Jeszcze z rodzinnych ( co ciekawe obok mnie stała ekipa Hemp Gru ) widziałem dość starą chyba flagę Pruszków - Wołomin - Police, była wywieszona w lewym dolnym rogu Żylety.
Flaga to dokładnie WYSZKÓW - WOŁOMIN - POLICE
Wcale nie jest taka stara - flaga miała debiut podczas ostatniego spotkania Chemik Police - Pogoń Szczecin w maju ubiegłego roku, czyli w 10 rocznice kontaktów fanów z w/w miast.
Oczywiście wraz z braćmi z Legii świetnie się bawiliśmy wczoraj na meczu i nie tylko Dzięki chłopaki za gościne! POGOŃ & LEGIA!
dodatkowo +2 osoby z Mirosławca (pozdrawiam) które poznałem na 211 później zrobiłem skok przez płot na Żylete
Z zach-pom była też flaga (L) Szczecinek
A również pozdrawiam Cię kolego
Jak ktoś napisał wyżej, również byłem na początku koło Hemp Gru, ale również nie wytrzymaliśmy i poszliśmy obok żylety
Atmosfera nie do opisania
Pozdrowienia dla chłopaków z L, którzy w MCDonaldzie na dworcu polali co nieco mojej mamuśce do kubeczka
I niech ktoś jeszcze coś próbuje marudzić coś o naszej zgodzie. Legia-Pogoń!
Odp: Mecz charytatywny: Legia Warszawa - FC Den Haag - 26/02/2011 00:44
Przepraszam za zamieszanie ale muszę wyjaśnić. Nie będę opisywał kto i w jakim celu zorganizował mecz bo wszyscy wiemy, natomiast; wcześniej nie miałem możliwości wpisów do Waszego forum, ponieważ była zablokowana rejestracja nowych użytkowników. Kolega Dostojny Kocur na naszym forum, kibiców Legii, "ogłosił" sprzedaż Old School`owych szalików i otworzył rejestrację. Przeglądając ten temat po prostu wróciły wspomnienia a zabawa na tym spotkaniu była przednia i zdobyte owe doświadczenie, że naprawdę możemy wiele zdziałać. Stąd i "moja opinia". Pozdrawiam ... w szczególności kibiców Pogoni u których bywałem (Jagiellońska, Parkowa) w latach 1981 - 1986. Dobre czasy, Pogoń w europejskich pucharach. Powodzenia i wracajcie do Ekstraklasy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.