Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bramki Pogoni w internecie ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fan57
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 16:57
uważam że lepiej było by zrobić troszkę dłuższą relację lepszej jakości,
niż cały mecz jakości takiej jak dotychczasowy, ale to jest tylko moja sugestia

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 17:20
Mi sie tez ta kopia nie podobala ale niejestem wybredny :P
Ale jak jest okazja to wolalbym skrot meczu cos na zasadzie tego ktory jest dostepny (oczywiscie w lepszej jakosci) z wszystkimi akcjami, powtorkami, z dzwiekiem, i pokazaniem tego co bylo na trybunach bo w TV choc slabo ale bylo - to moja sugestia!

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 20:34
Ok wiec bedzie z dzwiekiem dluzsza relacja lepszej jakosci.. zbyt duzo lepszej nie bedzie bo to vhs zgrywany na kompa ale zawsze cos... jak juz skleje wszystko (zapewne do jutra do poludnia) to wrzuce i napisze na forum :)

Pozdrawiam

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 20:46

Doktor napisał:  
Ok wiec bedzie z dzwiekiem dluzsza relacja lepszej jakosci.. zbyt duzo lepszej nie bedzie bo to vhs zgrywany na kompa ale zawsze cos... jak juz skleje wszystko (zapewne do jutra do poludnia) to wrzuce i napisze na forum :)

Pozdrawiam

Doktor, jesteś świetny a będziesz jaszcze świetniejszy!!!!
Dzięki Ci!!!

PS. Niestety nie mam możliwości odbierania C+- z powodu braku możliwości dostarczenia przez sieć kablową (Mieszka I) C+- Sport (jakieś problemy techniczne???), na satelitę i dekoder niestety mnie nie stać, i dzięki Tobie i Tobie podobnym możemy przeżyć TO jeszcze raz, nie wspomnę o kibicach ktrzy niestety z tych czy innych powodów nie mogli być na stadionie, czy udać się na wyjazd!!!
Wielki ukłon!

TymoN
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 21:00
Tak jest... dziękówa:]

fenster
Kibic
Na forum od 8329 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 22:13
Ja mam 21 MB filmik z oprawą z foliami z drugiej części Pogoń-Wisła Kraków ale.... .
Nie wiem jak to gdzies umieści c przekazać itp.

Obrazek jpg wstawiony na forum
crls
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 22:24

fenster napisał:  
Ja mam 21 MB filmik z oprawą z foliami z drugiej części Pogoń-Wisła Kraków ale.... .
Nie wiem jak to gdzies umieści c przekazać itp.

to uderz do kogos na priv, dogadajcie sie i niech jak najszybciej znajdzie sie to na necie :) na pewno wiele osob z checia skorzysta i wspomni mile chwile :)

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
fenster
Kibic
Na forum od 8329 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 08:19
Próbowałem go wysłać e-MAILEM do admina ale chyba za duży?może ,,kumaci" w temacie pomogą mi jak go spakwać by się zmniejszym tak by można go zasłać.Plik jest w formacie pliku quick time.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Jeden z Wiernych
Kibic
Na forum od 7305 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 11:40
Ej ludzie jak jeszcze mialem dostep do bramek Pogoni to sicagalem je masowo, mam prawie wszystkie z tamtej rundy, wszystkie gole Pogoni w 2 lidze w formie ejdengo filmiku i sparingi. Mam tez bramki ze starych meczow z Legia, Slaskiem i Wisla Krakow. Mam tez z tej rundy wszystkie :) Wiec jak cos to piszcie na moje gg 1577134 to wam podesle na maila :) Podziele sie z Wami :) "Pogon to jest potega...!"

kibic79
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 20:03
szukam bramek Pogoń- swit 3:0 pp i podbeskidzie-pogon 1:1 pp

http://e-dieselservice.pl/
Pawel211
Kibic
Na forum od 7714 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 21:47
Szukam bramek GÓRNIK ŁĘCZNA - POGOŃ SZCZECIN 1-1 :D:D:D

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 22:40
Mam juz caly mecz na kompie...zajmuje 701 MB... skrotu raczej nie bede robic bo to wyjdzie tak ze 15 minut i zajmie ze 100 MB prawie jesli chcecie w dobrej jakosci i do tego dosyc dobry dzwiek wiec meczu chyba nie bedzie w necie bo nie ma jak a wlasciwie gdzie wyslac tak duzy plik...

Pozdrawiam.

Szołn
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 22:45

Cytat:  
Mam juz caly mecz na kompie...zajmuje 701 MB... skrotu raczej nie bede robic bo to wyjdzie tak ze 15 minut i zajmie ze 100 MB prawie jesli chcecie w dobrej jakosci i do tego dosyc dobry dzwiek wiec meczu chyba nie bedzie w necie bo nie ma jak a wlasciwie gdzie wyslac tak duzy plik...

Może po prostu "ukrój" końcowe kilka minut, od momentu bramki dla Łęcznej... 4-minutowy filmik nie powinien zająć więcej niż 25-30 MB...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 23:26

Szołn napisał:  
Może po prostu "ukrój" końcowe kilka minut, od momentu bramki dla Łęcznej... 4-minutowy filmik nie powinien zająć więcej niż 25-30 MB...

Widze ze Szołn nie w temacie... chodzilo mi o mecz Pogon-Wisla :>

Pozdrawiam.

Szołn
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/05/2005 01:57
:D

Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że zaraz po zakończeniu meczu w Łęcznej ktoś może rozprawiać na temat meczu z Wisłą ;)
btw - jeżeli ktoś będzie miał linka do wczorajszej bramki Andradiny, to prosiłbym o podanie, bo w Łęcznej już rozpoczynają się lamenty na temat rzekomego spalonego :)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Szczeper
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/05/2005 09:01
ja to chcialbym miec bramke ediego z leczna a nie jakies z II ligi. mi wystarczy sama bramka, a nie caly mecz.
ma ktos jestem bardzo zainteresowany moje gg 3721864
z gory dzieki

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/05/2005 09:11

kamil334 napisał:  
ja to chcialbym miec bramke ediego z leczna a nie jakies z II ligi. mi wystarczy sama bramka, a nie caly mecz.
z gory dzieki

A cóż to za arogancja? - komu to potrzebne,jeżeli ty nie jesteś zainteresowany II-go
ligowymi to jest twoja sprawka i nie mów za wszystkich OKY!!!!!!
Mogę podesłać zainteresowanym bramki z Fylkirem(gdzie najpiękniejsza była brameczka strzelona przez Darka Dźwigałe z wolnego i byk Tomasiewicza......

fenster
"Ja mam 21 MB filmik z oprawą z foliami z drugiej części Pogoń-Wisła Kraków ale.... .
Nie wiem jak to gdzies umieści c przekazać itp. "

Można ten pliczek podzielić np. Commanderem i wrzucić w częsciach np na walla, "ligapolska0" hasło "nokia"
Ponadto jest tam kilka plików z ostatnich meczyków i historyczny dwumecz z Fylkirem!

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: fan57, 15 maja 2005, 10:19 [5 raz(y)]

Szczeper
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/05/2005 10:30

fan57 napisał:  

kamil334 napisał:  
z gory dzieki

A cóż to za arogancja? - komu to potrzebne,jeżeli ty nie jesteś zainteresowany II-go
Mogę podesłać zainteresowanym bramki z Fylkirem(gdzie najpiękniejsza była brameczka strzelona przez Darka Dźwigałe z wolnego i byk Tomasiewicza......

fenster
"Ja mam 21 MB filmik z oprawą z foliami z drugiej części Pogoń-Wisła Kraków ale.... .

Można ten pliczek podzielić np. Commanderem i wrzucić w częsciach np na walla, "ligapolska0" hasło "nokia"
Ponadto jest tam kilka plików z ostatnich meczyków i historyczny dwumecz z Fylkirem!

Pozdrawiam

mi oto chodzi ze z II ligi ja juz mam juz dlugo mam wiec jak nie znasz wszystkich szczegołow to sie nie wypowiadaj, a z lecznej wlasnie nie mam bramki a reszte to mam, z II ligi to juz dlugo sa na necie a tera jak najszybciej chce miec z lecznej

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
lolson
Kibic
Na forum od 7304 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/05/2005 11:02
no dobra to wrzuc gdzies ten filmik z oprrawy Pogon - Wiła tylko gdize moge go dostac??????? tam są jeszcze jakieś inne ???? chozi mi o ten 21 mb filmik ???

Ostatnio edytowany przez: lolson, 15 maja 2005, 11:08 [1 raz(y)]

POGON SZCZECIN MKS
SamAxe
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/05/2005 12:40

kamil334 napisał:  

fan57 napisał:  

kamil334 napisał:  
z gory dzieki

fenster

Pozdrawiam

mi oto chodzi ze z II ligi ja juz mam juz dlugo mam wiec jak nie znasz wszystkich szczegołow to sie nie wypowiadaj, a z lecznej wlasnie nie mam bramki a reszte to mam, z II ligi to juz dlugo sa na necie a tera jak najszybciej chce miec z lecznej

Trzeba było jechać i zobaczyc bramke na żywo ...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005