Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KtoToTaki
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7746 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 15/09/2010 22:12
a gdzie się zapisywałeś i czym jedziesz??

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
ChemikPolice
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 15/09/2010 22:15
Dzisiaj na rogu Karłowicza i Mickiewicza. Opcja autokar+bilet.

GNLS
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 15/09/2010 22:17
Godzina odjazdu autokaru zostanie podana jutro jak tylko od przewoźnika ją uzyskamy
start prawdopodobnie ze stadionu

ChemikPolice
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 15/09/2010 22:19
Dzięki.

GNLS
Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 16/09/2010 10:39
Zbiorka osob zapisanych na autokar, w sobote 18 wrzesnia o godzinie 10.50 przy wejsciu na stadion (ul. Twardowskiego). Bedzie lista obecnosci.
Przypominam o zabraniu barw, przedewszystkim gadzetow Pogoni na ten wyjazd.
O takich oczywistych sprawach jak godne reprezentowanie Dumy Pomorza oraz szanowanie autokaru mam nadzieje ze nie musze przypominac.

PS. Na zbiorce bedzie mozliwosc zakupienia vlepek West Side, 30 sztuk za 5 zl.

[PL: moderacja]

www.sectorshop.net
andrzej3993
Kibic
Na forum od 5410 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 16/09/2010 12:31
Czy jest możliwość zapłaty za autokar do łęcznej w drodze?Jestem z Gryfina i nie mam jak dzisiaj dojechać do Szczecina z powodu braku czasu.Chodzi mi o 3 miejsca.

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 16/09/2010 16:18
tak

rtc
Kibic
Na forum od 5884 dni

**

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 16/09/2010 20:35
mam 2 miejsca w aucie na wyjazd do Lubina jak coś to podbijać na gg najlepiej z prawegobrzegu !

Juggernaut child !
rafczyk
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 02:35
Jedziem :)

Ostatnio edytowany przez: rafczyk, 17 września 2010, 16:42 [2 raz(y)]

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 16:38
Wszystkie osoby ktore jada do Lubina na Zaglebie - Legia a nie zapisaly sie na bilety, maja jeszcze szanse to zrobic, wystarczy wyslac imie, nazwisko oraz nr pesel na maila- [email protected]

W Lubinie sa ciezkie przeprawy z wejsciem, wiec radze skorzystac z dodatkowej szansy i wyslac swoje dane. Bilet- 25 zl.

www.sectorshop.net
A. ZPL
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 21:00
Czego naszych nie wpuścili na mecz?!

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 22:06
Osoby z wolnymi miejscami w autach/busach niech przyjadą na zbiórkę autokaru pod bramą stadionu ( od ulicy Twardowskiego ).
Osoby które nei mają miejsca - co logiczne - niech się też zjawią - może komuś się uda.

W autokarze jest komplet jak by ktoś liczył na cud

Klima
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 22:19
Dokladnie, co z naszymi kibicami ?

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
FL2
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 23:26
nie weszli.. ochorna chyba

C.
Kibic
Na forum od 6247 dni

**

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 23:27
jedno miejsce by sie przydalo ;) jak co to gg 528789

SPR2
Stau!
Kibic
Na forum od 5406 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 23:40

FL2 napisał:  

A skąd masz takie informacje, od tych co tam byli??? Czy na zasadzie domyślania się i próby zgadywania???

Pogoń Szczecin MKS Aż Po Życia Kres!
Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 23:42

C. napisał:  
jedno miejsce by sie przydalo ;) jak co to gg 528789

wpadnij na zbiorke autokaru. Co do Łęcznej nie weszli przez ochrone-nie rozmywajcie tematu Panowie.

www.sectorshop.net
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7570 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 17/09/2010 23:52

Stau! napisał:  

FL2 napisał:  

A skąd masz takie informacje, od tych co tam byli??? Czy na zasadzie domyślania się i próby zgadywania???

eek? ludzie ku**a, będziecie teraz się pytać w każdym temacie co z naszymi??? wiem, że nie każdy mógł pojechać, ale poczekajcie aż wrócą i może zostanie opisane czemu nie weszli.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
obcy
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 18/09/2010 08:47

Czarny napisał:  
Wszystkie osoby ktore jada do Lubina na Zaglebie - Legia a nie zapisaly sie na bilety, maja jeszcze szanse to zrobic, wystarczy wyslac imie, nazwisko oraz nr pesel na maila- [email protected]

W Lubinie sa ciezkie przeprawy z wejsciem, wiec radze skorzystac z dodatkowej szansy i wyslac swoje dane. Bilet- 25 zl.

Jeszcze bilety na mecz do lubina da rade ogarnac????

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: Ps on Tour: setki kilometrów setki Pogoni! Łęczna oraz wspieranie braci z Warszawy !!! - 18/09/2010 08:56

obcy napisał:  

Czarny napisał:  

Jeszcze bilety na mecz do lubina da rade ogarnac????

wyślij dane i jedz - może się uda

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.21 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005