tak jak kolega Kasztaniak napisal, odjazd autokaru 11.30, zbiorka o godzinie 11 na ulicy Twardowskiego, przy wejsciu dla gosci.
Bilety bedzie mial kolega Aniel.
Ostatnio edytowany przez: Cz, 28 października 2010, 17:52 [1 raz(y)]
Ma ktoś wolne miejsce w aucie, busie,autokarze? Nie mam transportu...
trzeba było napisać jutro o 11., idź rano na zbiórkę i zapewniam Cie że nie zostaniesz na miejscu a Czarny i Kasztaniak napewno Ci pomoga jezeli jestes bardzo zdeterminowany...pamiętajcie wszystko da sie załatwic i wszędzie da sie pojechać jezeli sie chce i moze....
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ma ktoś wolne miejsce w aucie, busie,autokarze? Nie mam transportu...
trzeba było napisać jutro o 11., idź rano na zbiórkę i zapewniam Cie że nie zostaniesz na miejscu a Czarny i Kasztaniak napewno Ci pomoga jezeli jestes bardzo zdeterminowany...pamiętajcie wszystko da sie załatwic i wszędzie da sie pojechać jezeli sie chce i moze....
Miałem miejsce ale nie wypaliło.
Ostatnio edytowany przez: Tadzik, 28 października 2010, 21:10 [1 raz(y)]
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same - Phil Bosmans
Odp: PSonTour: Polkowice i Wodzisław! Setki Pogoni! - 28/10/2010 21:16
Tak jak zostało napisane wyżej, nie ważne czy masz transport czy nie idź na zbiórke, nie ma opcji, że nie pojedziesz, ile wyjazdów było z nadmiarami w autokarze. Weś tyle pieniedzy ile autokar kosztował, albo więcej, na wszelki wypadek i na 100% pojedziesz
Odp: PSonTour: Polkowice i Wodzisław! Setki Pogoni! - 28/10/2010 22:54
Dla tych co nie ogarneli transportu, to są 2 miejsca w aucie, jak ktoś jest zainteresowany to niech dzwoni od teraz do godz 6 na nr tel 788428158 a po godz 6 do 12 na 514699777. Koszt to około 50zł w dwie strony.
Jeżeli ktoś ma wolne miejsca w aucie - niech podjedzie na zbiórkę autokaru. Ci którzy szukają miejsc - niech zrobią to samo
Tylko w tym problem ze mam miejsce w aucie ale pracuje do 14 i prosto po pracy jade, dlatego nie mam mozliwosci bycia na zbiórce. Dobra juz brak miejsc
Ostatnio edytowany przez: Leiu, 29 października 2010, 05:01 [1 raz(y)]
Jeżeli ktoś ma wolne miejsca w aucie - niech podjedzie na zbiórkę autokaru. Ci którzy szukają miejsc - niech zrobią to samo
Tylko w tym problem ze mam miejsce w aucie ale pracuje do 14 i prosto po pracy jade, dlatego nie mam mozliwosci bycia na zbiórce. Zostało jedno miejsce.
ok, Ty nie możesz ale ktoś inny może podjedzie
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: PSonTour: Polkowice i Wodzisław! Setki Pogoni! - 29/10/2010 10:32
Może komuś przyda się to info: w Zielonej na weekendy obniżają ceny paliwa np. ON spada z 4.39 do 4.11 podobnie benzyna, w piątek po południu zaczynają zmieniać ceny, możliwe że o 15.30 będą już nowe a jak nie to na powrocie już na pewno, tak więc można zaoszczędzić Pozdr i do zob na meczu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.