Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Granatowo - Bordowa Emigracja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bartholomew
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5230 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 29/07/2010 15:25

Kasztaniak napisał:  

bartholomew napisał:  
Dublin, Irlandia.
Wiem, ze kiedys istniala strona - Pogon International '05, jesli dobrze pamietam. Moze udaloby sie ja zreaktywowac, badz tez stworzyc nowa? Ja moge zaoferowac swoja pomoc.
Dajcie znac co o tym sadzicie.

jeżeli miała by służyć czemuś więcej niż zgadywaniu się pojedyńczych osób na piwo to czemu nie.
Ale puki co - patrząć na popularność i efekty tego tematu - strona będzie martwa

Chodzi mi bardziej o to, zeby wszyscy fani z zagranicy mogli wspolnie cos zrobic, a chyba latwiej jesli bedzie jedno miejsce, gdzie mozna probowac nowe pomysly - fakt jest forum - ale majac strone, latwiej to bedzie wypromowac. To jest tylko moja opinia, dlatego czekam na wszelkie - produktywne - komentarze.

joint2us
Kibic
Na forum od 5737 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 29/07/2010 18:36

bartholomew napisał:  

Kasztaniak napisał:  

bartholomew napisał:  
Dublin, Irlandia.
Wiem, ze kiedys istniala strona - Pogon International '05, jesli dobrze pamietam. Moze udaloby sie ja zreaktywowac, badz tez stworzyc nowa? Ja moge zaoferowac swoja pomoc.

jeżeli miała by służyć czemuś więcej niż zgadywaniu się pojedyńczych osób na piwo to czemu nie.
Ale puki co - patrząć na popularność i efekty tego tematu - strona będzie martwa

Chodzi mi bardziej o to, zeby wszyscy fani z zagranicy mogli wspolnie cos zrobic, a chyba latwiej jesli bedzie jedno miejsce, gdzie mozna probowac nowe pomysly - fakt jest forum - ale majac strone, latwiej to bedzie wypromowac. To jest tylko moja opinia, dlatego czekam na wszelkie - produktywne - komentarze.

Panowie spokojnie!!!Wszystko jest do dogrania tylko trzeba chciec!!! Na ta chwile wszyscy pisza za tak,dobry pomysl no to powiedzcie gdzie takie spotkanie zorganizowac,ilu chetnych by sie znalazlo pojechac na wyjazd???Piszcie swoje propozycje jak to widzicie i malymi krokami znajdziemy wspolny kompromis a wygra na tym Pogon!!!

Jestem paprykarzem i jestem z tego dumny!!!!
POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6037 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 29/07/2010 20:20
siema ludzie

Jedzie ktos moze na mecz z UK. Poszukuje transportu do Polski, moge sie dosiasc w Dover. Jak cos walic na gg

Rebeliant1948
Kibic
Na forum od 5234 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 30/07/2010 01:12

joint2us napisał:  

bartholomew napisał:  

Kasztaniak napisał:  

bartholomew napisał:  
Dublin, Irlandia.

Panowie spokojnie!!!Wszystko jest do dogrania tylko trzeba chciec!!! Na ta chwile wszyscy pisza za tak,dobry pomysl no to powiedzcie gdzie takie spotkanie zorganizowac,ilu chetnych by sie znalazlo pojechac na wyjazd???Piszcie swoje propozycje jak to widzicie i malymi krokami znajdziemy wspolny kompromis a wygra na tym Pogon!!!

może mecz w Świnoujściu ogólnie blisko i sprzyja na integracje możemy się ustawić i jechać jako emigranci .........

Łukasz85
Kibic
Na forum od 5236 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 02/08/2010 19:38
Najpierw to wypadaloby sie ogarnac w jak najwiekszej liczbie tu w UK... A pozniej dopiero myslec o wspolnych wyjazdach na POGOŃ

StahuLDN
Kibic
Na forum od 7313 dni

*

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 04/08/2010 00:25

Łukasz85 napisał:  
Najpierw to wypadaloby sie ogarnac w jak najwiekszej liczbie tu w UK... A pozniej dopiero myslec o wspolnych wyjazdach na POGOŃ

Kolego po pierwsze liczy sie jakosc a nie ilosc, a po drugie nic nie integruje tak jak wyjazdy. Pierwsze spotkanie organizacyjne odbedzie sie w najblizsza niedziele w Londynie i ustalimy min. na ktory z wyjazdow w tej rundzie polecimy. Wiecej szczegolow na gg 1852106 Pogon to MY!

Tylko Pogoń!
joint2us
Kibic
Na forum od 5737 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 08/08/2010 10:04

StahuLDN napisał:  

Łukasz85 napisał:  

Kolego po pierwsze liczy sie jakosc a nie ilosc, a po drugie nic nie integruje tak jak wyjazdy. Pierwsze spotkanie organizacyjne odbedzie sie w najblizsza niedziele w Londynie i ustalimy min. na ktory z wyjazdow w tej rundzie polecimy. Wiecej szczegolow na gg 1852106 Pogon to MY!

No to lecim na ten melanz!!!MKS!!!

Jestem paprykarzem i jestem z tego dumny!!!!
Łukasz85
Kibic
Na forum od 5236 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 08/08/2010 13:18
Witam. Stahu jak bys byl przed 16 to napisz mi swoj numer fona. Jestem w robocie ale mozliwe ze mnie ktos zstapi o 17 wiec bym dojechl do Was. Pozdro

Q.
Kibic
Na forum od 5977 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 08/09/2010 21:49
podbijam temat, troche ustygl, ale nadal sie jednoczymy mobilizujemy w europie !

abstrakcja!
DamianMKS
Kibic
Na forum od 5296 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 08/09/2010 23:58
Ktoś z Oslo leci na meczyk z Legią ;)?

"Z mojej duszy, Pogoni nikt nie ruszy"!
Rio
Kibic
Na forum od 5546 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 09/09/2010 11:40
Norwegia, Gjovik. GG w profilu. :)

Spidi.G
Kibic
Na forum od 5682 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 09/09/2010 16:44

DamianMKS napisał:  
Ktoś z Oslo leci na meczyk z Legią ;)?

no to zbieramy ekipe:)),ja takim lataniem z Oslo zaliczyłem ostatnio Łódz i NS,podbije wieczorem na gg i sie zgadamy

Albo grubo,albo wcale....
pojka
Kibic
Na forum od 7193 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 09/09/2010 18:03
Szkocja - Aberdeen i okolice moje gg 24719310

Ostatnio edytowany przez: pojka, 10 września 2010, 07:41 [2 raz(y)]

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
Q.
Kibic
Na forum od 5977 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 09/09/2010 21:41
dawac te funty, korony, dolary, euraki itd na oprawe !!
platnosc tez przez paypal mozliwe!!
[email protected]

abstrakcja!
Spidi.G
Kibic
Na forum od 5682 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 10/09/2010 00:49

BFC napisał:  
dawac te funty, korony, dolary, euraki itd na oprawe !!
platnosc tez przez paypal mozliwe!!
[email protected]

mówisz i masz...w sobote w kebabie koronki lecą do puchy!!

Q.
Kibic
Na forum od 5977 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 28/09/2010 16:50
potrzebuje kontakt ze Sztokholmem/Södertälje

[email protected]

abstrakcja!
spagetti
Kibic
Na forum od 7715 dni

*

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 28/09/2010 19:33
Zglaszam sie Stockholm Haninge:) W czym pomoc?:)

Ok poszedl mejl:)

,,Vi är överallt,,- POGON
Spidi.G
Kibic
Na forum od 5682 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 22/10/2010 18:45
Witam,wybiera sie ktoś z okolic Berlina lub lotniska Schonefeld na mecz Pogoni i ma wolne 1no miejsce?

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7573 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 22/10/2010 19:39
poszukaj kontaktu do użytkownika BFC - jedyna osoba która do głowy mi przychodzi w kwestii pomocy w tej sprawie

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Spidi.G
Kibic
Na forum od 5682 dni

Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 22/10/2010 19:48

Kasztaniak napisał:  
poszukaj kontaktu do użytkownika BFC - jedyna osoba która do głowy mi przychodzi w kwestii pomocy w tej sprawie

ok,postaram się

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005