Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 17:20
Mi sie tez ta kopia nie podobala ale niejestem wybredny
Ale jak jest okazja to wolalbym skrot meczu cos na zasadzie tego ktory jest dostepny (oczywiscie w lepszej jakosci) z wszystkimi akcjami, powtorkami, z dzwiekiem, i pokazaniem tego co bylo na trybunach bo w TV choc slabo ale bylo - to moja sugestia!
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/05/2005 20:34
Ok wiec bedzie z dzwiekiem dluzsza relacja lepszej jakosci.. zbyt duzo lepszej nie bedzie bo to vhs zgrywany na kompa ale zawsze cos... jak juz skleje wszystko (zapewne do jutra do poludnia) to wrzuce i napisze na forum
Doktor, jesteś świetny a będziesz jaszcze świetniejszy!!!!
Dzięki Ci!!!
PS. Niestety nie mam możliwości odbierania C+- z powodu braku możliwości dostarczenia przez sieć kablową (Mieszka I) C+- Sport (jakieś problemy techniczne), na satelitę i dekoder niestety mnie nie stać, i dzięki Tobie i Tobie podobnym możemy przeżyć TO jeszcze raz, nie wspomnę o kibicach ktrzy niestety z tych czy innych powodów nie mogli być na stadionie, czy udać się na wyjazd!!!
Wielki ukłon!
to uderz do kogos na priv, dogadajcie sie i niech jak najszybciej znajdzie sie to na necie na pewno wiele osob z checia skorzysta i wspomni mile chwile
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 08:19
Próbowałem go wysłać e-MAILEM do admina ale chyba za duży?może ,,kumaci" w temacie pomogą mi jak go spakwać by się zmniejszym tak by można go zasłać.Plik jest w formacie pliku quick time.
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 11:40
Ej ludzie jak jeszcze mialem dostep do bramek Pogoni to sicagalem je masowo, mam prawie wszystkie z tamtej rundy, wszystkie gole Pogoni w 2 lidze w formie ejdengo filmiku i sparingi. Mam tez bramki ze starych meczow z Legia, Slaskiem i Wisla Krakow. Mam tez z tej rundy wszystkie Wiec jak cos to piszcie na moje gg 1577134 to wam podesle na maila Podziele sie z Wami "Pogon to jest potega...!"
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/05/2005 22:40
Mam juz caly mecz na kompie...zajmuje 701 MB... skrotu raczej nie bede robic bo to wyjdzie tak ze 15 minut i zajmie ze 100 MB prawie jesli chcecie w dobrej jakosci i do tego dosyc dobry dzwiek wiec meczu chyba nie bedzie w necie bo nie ma jak a wlasciwie gdzie wyslac tak duzy plik...
Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że zaraz po zakończeniu meczu w Łęcznej ktoś może rozprawiać na temat meczu z Wisłą
btw - jeżeli ktoś będzie miał linka do wczorajszej bramki Andradiny, to prosiłbym o podanie, bo w Łęcznej już rozpoczynają się lamenty na temat rzekomego spalonego
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/05/2005 09:01
ja to chcialbym miec bramke ediego z leczna a nie jakies z II ligi. mi wystarczy sama bramka, a nie caly mecz.
ma ktos jestem bardzo zainteresowany moje gg 3721864
z gory dzieki
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
A cóż to za arogancja? - komu to potrzebne,jeżeli ty nie jesteś zainteresowany II-go
ligowymi to jest twoja sprawka i nie mów za wszystkich OKY!!!!!!
Mogę podesłać zainteresowanym bramki z Fylkirem(gdzie najpiękniejsza była brameczka strzelona przez Darka Dźwigałe z wolnego i byk Tomasiewicza......
fenster
"Ja mam 21 MB filmik z oprawą z foliami z drugiej części Pogoń-Wisła Kraków ale.... .
Nie wiem jak to gdzies umieści c przekazać itp. "
Można ten pliczek podzielić np. Commanderem i wrzucić w częsciach np na walla, "ligapolska0" hasło "nokia"
Ponadto jest tam kilka plików z ostatnich meczyków i historyczny dwumecz z Fylkirem!
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: fan57, 15 maja 2005, 10:19 [5 raz(y)]
mi oto chodzi ze z II ligi ja juz mam juz dlugo mam wiec jak nie znasz wszystkich szczegołow to sie nie wypowiadaj, a z lecznej wlasnie nie mam bramki a reszte to mam, z II ligi to juz dlugo sa na necie a tera jak najszybciej chce miec z lecznej
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
ja to chcialbym miec bramke ediego z leczna a nie jakies z II ligi. mi wystarczy sama bramka, a nie caly mecz.
ma ktos jestem bardzo zainteresowany moje gg 3721864
z gory dzieki
A cóż to za arogancja? - komu to potrzebne,jeżeli ty nie jesteś zainteresowany II-go
ligowymi to jest twoja sprawka i nie mów za wszystkich OKY!!!!!!
Mogę podesłać zainteresowanym bramki z Fylkirem(gdzie najpiękniejsza była brameczka strzelona przez Darka Dźwigałe z wolnego i byk Tomasiewicza......
fenster
"Ja mam 21 MB filmik z oprawą z foliami z drugiej części Pogoń-Wisła Kraków ale.... .
Nie wiem jak to gdzies umieści c przekazać itp. "
Można ten pliczek podzielić np. Commanderem i wrzucić w częsciach np na walla, "ligapolska0" hasło "nokia"
Ponadto jest tam kilka plików z ostatnich meczyków i historyczny dwumecz z Fylkirem!
Pozdrawiam
mi oto chodzi ze z II ligi ja juz mam juz dlugo mam wiec jak nie znasz wszystkich szczegołow to sie nie wypowiadaj, a z lecznej wlasnie nie mam bramki a reszte to mam, z II ligi to juz dlugo sa na necie a tera jak najszybciej chce miec z lecznej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.