Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka Gdynia - Pogoń 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
szczecin_77
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7299 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 18:08
Decyzja o tym,że pojedziemy z naszą Pogonką do Gdyni zapadła w sobotę około godziny 2:30 w nocy w jednym ze świnoujśkich barów.:) Ze Świnoujścia wyjechaliśmy pociągiem punktualnie o 6 rano.W Szczecinie zameldowaliśmy się około 8:30 i udaliśmy się w kierunku najbliższego postoju piwnego , który mieścił się niedaleko dworca PKS przy FONTANNACH.Tam powitało nas grono z Sandałem w roli głównej.Po szybkim spożyciu bronka udaliśmy się w celu nabycia biletów na wyjazd.Na kładce dworcowej miał miejsce jakże idiotyczny casting z użyciem milicyjnej kamerki.Wyjazd zaplanowano na 10:15 ale wyjechaliśmy kilkanaście minut później.Od początku zastanawialiśmy się jak będzie przebiegać nasza podróż.Jak się okazało komitetów powitalnych nie było aż do samej Gdyni.Atmosfera w pociągu senna z wyjątkiem kilku śpiewających.Po wysiadce z pociągu 3 autokarami pod eskortą kasków pojechaliśmy na stadion.Oczywiście na wejściu zaserwowano nam rewizję,która trwała około 40 minut.W międzyczasie mieliśmy okazję poznać niewątpliwego- jak się później okaże - bohatera wyjazdu - Siwego buhaha.
Nasza ekipa na sektorze liczyła 250-270 osób.Od początku trwała wymiana epitetów z obu stron i całkiem dobry doping.Sandał jak zwykle dwoił się i troił rycząc w megafon i bijąc w bęben.W pierwszej połowie gra naszego zespołu wyglądała bardzo przeciętnie.Po przestrzelonym karnym wiara w dobry wynik jednak nadal pozostała.Końcówka I połowy to prezentacja naszej sektorówki i średni doping.W drugiej odsłonie gramy cały czas słabo skupiając się wyłącznie na obronie.Z każdą minutą nasi piłkarze grali coraz słabiej a sędzia Małek pokazywał na co stać szanowny PZPN kręcąc Pogoń niemiłosiernie.Czerwona kartka dla Lilo,szaleńczy i całe szczęcie nieskuteczny atak Arkowców zamiast nas podłamać wyzwolił w nas ogromną siłę,której efektem obok ultrasowania był bardzo głośny,zagłuszający cały stadion doping.Ostatnie minuty i w końcu upragniony koniec !!! Podziękowania od wszystkich kiboli dla piłkarzy za wysiłek i cenny remis.Wynik był dla Arki porażką, która poważnie przybliżyła widmo spadku.Wiedzieli o tym fani Arki,którzy zaraz po gwizdku wbiegli na boisko chcąc wyładować agresję na naszym sektorze.Interwencja policji ostudziła napinaczy choć próbowali jeszcze jednego ataku od strony niskiej trybuny.Tam ponownie zostali powstrzymani przez stadionową ochronę. kiboli dla piłkarzy za wysiłek .Na koniec bardzo miły moment.Olo podbiega do naszego sektora i omijając siatkę odgradzającą go od murawy boiska odbiera szalik Pogonki dziękując nam za pamięć i szacunek oraz naszą obecność.BRAWO !! Parę chwil później wspomniany wcześniej i kilkakrotnie wywoływany przez kibiców Siwy zawitał w końcu do naszego sektora i po paru minutach wyszliśmy kładką na stojące przed stadionem autobusy.Po dojeździe na stację okazało się,że część kiboli nie ma miejsca bo zajęła je palantownia.Na szczęście problem został szybko ogarnięty i wszyscy siedzieli.Podróż powrotna spokojna za wyjątkiem jednego incydentu z szybką,którą na pożegnanie wybili Szparkowcy.Do Szczecina wjechaliśmy około 2:40 w nocy.Jeszcze tylko wizyta w Makkwaku na Bramie Portowej,krótka kima w poczekalni na dworcu,dojazd do Dąbia i przesiadka do innego składu ze względu na awarię pociągu,spicie kilku Bosmanków,pożegnanie Goleniowa i o 7:50 byliśmy w Świnoujściu.Ot cała wyprawa na Gdynię. Pozdrawiam serdecznie.FANI Z WYSP.

Świnoujście zawsze z Pogonką
Rosa
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 18:40
Dzisiaj o 20:25 powtórka meczu Arka - Pogoń w canale+

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Yanek
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 18:55

Rosa napisał:  

kasetka w wideo juz nastawiona :D

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7901 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 19:27

Yanek napisał:  

Rosa napisał:  

gdyby ktos mial karte TV i zgrywal mecz na kompa to bylbym zainteresowany plytka.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Yanek
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 19:41

Luk2 napisał:  

Yanek napisał:  

Rosa napisał:  

gdyby ktos mial karte TV i zgrywal mecz na kompa to bylbym zainteresowany plytka.

Niestety jesli chodzi o mnie to nie jestem posiadaczem odpowiedniego sprzetu do tego rodzaju operacji...

Rosa
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 22:33
w TV pokazane były tylko 2 oprawy nasze , doping dobrze słyszalny szczególnie od 60 minuty bo wtedy to Arka już wogóle nie prowadziła dopingu .

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Buko
Kibic
Na forum od 7073 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 22:41
moze ktos zapoda jakims filmikiem z tego wyjazdu ?

Cypek
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 22:42
Ja sie ciesze, ze Jawny dostał w pizde, należało sie kurwie. W koncu to m.in. przez niego przegralismy z Fylkirem...

cofe_shop
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 22:49
jutro postaram sie wrzucic filmiki niestety tylko z telefonu

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Boberek
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 00:31

Cypek napisał:  
Ja sie ciesze, ze Jawny dostał w pizde, należało sie kurwie. W koncu to m.in. przez niego przegralismy z Fylkirem...

stary co ty bierzesz ze masz takie fazy :D

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7276 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 00:40
ehh przypomnialo mi sie, a nie znauwazylem zeby ktos pisal... obok siwego (w zasadzie to troche nizej:P) gigantem z wyjazdu byl jakis kompletnie napruty typ na stacji w słupsku w drodze powrotnej, ktory najpierw nas wyzywal, potem z psami polemizowal, ale pozniej bylo lepiej... chyba go sumienie ruszylo ze nam nawrzucal i powiedzial zebysmy uwazali bo z gdyni wracaja "kibole z polonii..tej ...ze Szczecina'' ! i to podobno straszne chamy mialy byc i w ogole, ale my sie nie balismy....w koncu wracalismy z przysiegi kolegi z wojska;)!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Slim
Kibic
Na forum od 8264 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 01:15

TeHaCe napisał:  
ehh przypomnialo mi sie, a nie znauwazylem zeby ktos pisal... obok siwego (w zasadzie to troche nizej:P) gigantem z wyjazdu byl jakis kompletnie napruty typ na stacji w słupsku w drodze powrotnej, ktory najpierw nas wyzywal, potem z psami polemizowal, ale pozniej bylo lepiej... chyba go sumienie ruszylo ze nam nawrzucal i powiedzial zebysmy uwazali bo z gdyni wracaja "kibole z polonii..tej ...ze Szczecina'' ! i to podobno straszne chamy mialy byc i w ogole, ale my sie nie balismy....w koncu wracalismy z przysiegi kolegi z wojska;)!

O dobrze go pamietam :D ten ziomus w ogole nie ogranial :D a w drodze do Gdyni do pociagu tez wskoczyl jakis ziomus chyba tez zdeczka wciety :) Najlepszy byl dialog pomiedzy nim a psem:
P: Skad pan jest?
Z: Czy to wazne?
P: Tak
Z: Z Trojmiasta
Pozniej juz go wyrzucili z pociagu i nie wiadomo co sie z nim stalo

tarpan
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 09:17
No nikt tu nie wspomina o innym zabawnym kolesiu który po całym zamieszaniu gdy Arka wbiegła na boisko, podszedł do naszego sektora pokazał że ma koszulke Arki i zaczą sobie gadać,jakiś dziwny był, mówił ze z ochrony, niezła polewka była jak opowiadał swoje fazy. No ale na końcu jak wyskoczył już przebrany w cywilne ciuchy krzycząc "kocham was chłopaki" to już mnie rozbawiło kompletnie.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
AlterB
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 09:44

tarpan napisał:  
No nikt tu nie wspomina o innym zabawnym kolesiu który po całym zamieszaniu gdy Arka wbiegła na boisko, podszedł do naszego sektora pokazał że ma koszulke Arki i zaczą sobie gadać,jakiś dziwny był, mówił ze z ochrony, niezła polewka była jak opowiadał swoje fazy. No ale na końcu jak wyskoczył już przebrany w cywilne ciuchy krzycząc "kocham was chłopaki" to już mnie rozbawiło kompletnie.

przeciez to był Ziomunio, nie poznaliscie?? :D:D

MKSfazi
Kibic
Na forum od 7644 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 11:35
Kibice Pogoni po raz kolejny zostali wyróżnieni w klasyfikacji „Orange Fair Play”.
Chociaż „Stadionem Kolejki” wybrano obiekt Cracovii, organizatorzy akcji w miłych słowach wypowiedzieli się na temat tego, co zaprezentowali w Gdyni szczecinianie.
- Na duże brawa zasłużyli fani Pogoni i Arki, którzy nie dostroili się do poziomu meczu swoich drużyn i zaprezentowali kilka pięknych opraw. Kibicom Pogoni należą się za to tym większe słowa uznania, gdyż swoje efektowne oprawy stworzyli na wyjeździe, co z oczywistych powodów jest o wiele trudniejsze niż w przypadku robienia opraw na własnym obiekcie. Na trybunach mimo oczywistej przewagi liczebnej gospodarzy głośno i żywiołowo dopingowali "portowców", momentami nawet przekrzykując fanów Arki. Oprócz głośnego dopingu goście zaprezentowali kilka niezwykle widowiskowych prezentacji, do których wykorzystali m.in. szaliki, szarfy, chorągiewki, flagę sektorową i duże sztandary na kijach.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7349 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 14:04

Power napisał:  

Uspokuj się, mam internet i wiem co się dzieje na wyjazdach.

ooooo..........no wiesz az nie wiem co powiedziec...super,a moze sobie organizujesz virtualne wyjazdy Pokemonie??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7586 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 14:39

Ekipant napisał:  

Power napisał:  

Uspokuj się, mam internet i wiem co się dzieje na wyjazdach.

ooooo..........no wiesz az nie wiem co powiedziec...super,a moze sobie organizujesz virtualne wyjazdy Pokemonie??

Temat już skończony, a Ty nadal swoje? Napisałem, że się pomyliłem z tym wpisem (chodziło mi o wyjazdy do Gdyni), bo trudno nie przeczytać i dowiedzieć się w necie co działo się na takim meczu..

Szczecińska albo żadna!
Cypek
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 18:57

Boberek napisał:  

Cypek napisał:  

No co, nie należało mu sie?

Święty
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 19:08

Cypek napisał:  

Boberek napisał:  

Cypek napisał:  

No co, nie należało mu sie?

Spokojnie już wszystko dobrze....już nie bój się więcej i idź z powrotem spać.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 09/05/2006 19:22
NA Oficjalce pelna FOTOrelacja z wyjazdu do Gdyni:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758215451 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005