Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
rdr
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6203 dni

**

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 18/08/2010 22:39
Chojenska ekipa juz sie ogarnela i to w dobrej jak na mozliwosci liczbie:)nie wywieram presji na innych FC:),ale ma byc WOJNAAA!!!!!!

FCh'92
hPS
*zablokowany
Na forum od 7401 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 19/08/2010 01:10
brac przyklad z chlopakow!! im szybciej tym lepiej na chuj czekac do ostatniego biletu :) !!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
rtc
Kibic
Na forum od 5877 dni

**

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 19/08/2010 16:10
ile już biletów poszło ?

Juggernaut child !
ŻanMiszelŻar
Kibic
Na forum od 7037 dni

*

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 19/08/2010 16:26

rtc napisał:  
ile już biletów poszło ?

Raczej nikt na ogolnym forum ci takiej informacji nie poda....

Bandzior
Kibic
Na forum od 7223 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 19/08/2010 23:14
No to ja mam inne pytanie jeżeli ktoś nie zdążył się zapisać(praca itd) a chce jechać a nie będzie mu dane być na stadionie i woli nawet postać pod stadionem to od kogo może dowiedziec się godziny odjazdu pociągu ??

M.
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 19/08/2010 23:31
Nie ważne czy ktoś się zapisał czy nie!!!JEDZIEMY WSZYSCY!!!
PS.Podbij do osoby ogarniającej Twoją dzielnice/okolice.Kontakt znajdziesz w dziale Dzielnicowym

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
MKS Pogoń
Kibic
Na forum od 5401 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 20/08/2010 09:51
A wiadomo mniej więcej kiedy bendziemy mieli pociąg w których godzinach bo ta informacja jeszcze się nie pojawiła a wyjazd coraz bliżej

My Fani Pogoni Granatowo Bordowi Za Pogoń Za Mks Pójdziemy Aż Po Życia Kres!
Servant
Kibic
Na forum od 5462 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 20/08/2010 10:17

ŻD napisał:  
A wiadomo mniej więcej kiedy bendziemy mieli pociąg w których godzinach bo ta informacja jeszcze się nie pojawiła a wyjazd coraz bliżej

Niech się pojawi jak najpóźniej . Najlepiej gdyby każdy smsem dostał te info .

PL
Kibic
Na forum od 6960 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 20/08/2010 10:19

Bulin napisał:  

ŻD napisał:  

Niech się pojawi jak najpóźniej . Najlepiej gdyby każdy smsem dostał te info .

Wiadomo.

hPS
*zablokowany
Na forum od 7401 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 20/08/2010 13:40

ŻD napisał:  

kurwa jak idziesz za Pogoń po zycia kres a nie wiesz o ktorej pociag odjeżdza? co z Ciebie za fanatyk? juz tyle razy o tym była mowa a niektorzy dalej swoje, to juz przestalo byc smieszne!!! NA NOWY SĄCZ KURWA WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Piona!
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 20/08/2010 20:19
Standardowo już, temat zostanie odblokowany po powrocie.

Spidi.G
Kibic
Na forum od 5848 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 22/08/2010 12:41
Śmierdzący,brudny i umordowany,ale za to z usmiechem na twarzy wszedłem do domu po tej eskapadzie heheheh,pozdro dla tych co byli.

Albo grubo,albo wcale....
Fiołek
Kibic
Na forum od 5854 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 22/08/2010 22:09
Panowie jak wrażenia po wyjeździe :)

Pogoń Szczecin!!! I wszystko jasne.
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7739 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 23/08/2010 08:24
Co tu dużo pisać. Wyjazd naprawdę bardzo wartościowy.
Tak długa podróż w dobrym gronie to jest to.
Opisywać wyjazdu nie ma co - długo by pisać a kto był ten wie i pewnie nie żałuje.
Z tego miejsca wyróżnienia dla wszystkich którzy nie wymiękli i ruszyli w taką podróż za Pogonią !!!
A było nas ok 150 osób, przegraliśmy 1:2.
Do zobaczenia w Swarzędziu, info niebawem

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7739 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 23/08/2010 14:30

Stary Dziad napisał:  

Kasztaniak napisał:  
Opisywać wyjazdu nie ma co - długo by pisać a kto był ten wie i pewnie nie żałuje.
Z tego miejsca wyróżnienia dla wszystkich którzy nie wymiękli i ruszyli w taką podróż za Pogonią !!!

Panie Kasztaniak proszę nie traktować mojego wpisu jako napinki tylko jako drobne spostrzeżenie. Ja już w swoim życiu najeździłem się za Pogonią m. in. 3 razy byłem w Mielcu więc to już jest poza mną. Natomiast myślę, że powinniście przyciągać na wyjazdy młody narybek również ten z netu. Więc przydałby się moim zdaniem jakiś opis wyjazdu, który by ich zachęcił do jeżdżenia bo tym wpisem zamykacie się we własnym gronie. Pozdrawiam.

Młody narybek - w sumie ten z netu jest przyciągany. A co do opisu z wyjazdu przyszłościowo się pomyśli jak znajdzie się ktoś ciekawie piszący.
Również pozdrawiam

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7215 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 23/08/2010 17:58
setki kilometrow przejechane, noce nieprzespane, mecze przegrane a My dalej swoje!! ,,Jesteśmy zawsze tam...!"
to dla tych co nie byli, dla tych co mówią że nie warto, szkoda czasu i pieniedzy...My bedziemy mieli co wspominać a Wy??..bedziecie wspominac szara nudna rzeczywistosc..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
ŻanMiszelŻar
Kibic
Na forum od 7037 dni

*

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 23/08/2010 18:45
Obrazek jpg wstawiony na forum
Obrazek jpg wstawiony na forum

expectations of promotion
Kibic
Na forum od 5718 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 24/08/2010 20:37

Stary Dziad napisał:  

Kasztaniak napisał:  

Panie Kasztaniak proszę nie traktować mojego wpisu jako napinki tylko jako drobne spostrzeżenie. Ja już w swoim życiu najeździłem się za Pogonią m. in. 3 razy byłem w Mielcu więc to już jest poza mną. Natomiast myślę, że powinniście przyciągać na wyjazdy młody narybek również ten z netu. Więc przydałby się moim zdaniem jakiś opis wyjazdu, który by ich zachęcił do jeżdżenia bo tym wpisem zamykacie się we własnym gronie. Pozdrawiam.

tak jak mowisz w Szczecinie juz tak sie przyjelo ze zamkneli sie we własnym gronie a tych co maja malo wyjazdow osmieszaja lub "okradaja" z zaoszczedzonych np. płynow alkocholowych itp mnie to kiedys trafilo po meczu z Arka i teraz widze ze tez tak jest nadal.. a szkoda bo wyjazdy to naprawde super przezycia i jesli sie jedzie w jednym celu za jedna druzyna to pownno sie traktowac rowno i z szacunkiem ( wkoncu jestesmy braćmi)

RC
Kibic
Na forum od 6581 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 24/08/2010 20:41

fanmks napisał:  
a tych co maja malo wyjazdow osmieszaja lub "okradaja" z zaoszczedzonych np. płynow alkocholowych itp mnie to kiedys trafilo po meczu z Arka i teraz widze ze tez tak jest nadal.. a szkoda bo wyjazdy to naprawde super przezycia i jesli sie jedzie w jednym celu za jedna druzyna to pownno sie traktowac rowno i z szacunkiem ( wkoncu jestesmy braćmi)

Widac że nie jeździsz i gówno wiesz, zanim oskarżysz to sam pojedź i sie przekonaj jak jest.

Bukowe
Spidi.G
Kibic
Na forum od 5848 dni

Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 24/08/2010 21:10

RC napisał:  

fanmks napisał:  
a tych co maja malo wyjazdow osmieszaja lub "okradaja" z zaoszczedzonych np. płynow alkocholowych itp mnie to kiedys trafilo po meczu z Arka i teraz widze ze tez tak jest nadal.. a szkoda bo wyjazdy to naprawde super przezycia i jesli sie jedzie w jednym celu za jedna druzyna to pownno sie traktowac rowno i z szacunkiem ( wkoncu jestesmy braćmi)

Widac że nie jeździsz i gówno wiesz, zanim oskarżysz to sam pojedź i sie przekonaj jak jest.

Własnie! RC dobrze napisał!ja tez mam mało wyjazdów na swoim koncie i jakos nie mam zadnych problemów na wyjazdach,wiec moze problem jest gdzie indziej??

Albo grubo,albo wcale....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005