Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Czeko
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5994 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 09/10/2010 10:23
fajna sprawa widzialem go jak na przystanku stalem i ciagle ktos do niego podchodzil :)

xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6035 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 09/10/2010 11:45
Pogoda zajebista dzisiaj Wszyscy! Na ulicy Myśliborskiej!..

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
pojka
Kibic
Na forum od 7366 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 09/10/2010 12:03
Ale wszyscy ku... na ulicy mysliborskiej

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7044 dni

**

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 09/10/2010 14:13

pojka napisał:  
Ale wszyscy ku... na ulicy mysliborskiej

Żeby wszyscy śpiewali na maxa, i nie tylko przy ubliżaniu gorzowiankom, ale i dopingując Pogoń... PZDR

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 09/10/2010 14:57
dawajcie wszyscy na młyn! starsi czy młodsi, wszyscy którzy narzekali na doping na podbeskidziu - pofatygujcie się na młyn i pokażMY razem, że POGOŃ to MY a nie gwiazdki na boisku, ja sam wracam dzisiaj na młyn po dłuższej przerwie - chodźMY tam wszyscy!!!!!!

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 09/10/2010 21:53
10min. przed meczem na stadionie było z 200osób ...ale ważne że w młynie się zebrał solidna liczba od 1 minuty. co było na transach ?

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Sz.
Kibic
Na forum od 7193 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 09/10/2010 22:46
I co było na tym kamieniarskim, bo powiesili go za prętami?

P. S.
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5401 dni

*

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 09/10/2010 23:22
cieszymy się że na piekle było tyle osób ale..... jebanych gorzowian było więcej aleja nie ide na ,młyn ze względu na syna ale.... będe i czekam na najbliższy wyjazd czyli"gorzOw:" mam nadzieje że mu pokaże prawdziwy kibicowski świat ii Razem zajebiemy strilon n

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 10/10/2010 01:24
ja wiem jedno po tym meczu

jebać gorzowskich frajerów za przyśpiewki:

"chodźcie śmiało jest nas mało"

"zróbcie zasadzę, hej kur... zróbcie zasadzę"

"... stolionu się boicie...."

jebać! kamieniarze chcieli zabłysnąć trendy przyśpiewkami. Żenada

niech się lepiej zajmą napełnianie wiader piaskiem i rzucaniem z mostów...

i na koniec z jednego z for kibicowskich, relacja stilonu

Cytat:  
Pogoń Szczecin - Stilon Gorzów Wielkopolski

Nas w Szczecinie dokładnie 380 osób. Jedziemy autokarami. W drugiej połowie wszyscy ubieramy niebieskie peleryny. Prezentujemy także okazjonalną sektorówkę (pewnie będą zdjęcia). Do tego wywieszamy do góry kołami małą flagę Pogoni Szczecin (na końcu zostaje podarta). Trochę bluzgów z obu stron.

wyjebana akcja, +10 punktów dla was... heheheh

pojka
Kibic
Na forum od 7366 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 10/10/2010 10:13
jakies wideo z naszym dopingiem bedzie?

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 10/10/2010 11:32
ich oprawa to sektorowka z Myszką miki bez głowy w barwach Falubazu i śledź w barwach Pogoni + worki na smieci/plaszcze przeciw deszczowe w kolorze niebieskim.... bicz

co do dopingu troche za duzo bluzgów no ale widocznie tak mialo byc.frekwencja marna ale dobrze ze chociaz mlyn byl przyzwoity,ich liczba tez szokujaca nie jest-382 osoby na wyjezdzie bardzo bliskim jest wynikiem bardzo slabym,ale to przeciez tylko marny stilon gorzow ;)

Seba.
Kibic
Na forum od 5680 dni

**

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 10/10/2010 12:17

FCWK napisał:  
co było na transach ?

Haslo oprawy Stilonu bylo "koalicje tworzycie bo sie boicie" coś takiego, bo oni to śpiewali przy okazji sektorówki
Nasze transy to byla kontra "Dziewczyny, o koalicji piszecie a z Nami bic sie nie chcecie"

Ostatnio edytowany przez: Seba., 10 października 2010, 12:22 [2 raz(y)]

Seba ZOMOWIEC!
nara
Kibic
Na forum od 7430 dni

**

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 10/10/2010 14:11

Seba. napisał:  

FCWK napisał:  
co było na transach ?

Haslo oprawy Stilonu bylo "koalicje tworzycie bo sie boicie" coś takiego, bo oni to śpiewali przy okazji sektorówki
Nasze transy to byla kontra "Dziewczyny, o koalicji piszecie a z Nami bic sie nie chcecie"

tak się boicie, że koalicję tworzycie ;)

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 10/10/2010 20:13

mefisto1969 napisał:  
cieszymy się że na piekle było tyle osób ale..... jebanych gorzowian było więcej aleja nie ide na ,młyn ze względu na syna ale.... będe i czekam na najbliższy wyjazd czyli"gorzOw:" mam nadzieje że mu pokaże prawdziwy kibicowski świat ii Razem zajebiemy strilon n

nie wiem o co chodzi..szczerze nie zrozumialem tego postu..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
 - 1  - 2  - 3  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005