Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
AS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7633 dni

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 17:40

Bzyku napisał:  
heh po pierwsze to Ptaka raczej nie stać na Kasperczaka - musiałby płacić mu więcej, niż ten ma w Wiśle - bo za mniejszą kasę to Henio nie będzie się ruszał z cieplutkiej posadki bezrobotnego za 20 tys euro miesięcznie.

Po drugie Kasperczak nie jest głupi i by się tu nie pchał - po pierwsze Prezes, który nie daje 100% swobody trenerowi, po drugie Kasperczak nie miał by tu możliwości realizowania własnej wizji zespołu, a tej narzuconej przez Ptaka. Na to by się nigdy nie zgodził.

Trafiłeś w sedno speawy, żaden szanujący się trener nie przyjedzie do Szczecina. A, z Sorrano zrobią lekarza lub kierownika zespołu, ważne żeby mógł siadać na ławce rezerwowych, to on będzie odpowiadał za wynik.

POGOŃ SZCZECIN
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 17:43

rico napisał:  
hm... 90minut.pl nic jeszcze na ten temat nie napisało... cenie ich za to że nie podają głupot, a jak podają to na zasadzie wg. kogoś ... hm może to zwykła kaczka...

rico jeśli śledzisz źródła 90minut.pl to możesz się niczego nie spodziewać
jeśli już coś napiszą to będzie to PAP, oficjalka, Gazeta Wyborcza, Głos bardzo rzadko, czasem v.pl
wiec jeśli dziś ofi nic nie napisała oznacza, że wieczorem Wyborcza rozwiąże ten wątek lub jutro Głos

--
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 17:48

Cobra_S napisał:  

rico napisał:  
hm... 90minut.pl nic jeszcze na ten temat nie napisało... cenie ich za to że nie podają głupot, a jak podają to na zasadzie wg. kogoś ... hm może to zwykła kaczka...

jeśli już coś napiszą to będzie to PAP, oficjalka, Gazeta Wyborcza, Głos bardzo rzadko, czasem v.pl
wiec jeśli dziś ofi nic nie napisała oznacza, że wieczorem Wyborcza rozwiąże ten wątek lub jutro Głos

wydaje mi sie, że moga tylko potwierdzic ten fakt...napisaly o tym 3 gazety: PS, GW, GS; wszystkie pisza o zwolnieniu(!) Serrao, a nie tylko o tym, ze nie ma licencji...watpie, aby wszystkie te 3 gazety nagle sie pomylily

Zen
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 17:54
w Teleekspresie mówili dzis że Serrao wyleciał do Brazyli i tenerem Pogoni jest Panik.

rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 18:26

Cobra_S napisał:  

rico napisał:  

zgadza się, ale widać temat nie jest taki oczywisty skoro jeszcze sie na tego newsa nie rzucili... a gazety to różne rzeczy piszą...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 18:28

Zen napisał:  
w Teleekspresie mówili dzis że Serrao wyleciał do Brazyli i tenerem Pogoni jest Panik.

ciekawe co na to pilkarze, widac Ptak z Serrao chyba sie pozarli niezle,ten sie wkurzyl i wylecial...zeby tylko tym brazylijczykom nie zachcialo sie jakichs protestow i wstawiania sie za trenerem,zreszta na meczu to wyczujemy:) jak beda olewac to odpowiednich sie ich potratkuje:)

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 18:34
a corka zostala ?:)

heeheheheh

muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 18:45

Zen napisał:  

Jesli tak jest to raczej nie napawa optymistycznie. Pilkarze beda musieli grac Panik(e) choc to nie pasuje do ich predyspozycji i temperamentu nie mowiac juz o tym ze ngdy tak nie grali. Kolejna kwestia to bariera jezykowa. Pewnie pilkarze sami wywiesza napis: Trenerze Paniku zmien taktiku....

JuN napisał:  
a corka zostala ?

:D

Wszystko sie pewnie okaze jutro na treningu.

Kto nie pije ten donosi....
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 18:51

muniek napisał:  

a o ktorej ten trening?

POGOŃ SZCZECIN!
Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 19:09

Bart1987 napisał:  

muniek napisał:  

a o ktorej ten trening?

Jutro i w piątek o 18.

barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 19:11

Macias napisał:  

Bart1987 napisał:  

muniek napisał:  

a o ktorej ten trening?

Jutro i w piątek o 18.

dziekówka :]

POGOŃ SZCZECIN!
Zen
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 19:50
no już wszystko jasne Serrao odchodzi Panik 1 trener.ciemność widze......... :(znowu nudna gra,i murowanie bramki.a Serrao napewno preferował gre ofensywną i radosną.zobaczymy,ale wątpię...

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 20:34

Zen napisał:  
no już wszystko jasne Serrao odchodzi Panik 1 trener.ciemność widze......... :(znowu nudna gra,i murowanie bramki.a Serrao napewno preferował gre ofensywną i radosną.zobaczymy,ale wątpię...

wlasnie nie! nie zabardzo moge sie z tym zgodzic...gdybysmy mieli w druzynie samych polakow to owszem byloby murowanie bramki i moze cos sie uda strzelic,ale z brazylijczykami tak nie jest,swoja droga sprytny ruch Ptaka,oni maja inna mentalnosc dla nich sie liczy tylko atakowac i atakowac strzelac jak najwiecej bramek jak najwiecej sie pokazac,za Serrao czasami konczyloby sie to katastrofa bo nadziewalibysmy sie na kontry i szybko tracili bramki,Panik(tak mysle) zacznie ustawiac zespol od obrony i kaze im bronic i robic wszystko zeby nie stracic bramki ale oni i tak beda atakowac bo inaczej nie umieja:) taka ich mentalnosc,nie umieja bronic a beda musieli ale czasami zaplonie jakas iskierka i beda chceili zaatakowac,dlatego moze byc bardzo ciekawie. Obawiam sie jedynie tego czy beda go sluchac....jak wiadomo ``stara`` Pogoń miala Panika gleboko w dupie i niektorzy grali przeciwko niemu,teraz ta nagla zmiana trenera, klopoty z porozumieniem,niedlugo pewnie obrazanie sie niektorych za zbyt czeste siedzenie na lawce i ogolnie ciekawe czy Panika obdarza takim szacunkiem jak Serrao jezeli tak, to beda go sluchac i grac jak nalezy,jezeli nie to bedziemy mieli powtorke z zeszlej rundy,kompletny brak zaangazowania,brak ambicji,brak woli walki, Kazmierczak leń juz niebedzie musial sie wysilac na treningach i nie bedzie marudzic bo miejsce w 1 skladzie ma pewne( tak sadze). Ciekaw jestem jak teraz wyglada atmosfera w druzynie,Serrao byl pewnie jednym z mediatorow w sprawie pozyskania nowych graczy i mial ogromny udzial przy ich zakupie a teraz? jak to bedzie wygladac?Czy Panika beda szanowac i sluchac?.....za duzo pytan na jeden wieczor:)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 21:01
Znowu zamieszanie z trenerami... Ptak sie nigdy nie nauczy, cyrki nikomu jeszcze na dobre nie wyszly. Po tym jak po ktoryms meczu o Paniku powiedzialem "niech odejdzie i nigdy nie wraca" kumpel mi odpowiedzial: "niemozliwe, on zawsze bedzie wracal".

Dlaczego Serrao odszedl? Przeciez Panik mogl byc figurantem i od poczatku tak zakladano (po to przeciez zostal). Wydaje mi sie ze milosc Ptaka do brazyliskiej pilki konczy sie na zawodnikach. Jesli chodzi o szkoleniowcow to milosc ta zostaje w Europie, pewnie nie podobala mu sie gra 3 w obronie (zreszta to pewnie on wymagal gry 4 o czym moze swiadczyc taktyka na niektore sparingi i... wyniki). No coz, nie jestem optymista, z Serrao jeszcze to jakos moglo wygladac. Z Panikiem to bedzie tragedia, ten czlowiek przez 2 lata swojej pracy nie potrafil nic wywalczyc z pilkarzami polskimi to co dopiero bedzie z tymi ktorych bedzie uczyl taktyki i podstaw gry w strefie?! Ciemnosc widze... :/

Obrazek gif wstawiony na forum
crls
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 21:06

Randall McMurphy napisał:  

Zen napisał:  

ciekawe co na to pilkarze, widac Ptak z Serrao chyba sie pozarli niezle,ten sie wkurzyl i wylecial...zeby tylko tym brazylijczykom nie zachcialo sie jakichs protestow i wstawiania sie za trenerem,zreszta na meczu to wyczujemy:) jak beda olewac to odpowiednich sie ich potratkuje:)

ja powiedzialem to samo 2 strony wczesniej, to mowiles: skad, no co ty, przeciez to profesjonalisci:D

Ostatnio edytowany przez: crls, 8 marca 2006, 21:36 [1 raz(y)]

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 21:52

crls napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

Zen napisał:  

ja powiedzialem to samo 2 strony wczesniej, to mowiles: skad, no co ty, przeciez to profesjonalisci:D

hehe dobrze ze poprawiles bo niewiedzialem o co chodzi....chodzi mi o to ze Serrao w jakims stopniu szanowali bo go znali wiedza co osiagna w brazylijskiej pilce a Panika? roznie z tym bywa i nie powiedzialem ze to sa profesjonalisci:) w zasadzie nie powinni sie tym przejmowac kto ich trenuje,bo i tak wiekszosc mysli o karierze na zachodzie. A co do protestu...niechodzilo mi o to czy beda protestowac w sprawie Serrao ze nie jest trenerem Pogoni tylko to jak zespol bedzie prowadzic Panik,czeste siedzeni an rezerwie czy zła taktyka itp. zreszta o czym my tu gadamy poczekajmy do treningow i pierwszego meczu i sie wszystko okaze:)

mlotecze
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 22:34
A ja jestem ciekawy o co tak naprade poszlo, bo nie wierze ze o licencje albo o wyniki sparingow w Europie... Nie ma takiej opcji.

zyh nr 7
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 23:00
Poprostu Serrao nie jest typem trenera z posluchem, nie daje sobie narzucac kto ma grac a kto nie, co maja robic zawodnicy i kiedy. Panik jest poprostu takim "psiakiem" Ptaka ktory 3 razy juz go zwalnial i zatrudnial. Przypomina mi sie jak w piotrcovi Ptak wywalil kiedys Smude po jednym meczu po pretekstem wysokiej porazki a tak naprawde to wiadomo ze Smuda nie pozwolil sobie aby sklad za niego ukladal menago Dawid. szkoda Serrao bo chyba mial lepsze podejscie do rzeszy brazylijczykow niz "pan remis".
pozdro do zobaczenia w sobote o 18.na Twardowskiego.

W Szczecinie jest klub ktory stworzyl Bog !!
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 23:09

mlotecze napisał:  
A ja jestem ciekawy o co tak naprade poszlo, bo nie wierze ze o licencje albo o wyniki sparingow w Europie... Nie ma takiej opcji.

Ja myślę, że w tej sprawie nie ma "drugiego dna" - poszło właśnie o europejskie sparringi, nie tyle o ich wyniki, co o grę. Być może graliśmy zbyt beztrosko w obronie (trudno mi sobie inaczej wytłumaczyć utratę trzech goli ze Śląskiem i czterech z amatorami H96). Zresztą bardzo dobry komentarz Lisowskiego wisi sobie na głównej, sądzę że dziennikarz Wyborczej trafił w samo sedno.
Jeżeli rzeczywiście problemem były wariackie pomysły taktyczne Serrao, to dobrze że już go tu nie ma. Z drugiej jednak strony rację ma Jay-J - nie mam zielonego pojęcia, jakim cudem Panik miałby wprowadzić swój ulubiony pomysł na grę w sytuacji, gdy runda trwa dwa miesiące, a na dokładkę mamy potężną barierę językową. Zapewne skończy się więc na niewielkich korektach. Przynajmniej taką mam nadzieję...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 23:33
Miałem duże wątpliwości co do trójki... bo o ile trzech w ataku to dobry pomysl to trzech w obronie już chyba nie... hm ale juz wolę 3 w obronie niż 7 i tego się obawiam... oby było tak jak mówił ktoś wczesniej że napastnicy i skrzydłowi nie wytrzymają biegając wciąż w lini środkowej...i będą ciągnąc do przodu...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462381 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005