Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8705 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 15:31

Muzzy napisał:  
Proszę kogoś o potwierdzenie, że inna osoba będzie mogła kupić mi bilet podając mój nr PESEL i pokazując skan mojego dowodu. Będę próbował przylecieć na ten mecz z Barcelony, ale przed rezerwacją lotu muszę mieć pewność wejścia na stadion (nie chcę siedzieć na sektorze neutralnym). Z góry dzięki.

z tego co mi wiadomo to tak, nie bedzie problemu z rezerwacja biletu przez skan dowodu

ale chyba odbior musi byc osobisty juz

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 15:58

Junior napisał:  

Muzzy napisał:  
Proszę kogoś o potwierdzenie, że inna osoba będzie mogła kupić mi bilet podając mój nr PESEL i pokazując skan mojego dowodu. Będę próbował przylecieć na ten mecz z Barcelony, ale przed rezerwacją lotu muszę mieć pewność wejścia na stadion (nie chcę siedzieć na sektorze neutralnym). Z góry dzięki.

z tego co mi wiadomo to tak, nie bedzie problemu z rezerwacja biletu przez skan dowodu

no bez jaj z tym odbiorem osobistym.. wiele osób jest poza Szczecinem a nawet jak widać i poza krajem więc dobrze by było coś z tym zrobić, żeby upoważnione osoby mogły taki bilet odebrać i dostarczyć do Bydgoszczy

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 16:21

Animal. napisał:  

Junior napisał:  

Muzzy napisał:  

no bez jaj z tym odbiorem osobistym.. wiele osób jest poza Szczecinem a nawet jak widać i poza krajem więc dobrze by było coś z tym zrobić, żeby upoważnione osoby mogły taki bilet odebrać i dostarczyć do Bydgoszczy

nie wiem, wiem tylko ze rezerwowac na skan na pewno mozna, odnosnie odbioru niech sie wypowie ktos z SKPS

BULBO12
Kibic
Na forum od 5763 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 16:45

Junior napisał:  

Animal. napisał:  

Junior napisał:  

Muzzy napisał:  

nie wiem, wiem tylko ze rezerwowac na skan na pewno mozna, odnosnie odbioru niech sie wypowie ktos z SKPS

jak zarezerwujesz to napewno jakiś papier dostaniesz,a znim bez problemu bilet odbierzesz,a może będzie tak że przy zapisywaniu już będą bilety

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6707 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 16:52

BULBO12 napisał:  
jak zarezerwujesz to napewno jakiś papier dostaniesz,a znim bez problemu bilet odbierzesz,a może będzie tak że przy zapisywaniu już będą bilety

Mylisz się, przy rezerwowaniu biletu żadnego 'papieru' nie dostajesz ;)

BULBO12
Kibic
Na forum od 5763 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 17:13

Misiek. napisał:  

BULBO12 napisał:  

skąd wiesz przecież nie ma jeszcze rezerwacji,jedynie karnetowicze,a karnetowicz nie może dla kogoś innego brać,przecieżjak zapłacisz za bilet to musisz dostać jakieś potwierdzenie

Fantomas
Kibic
Na forum od 5762 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 17:54
Mam pytanie
Odnośnie tego że moge dać legitymacje i pesel swój na kartce jak niemam dowodu
Koleś tak dawał i mówił że normalnie brali

PPS
Kibic
Na forum od 5675 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 17:55
Nie dostawalismy nic BILBO12, a co do sprawy kupna biletu, mysle ze zadnego problemu nie bedzie ze skanem dowodu, przeciez tak samo jak kupujesz bilet dla kogos na wyjazd wystarczy podac imie, nazwisko oraz pesel, ale tak jak Junior napisal niech sie wypowie ktos z SKPS :)

http://www.pucharjestnasz.pl/
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 18:45

BULBO12 napisał:  

Misiek. napisał:  

BULBO12 napisał:  

skąd wiesz przecież nie ma jeszcze rezerwacji,jedynie karnetowicze,a karnetowicz nie może dla kogoś innego brać,przecieżjak zapłacisz za bilet to musisz dostać jakieś potwierdzenie

jak dotychczas to karnetowicze z tego co wiem zapisuja sie nic nie placac

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
k u b i
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 20:42
moja prośba do wszystkich którzy mogą cokolwiek w tej kwestii zrobić...
piszecie nie róbmy sobie pod górkę więc jeśli możecie to zróbcie tak by ci którzy mają problem z dotarciem w tej chwili po to by się zapisać a później by odebrać bilet mogli to zrobić w dogodny również dla siebie sposób
do wszystkich : pomagajmy sobie sami aby pokazać całej Polsce że w Szczecinie jest najlepszy klub który ma najlepszych kibiców. nie biadolcie że tu jest źle tam jest źle. jeśli macie chwilę to zapytajcie się jak możecie pomóc. ja osobiście oferuję swoją pomoc jak tylko będę potrafił. ten finał jest dla nas niesamowicie ważny.zachowajmy się jak na najlepszych kibiców przystało.

PUCHAR JEST NASZ

WIERNI NA ZAWSZE
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7524 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 21:40
Czy grupy powyżej 10 osób które wyślą listę na maila stowarzyszenia, będą miały możliwość odbioru biletów przed otwartą sprzedażą?

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Fantomas
Kibic
Na forum od 5762 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 21:43
Ja tam staram się dostać bilet na pkp i jazda z elita ! :D

Piona!
Kibic
Na forum od 7199 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 22:16

Niebuszewiak napisał:  
Czy grupy powyżej 10 osób które wyślą listę na maila stowarzyszenia, będą miały możliwość odbioru biletów przed otwartą sprzedażą?

Przed to może i nie, ale będziesz miał pewność, że bez najmniejszych problemów ten bilet dostaniesz.

Spidi.G
Kibic
Na forum od 5855 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 22:54
witam,a ja mam pytanie zwiazane z biletami ze strony kupbilet.pl czy jak bede miał zakupiony bilet z tej strony oczywiscie na inny sektor niz nasz,to czy beda jakies problemy aby wejsc na nasz sektor,oraz gdzie bedzie mozna dostac wtedy koszulke,a pytam sie dlatego bo mieszkam w Oslo i zabardzo nie mam jak zamówic wczesniej bilet a do Polski przylece dopiero dzien przed meczem,pozdrawiam

Albo grubo,albo wcale....
RC
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 22:58

lukasz2300 napisał:  
witam,a ja mam pytanie zwiazane z biletami ze strony kupbilet.pl czy jak bede miał zakupiony bilet z tej strony oczywiscie na inny sektor niz nasz,to czy beda jakies problemy aby wejsc na nasz sektor,oraz gdzie bedzie mozna dostac wtedy koszulke,a pytam sie dlatego bo mieszkam w Oslo i zabardzo nie mam jak zamówic wczesniej bilet a do Polski przylece dopiero dzien przed meczem,pozdrawiam

Jak kupisz tam bilet nie wejdziesz na nasz sektor.

Bukowe
Spidi.G
Kibic
Na forum od 5855 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 23:03
dzieki za szybką odp.. bo wsumie miałem zamiar tam zakupic,ale dobrze ze tego nie zrobilem,wiec musze kogos znajomego posłac z moim dowodem jak beda juz w klubie sprzedawac,pozdro
POGON!!!!!!!!!!!

Albo grubo,albo wcale....
Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 09/05/2010 23:05
Jakis czas temu ze strony zety:
  Cytat:  
Obecnie montowany jest system elektronicznej identyfikacji biletów, co wykluczy możliwość wchodzenia kilku osób na jedną wejściówkę

także jak mniemam system funkcjonuje już i to wykluczy równiez wejście na sektory Pogoni z biletami z innych czesci stadionu

i jeszcze jedno:

Cytat:  
Tego typu systemy sprzedaży i elektronicznej kontroli biletów, dodatkowo powiązane z identyfikacją wideo osób wchodzących na stadion, wdraża np. firma Sportdata z Gdańska. Jej rozwiązanie działa m.in. na stadionie Wisły Kraków, Zawiszy Bydgoszcz i Lechii Gdańsk. System obsługuje wszystkie typy biletów: z kodem paskowym, kreskowym, z chipem. Gdy kibic chce wejść na stadion, wkłada bilet do urządzenia sprawdzającego wbudowanego w bramkę kołowrotową. Dane z biletu są sczytywane i do systemu wędruje zapytanie, czy właściciel biletu nie jest objęty zakazem stadionowym i czy sam bilet jest ważny. Dopiero gdy system zezwoli, bramka przepuści kibica i zarejestruje moment wejścia. Jednocześnie kamery usytuowane przy bramkach rejestrują wizerunek kibica i jednoznacznie wiążą tę klatkę wideo z danymi personalnymi posiadacza biletu lub – w przypadku biletu anonimowego – z jego numerem seryjnym.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 09:06
pociagiem sie szybciej jedzie niz autokarem /?

ManU
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 10:35
http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f96&f13=f15&f106=pn0095&

wiadomo kiedy bedzie decyzja o przyznaniu nam dodatkowej puli biletow?
jak tak patrze na uklad stadionu to wydawalo sie ze oczywiste jest ze Pogon dostanie jeden luk, a Jaga drugi. Ale na kup bilet niedostepne obok lukow i vipow sa jeszcze sektory 1-4 oraz 12-15. To sa te sektory o ktore walczymy? rozumiem ze oznaczaloby nasze nominalne miejsca na luku to sektory 6-11?

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 10:43

ManU napisał:  
http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f96&f13=f15&f106=pn0095&

wiadomo kiedy bedzie decyzja o przyznaniu nam dodatkowej puli biletow?
jak tak patrze na uklad stadionu to wydawalo sie ze oczywiste jest ze Pogon dostanie jeden luk, a Jaga drugi. Ale na kup bilet niedostepne obok lukow i vipow sa jeszcze sektory 1-4 oraz 12-15. To sa te sektory o ktore walczymy? rozumiem ze oznaczaloby nasze nominalne miejsca na luku to sektory 6-11?

Znając PZPN to zamiast przyznac nam sektory od 1 do 15 to przyzna jak mówisz 6-11 i zrobi bufory z reszty...

Liberta' Per Gli Ultras
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005