzelił, ja juz wszystko mialem ogarniete, w piatek jestem w szczecinie wieczorem i w sobote mial byc wyjazd ale kurwy z pzpn jak zwykle kłody pod nogi jebną, a ja specjalnie na mecz lece i tylko na weekend ! ale na zabki lece i na poznan napewno, tylko zeby znow jebane kurwy nie przestawily terminu. JEBAC PZPN !
Ostateczna decyzja ma zapaść jutro(na posiedzeniu WD - swoja droga fajna logika mecz w piątek, a oni dzień przed chcą zamknąć trybunę PZPN pełną gębą) W dodatku karnetowcy znajdą miejsce na innej trybunie, tak więc trochę nie jest tak jak piszesz, ale ten kto będzie chciał i mógł pojechać to pojedzie
Ps. Na Legii się pisze. Zablokuja tyle miejsc ze sprzedaży biletowej i po problemie.
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 9 marca 2011, 14:03 [1 raz(y)]
Na Legi jest zamknięta jedna trybuna więc w chuj osob nie pojdzie na mecz ze śląskiem , więc itak pojadą z nami !!
Ostateczna decyzja ma zapaść jutro(na posiedzeniu WD - swoja droga fajna logika mecz w piątek, a oni dzień przed chcą zamknąć trybunę PZPN pełną gębą) W dodatku karnetowcy znajdą miejsce na innej trybunie, tak więc trochę nie jest tak jak piszesz, ale ten kto będzie chciał i mógł pojechać to pojedzie
Ps. Na Legii się pisze. Zablokuja tyle miejsc ze sprzedaży biletowej i po problemie.
Jak chłopaków z Żylety wrzucą na rodzinne, zaraz obok sektorów Śląska, to będzie wesoło
Stowarzyszenie Portowcy wystąpiło do klubu KSZO Ostrowiec, organizatora piątkowego meczu z Pogonią o dodatkową pulę biletów na spotkanie dla naszych braci z Warszawy. Związku z zamknięciem popularnej „Żylety” i dużym zainteresowaniem wsparcia Pogoni na wyjeździe przez legionistów mamy nadzieje, że KSZO przychylnie rozpatrzy naszą prośbę! Wszystkich braci z Warszawy serdecznie zapraszamy!
Przypominamy także, że czwartek jest ostatnim dniem zapisów na wyjazd do Ostrowca dla kibiców Pogoni!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.