Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pogoniarz1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5469 dni

Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 27/06/2010 18:11
Ja również chciałem podziękować gniazdowemu , za wspomaganie mnie dopingiem przy bronieniu twarzą ;) "Bramkarz nic sie nie stało , hej bramkarz nic sie nie stało"... ;p

Radek BFC
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 27/06/2010 21:11
Dzieki. Ktos mi na gg numer do niego napisal, ale narazie nie moge sie dodzwonic. Oni dzwonili do mojej matki i probowali po niemiecku cos tlumaczyc, ze telefon w samochodzie znalezli. Tylko, ze moi rodzice w polsce mieszkaja i nie rozumieja nic po niemiecku hehe. Matka dostala strachu i zadzwonila do zony. Zona zadzwonila do mnie (na druga komorke) i mowi "Ty nie jestes Radek" bo glos mialem troche zachrypniety glos do spiewania i krzyczenia...i zaczela o date slubu wypytywac itd hehe :) dobrze, ze pamietalem ;)

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 27/06/2010 23:24
No to niezłe jaja, haha. :D

Również prosiłbym o foty jak można:
[email protected]

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Miś
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 28/06/2010 10:11
Podsumowując sobotnie spotkanie:

Było fajnie, kto chciał to pojadł, popił, pograł w piłeczkę. Troszkę mało nas było jeżeli chodzi o śpiewanie i przez remont gniazda nie zorganizowaliśmy meczu MW vs reszta :D. Dziękuję wszystkim sympatykom Pogoni za przybycie, dziękuję za przybycie FC Berlin, FC Gryfice i FC Stargard Szczeciński (w mniejszym gronie :)), podliczając to z 50 osób się przewinęło koło grilla :). Jednak tydzień czasu to zbyt mało na organizację jak i zachęcenie większej ilości kibiców do takiego spotkania. Szczególne podziękowania dla Restauracji Kuźnia mieszczącej się przy ul. Śląskiej 41 w Szczecinie za użyczenie grilla. Mam nadzieję, że to nie ostatnie takie kibicowskie spotkanie i następnym razem będzie nas 10 razy tyle. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem i do zobaczenia następnym razem.

PS. O dopingu dla Japończyków to nikt nie pamięta ;)

Promocja
Kibic
Na forum od 7030 dni

Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 28/06/2010 12:10
Kolego z Berlina telefon mam ale że gdzieś dzwoniliśmy to nie pamiętam Hehe przy pierwszej okazji telefon dostaniesz z powrotem :) pozdro dla obecnym

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 28/06/2010 13:33
mecz sobotni

abstrakcja!
kuleK
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 28/06/2010 14:05

BFC napisał:  

Meczyk zajebisty , mimo że nie było nas za dużo , to atmosfera była świetna , mam nadzieje że jak będzie organizowane kolejne takie spotkanie pojawi się troche wiecej osób .

@BFC jak możesz , wyślij zdjęcia na [email protected]

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005