Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 11/05/2010 21:17
witam jak by ktos chciałkupic bilety poprzez kupbilet to ja bede miał4 szt do odsprzedania na sektor 27 cena do uzgodnienia,sprzedaje dlatego bo dzis udało mi sie w klubie zamówic bilety,pozdro
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jako szczęśliwy posiadacz karnetu sprawę biletu mam już z głowy ale jeśli ktoś się nie załapał to z tego co widzę są jeszcze w wolnej sprzedaży bilety na miejsca w sektorach 18 i 25 czyli sąsiadujących z naszym łukiem...18 sektor będzie na wprost kamer TV
Pewnie jeden zapełni się w chwile. Bedziecie organizowac kolejny specjal?
Ogolnie tak sobie pomyslalem ,ze warto by bylo wprowadzic koszulki do obrotu,bo napewno pelno wiary pojedzie bez biletow albo na sektory neutralne a musimy jakos wygladac, nie tylko te 5tys. Myslales cos o tym?
No szybko się sprzedały, pikniki . zobaczymy czy sprostają dopingowi. KURWA ŚPIEWAĆ TAM A NIE SZPANOWAĆ ŻE BĘDZIECIE
a ty kurwa za kogo się masz?
skąd wiesz kto kupił bilet?
obrażasz wielu ludzi nie wiedząc o kim piszesz, to że ty nie kupiłeś to co świat sie skończył? ile masz lat że takie bzdury piszesz co?16 ?17? zostań lepiej w domu i obejrzyj w telewizji jak wygląda porządny doping. bo skoro nie potrafisz szanować innych kibiców Pogoni to nie nadajesz sie do tego by mienić się fanem dumy pomorza
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.