WSZYSCY JEDZIEMY DO BYDGOSZCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROWADZIMY DOPING NA ŚWIATOWYM POZIOMIE A PO FINALE WYPIJAMY MORZE WÓDKI I BROWARÓW, PALIMY TONY KRZAKA!!!!PUCHAR JEST NASZ!!!TEN PUCHAR DO NAS NALEŻY!!!
1 - jesli ktos sie orientuje gdzie w Szczecinie/okolicach mozna tanio kupic bialy material na trans promujacy wyjazd na the fajnal - jakas hurtownia, moze lumpeks - to kazde info mile widziane (tutaj na forum lub gg/email ponizej)
2 - do osob z okolicy sklepu ''Rodzynek''/pogranicza Srodmiescia/Pomorzan (Al. Piastow/Powstancow Wlkp./Mieszka I-go/Milczanska itd.) ---> jak ktos ma ochote dolaczyc sie do promowania - dorzucic pare zlotych, ma niepotrzebne biale przescieradlo lub dwa, zdolnosci alpinistyczne , farbe, spray, pedzel, dobry pomysl ... obojetnie co
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 10/05/2010 20:49KIEDY W BYDGOSZCZY ZAGRAMY, TO JADZE ŁOMOT SPRZEDAMY!
KRZYWA GĘBA, ZRZEDŁA MINA, FRANKENSTEINA PRZYPOMINA,
BO NAJLEPSZY DOPING NASZ RYWALOWI KRZYWI TWARZ!
WIWAT POGOŃ WALCZĄCA, WALCZĄCA AŻ DO KOŃCA,
JA ZAWSZE Z TOBĄ, JA CIĘ NIE ZDRADZĘ,
BO GRYF POWIEWA NA MOJEJ FLADZE!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 10/05/2010 22:15
Czegos nie rozumiem, moze ktos mnie olśni. w ostatnim komunikacie z klubu piszą, ze przy zamowieniach na bilety teraz bedzie trzeba wplacic kase. Fajno. A co z tymi którz ysie juz zapisali w zeszłym tygodniu? Płacimy dopiero przy odbiorze? Troche to dziwne;p
Czegos nie rozumiem, moze ktos mnie olśni. w ostatnim komunikacie z klubu piszą, ze przy zamowieniach na bilety teraz bedzie trzeba wplacic kase. Fajno. A co z tymi którz ysie juz zapisali w zeszłym tygodniu? Płacimy dopiero przy odbiorze? Troche to dziwne;p
Karnetowicze którzy zapisali się w ubiegłym tygodniu płacą przy odbiorze
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 10/05/2010 23:28Więc nie pękaj drogi ziomie,
Bo to klub jest na poziomie,
Wygrać przecież z każdym może,
Doping nasz mu dopomoże.
Więc dajmy czadu Portowcy,
Ręce w górę szalikowcy,
I tylko zwycięstwo,
i na trybunach szaleństwo...
Dumo Pomorza z Tobą wciąż trwamy,
czy wygrywamy, czy przegrywamy
Drużyno ma - Ciebie kochamy
I nigdy Ciebie nie opuszczamy!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.